No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Ütle millist kehaosa sa esimesena pesed ja ma ütlen- kes sa oled!

by - pühapäev, veebruar 25, 2018




Millist kehaosa te pesete dušši all esimesena? Tõene test.
Kui lähete ennast pesema dušši alla, siis millist kehaosa te pesete esimesena? 

  1. Pea 
  2. Rindkere 
  3. Kaenla alused 
  4. Nägu 
  5. Õlad 
  6. Muu 

Vaata testi tulemusi:
1. Need, kes esimese asjana pesevad pea/juuksed, - on artistlikud isiksused. Te armastate pilvedes lennelda, kuid samal ajal võite te saavutada seda, mis pole teistele jõukohane. Kahjuks teil ei jagu lojaalsust ja püsivust, kuid te teete väsimatult tööd selle eesmärgi nimel, mis teile tõesti meeldib. Raha see pole peamine teie elus. Sõprus on teile tähtis. Kuid teie sõprade seas on vaid intellektuaalid ja need kes on teile hingelähedased. Te olete suurepärane armastaja, kuna olete alati avatud uute asjade jaoks ja janunete teadmatute tunnete järele. Teie jõud – on teie annetes ja võimetes. Parimaks partneriks teie elus saab see, kes esmajärjekorras peseb rindkere.

2. Need kes seistes dušši all esimesena hakkavad rindkere pesema, suhtuvad inimestesse praktiliselt. Te olete otsekohesed ja ei käi ringi nagu kass palava pudru ümber. Esiplaanile panete te mugavuse. Te vihkate, kui teie tähelepanu juhitakse töölt eemale, ja ei kannata kui inimesed ei jaga teie nägemust. Te olete hea armastaja. Teile meeldib proovida midagi uut. Parim liit – on nendega, kes pesevad pead esmajärjekorras.

3. Kaenlaalused. Need kes pesevad neid esmajärjekorras – on usaldusväärsed ja töökad. Üldises kui ka täielikus mõttes – küllalti tavaline inimeste tüüp. Te olete maine natuur. Selle sõna parimas tähenduses. Te püüate kogu hingega aidata teid ümbritsevaid inimesi. Te satute tihti ebameeldivatesse olukordadesse, seepärast, et te tihti ei teadvusta enesele, et kas teid ümbritsevad on tõesti siirad teie suhtes. Armastajana olete piisavalt keskpärane. Proovige oma seksuaalellu sisse viia pisutki vaheldust. Teie jaoks parimaks partneriks saab see kes esimese asjana peseb õlgu.

4. Neile kes esimese asjana pesevad nägu, on raha – ülioluline. Te teete kõik (või peaaegu kõik), et saavutada rikkust. Ausus ja väärikus on selle juures teisel kohal. Sõbrad – et aidata (kui mitte ärakasutamiseks), ja elu – takistuste jada, mis tuleb ületada. Ümbritsevatel on raske teid mõista, kuid see ei huvita teid. Te ei muretse eriti teiste arvamuse pärast. Te olete väga enesekeskne. Te olete keskpärane armastaja, kuna olete liiga entusiastlik naudingu saamiseks ja ei hooli sellest, kuidas seda teistele pakkuda. Kõige parimal juhul satute te kokku sellega kes valib muu.

5. Need, kes esimese asjana pesevad õlgu ei ole liiga õnnelikud. Sageli te ei saavuta seda, mille poole püüdlete. Inimestele te pole sümpaatsed ja kaitstes end negatiivsuse eest, eelistate olla üksinduses. Kuid ei tasu sellepärast leida lohutust pudelipõhjast mängulaua taga. Kuigi see pole teie tüüpi inimeste seas harv nähtus. Te vaatate maailma nagu põrgutuld. Raha ja võim on teie jaoks oluline, kuid enamasti veab õnn teid alt. Armastajana olete tähtsusetu. Teil on väga raske kogu eluks partnerit leida. Need kes pesevad esmajärjekorras kaenlaaluseid on teie ainus võimalus.

6. Te valisite muu. See on üsna tavaline inimeste tüüp. Kahtlemata on teil sisemine jõud, kuid inimestel on üsna raske seda vaadata. Teil tasub arendada pisut avantürismi ja õppida müüma teis peituvat potentsiaali. Sügaval sisemuses – olete te huvitav isiksus väga paljude puudustega. Kuid võtmehetk on teie tugevate külgede arendamises, mitte nõrkuste peitmises. Te olete tavaline armastaja. Teil on palju erinevaid fantaasiaid, kuid teil ei jagu selleks julgust, et neid ellu viia. Parim partnerlus on nendega kes pesevad esmajärjekorra nägu.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate