No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Te ei usu, mis juhtub, kui te piserdate oma voodit alkoholiga!

by - kolmapäev, juuni 07, 2017


 Paljud inimesed kasutavad alkoholi väga erineval moel, nii joogina erinevate kokteilide valmistamisel, kui liimi eemaldamiseks või siis desinfitseerimis vahendina. Kuid vaid vähesed inimesed teavad, et sellel on palju kasutusviise peale desinfitseerimise ja seda kasutatakse isegi paljude kosmeetikatoodete valmistamisel.
Siin mõned näited:

Deodorandi asendamine
Sa ei pea paanikasse sattuma, kui oled unustanud võõrsil olles deodorandi koju. Sa saad vabaneda bakteritest, mis tekitavad halba lõhna, kui lihtsalt hõõruda muret tekitavaid kohti alkoholiga. Te leiate alkoholi igast esmaabi komplektist. Alkoholi saab kasutada ajutiselt, kuna pikaajaline kasutamine põhjustab naha ärritust.

Vabanege voodis olevatest putukatest
Kui te olete leidnus voodist satikaid, siis võib see saada tõsiseks probleemiks, et neist vabaneda.  Neid võib saada ebahügeenilise sõbra majast või siis hiilivad koju koos teiega kui naasete puhkuselt, kuigi olite ettevaatlik. Neid vastikuid koduloomi saab tappa alkoholiga pritsides. Sa pane lihtsalt mõnd alkoholi pihusti pudelisse ja pihusta terve oma madrats ja padi üle. Väga tähtis on, et te kordaksite seda protseduuri mitu korda, enne kui saate neist täielikult lahti.

Tapa täisid
Samuti saate vabaneda täidest alkoholi kasutades. Te peate lihtsalt valama pihustiga pudelisse pisut alkoholi ja lisage sinna ka mõni tilk lavendli õli. Pihusta seda segu oma juustele ja peanahale ja siis kammi oma juukseid, et saada lahti surnud täidest.

Omavalmistatud külmakott
Alkohol ei jäätu, kui te panete ta külmkappi. See on tegelikult tähtis, kuna seda saad kasutada oma isikliku külmakoti valmistamisel. Tehke segu 2 osa vett ja 1 osa alkoholi ja pange see suletavasse kilekotti. Enne kui te panete ta külmikusse, siis ärge unustage kilekotist eemaldamast nii palju õhku kui vähegi võimalik. See segu saavutab õige konsistentsi vähemalt 1 tunni möödumisel. Sa saad jahutada oma lõunasööki või saate kasutada seda matkamisel jääkotina.

Küünelaki eemaldamine
Erinevad keemilised elemendid mida sisaldavad tavalised küünelaki eemaldajad kahjustavad tihti teie küüsi. Alkohol on parima keemilise atsetooni asendaja. See võib võtta mõned minutid kauem aega, kuid sinu küüned ei saa selle protsessi käigus kahjustada.

Kõrvade puhastamise
Paljud inimesed kasutavad ikka veel vatipulki oma kõrvade puhastamiseks, ent see protseduur on tõeliselt ohtlik kuna puhastades surute vatitiku järjest sügavamale. Tehke segu alkoholist ja valge veini äädikast. Pistke vatitikk sellesse segusse ja tilgutage kõrva. Ja vaik eemaldub täielikult kõrvast iseenesest.

Puhastage oma nahka
Paljud aknega võitlevad vahendid ja kreemid sisaldavad bensoüülperoksiidi. Tänu tema võimsale rahustavale ja põletikuvastasele toimele mõjub alkohol hästi. See ennetab akne moodustamist, rahustab ja desinfitseerib naha ning olemasolevad vinnid. Pane alkohol kohe kahjustunud kohale nahal. Kuid pea meeles alkohol kuivatab nahka, niiet ära liiga palju kasuta.

Vabanege sissekasvanud karvadest
Kui te raseerite kaenlaaluseid või bikiini piirkonda, siis tihti kattub see ala punaste punnikestega. Kui sa paned pisut alkoholi kahjustatud piirkonnale, siis muutub kõik. See jätab teie naha pehmeks ja leevendab ärritust.

Külmavillid e. herpes.
Ainult väike osa inimestest pole kunagi kogenud seda, kuigi 85% inimestest kannavad herpese viirust. Kasutage 70% isopropüül alkoholi villidel. See eemaldab herpese ohatise kiiresti ja efektiivselt.

Käte desinfitseerimis geel
Te saate teha suurepärase käte desinfitseerimis geeli kasutades alkoholi. Tehke segu mõnest tilgast tee puu õlist, pool supilusikatäit isopropüül alkoholi ja 4oz e. 118ml aloe vera geeli.



Pilt - Health Team Advisor

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate