No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Voodilinade alla pandud seebil on kasulikke meditsiinilisi omadusi!

by - pühapäev, märts 04, 2018



 Meditsiinilised abivahendid võivad olla väga kallid ja mõjuvad karmilt teie kehale. Rääkimata sellest, et pole abivahendit kõikide haiguste jaoks millega silmitsi seisame. Seepärast ongi kodused vahendid nii head- Sa kulutad vähe raha, need on kättesaadavad.
Tihti on ravivõimalusi närivatele valudele, mida arstid ei suuda diagnoosida.
 Seebitüki voodilinade alla panemine on tõestatud ravivõimalus levinud haigusseisundite osas, mille üle kaebavad peaaegu 50% inimestest. Ma tean, et see kõlab pisut kummaliselt, kuid inimesed vannuvad, et see toimib. Seega kuidas see aitab? Väsinud jalgade sündroom ja öised jalakrambid saavad tihti lahenduse, kui panete tüki seepi oma voodilinade alla. Väsinud jalgade sündroom on neuroloogiline häire, millal inimene tunneb jalgu puhates ebamugavust oma jalgades. Seda nimetatakse ka charley hobusteks. Tavaliselt kui liigutate oma jalgu krampide ajal muudab see valu hullemaks.
 Jalakrambid on tavaliselt põhjustatud mineraalide ja vitamiinide ning samuti ka vedeliku puudusest. Seni kui on teadmata selle tegelik põhjus, siis võivad neerupuudulikkus, diabeet, rasedus ning alkoholi tarbimine olla kõik sellega seotud. 40% inimestest kannatavad väsinud jalgade sündroomi või siis öiste jalakrampide all. Paljud on leidnud sellele valule ravi, pannes seebi voodilinade alla, sest see aitab leevendada valu. Arstid usuvad, et seebis sisalduv magneesium aitab leevendada jalakrampe. 
 Lavendli seep aitab teie kehal lisaks lõõgastuda, seni kui jääte magama, see on teie parim võimalus. Kuigi see võib tunduda müüdina, on inimesi, kes on seda vahendit proovinud ja kiidavad selle efektiivsust, nad kinnitavad, et valud kaovad ja asi tõepoolet toimib! 
See ei võta ära valu põhjust, vaid laseb magama jääda kui sul on häiriv valu. See on tõesti väärt proovimist! Veendu, et seep mida kasutate on naturaalne ja mille lõhn on essents õlist tulenev. 
Mina igatahes soovitan seda proovida!

Kas sina oled juba seda trikki proovinud?

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate