No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kartuli kasvudega liigesevalude vastu

by - kolmapäev, august 16, 2017


Mida vanemaks me saame, seda enam kimbutavad meid igasugused haigused.
Minu ema kannatas pikka aega põlvede valu käes. Arstid panid diagnoosiks artriit, äge liigeste põletik. Olid päevad, kui ta ei suutnud jalgadelegi tõusta nende tugevate valude tõttu. Millega iganes me ei ravinud: oli haiglas, sai süste, võttis tablette, ostis kalleid salve. Kõik see, muidugi aitas, kuid väga lühikest aega ning mõne aja pärast oli valu tagasi. Ja sellest polnud rahu ei öösel ega päeval. Liikuda sai ainult kepiga ja isegi kahega.
Kuid ükskord kuulsin ühte tuttavat rääkimas liigeste põletikust ja kuidas tema suvila naaber vabanes sellest valust. Naabri valud olid nii suured, et ta ei saanud jalgades oleva suure valu tõttu majast välja  koguni terve aasta. Kuid ükskord hiljem kohtas ta teda tänaval vilkalt liikumas, ei jõudnud ta ära imestada ja küsis mis ime ta küll jalgele aitas. Ning naaber siis rääkiski talle ühest tinktuuri retseptist, mis on liigesevalu vastu, ja mis aitas tal vabaneda haigusest. 
Jagan teiegagi seda retsepti!

Siin ongi see retsept:


Võtke idandatud kartuli kasvud (mitte rohelised vaid valged, enne kartuli maha panekut, või kui  kartul on kotis kasvama läinud). Kasvud panna purki ja valada need üle viinaga nii, et see kataks korralikult idusid.
 Lasta niimoodi seista pimedas soojas kohas 2 nädalat. Peale seda ongi valmis ravitinktuur.
Selle tinktuuriga tuleb teha kompresse valusatele liigestele või hõõruda haigeid liigeseid, seejärel siduge valutav/määritud koht kinni villase riidega ning hoidke nii kaks tundi päevas. Ja kõige parem on loomulikult teha seda kompressi ööseks. 

PS!Saades teada selle imepärase retsepti, otsustasime emaga seda ka proovida. Ja juba nädala pärast peale ravikuuri sai mu ema öösel magada, terav valu oli kadunud. Ja nüüd saab ta rahulikult kõndida ilma kepita: lihtsalt tõuseb ja kõnnib.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate