No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Te veel ei külmutagi sidrunit, aga asjata! Sidrun ja tema saladus!

by - esmaspäev, juuni 26, 2017



Reeglina on just sidrunikoor see, mis prügikotti satub. Kuid sidruni koor on võimas organismis leiduvate toksiliste ühendite likvideerija ja neutraliseerija. Sidruni koor sisaldab 5-10 korda rohkem vitamiine, kui sidruni mahl. Sidrun kujutab endast imelist ainet, mis tapab vähirakke. Ta on 10 000 korda tugevam, kui kemoteraapia.

Siit tuleb sidruni suur saladus!

Selle informatsiooni allikas on põnev. See on saadud ühelt suurelt ravimitootjalt, mis on läbi erinevaid laboratoorseid teste. Testid näitavad, et sidrun hävitab 12 halvaloomulise kasvaja rakud, sealhulgas nii jämesoole vähk, piimanäärmete vähk, eesnäärme vähk, kopsuvähk, kõhunäärme vähk.
Sidrunis leiduv on näidanud end 10000 korda paremini kui Adriamycin, preparaat, mida tavaliselt kemoteraapias kasutatakse vähirakkude arengu aeglustamiseks. Ja veel üks huvitav näide – sidruni ekstraktiga ravimine hävitab ainult halvaloomulise kasvaja rakke, terved rakud jäävad puutumata.
Lubage mul teile soovitada parimat viisi sidrunikoorte söömiseks. Hoidke sidrunid sügavkülmas niikaua kuni nad on täielikult külmunud. Siis riivi ja võid lisada neid koore helbeid oma salatile, teele või siis süüa paljalt kastes neid suhkru sisse. See on parim viis saada sidrunikoortest nii maitseelamus kui ka tervislik kasu.
Puistake teda köögiviljasalatitele, jäätisele, suppidele, makaronidele, spagettidele, sushile, kalaroogadele, riisile, lihale.... Nimekiri on lõputu.
Kõik toidud omandavad korraga meeldiva maitse ja on võimalik, et midagi sarnast pole te varem kunagi kogenud.

NB! Kasuta võimalusel ökoloogiliselt puhtaid sidruneid! Kui sul pole seda võimalust siis pese sidrunit nii kuuma veega kui võimalik või jäta sidrun paariks minutiks tulikuuma vette ja pärast loputa ja kuivata paberiga.




Loe lisaks sidrunikoortest  siit

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate