No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kodune koorene banaanirull

by - neljapäev, juuni 01, 2017


Omatehtud banaani kreemirulli on tõeliselt maitsev. Alates küpsisest koorikust ja lõpetades hõrgu kreemise sisuga tainast - tõeliselt nami. See on lihtne retsept, mille valmistamisega saab hakkama ka algaja kodukokk.

Vaja läheb:

4 muna
1 banaan
1/2 klaasi jahu
100gr suhkrut
1 spl. võid või õli
1 spl. mett
Vaniljet (noaotsaga)

Kreem
100 ml vahukoort
 (võid ka veidi suhkrut panna)


Töökäik:

1. Sõelu jahu kaussi. Munad vahustada suhkru ja vaniljega tugevaks vahuks. Lisa jahu ja sega.
 Sulatada või ja sega kokku meega, seejärel saadud segu segada kokku taignaga.
 Nüüd määrige küpsetuspaber õliga kokku, siis on pärast kergem biskviiti kätte saada.
2. Laota tainas ühtlaselt plaadile, vajadusel kasuta lusikat/spaatlit. Seejärel pane plaat taignaga ahju 180 kraadi juures küpsema 10-15 minutiks kuni ta saavutab kuldpruuni jume, kuid vaata et ääred päris ära ei küpseks.
3. Võta biskviit ahjust ja lase jahtuda kuni toatemperatuurini. Seni kuni kook jahtub, löö vahtu vahukoor. Seejärel laota vahukoor biskviidile. Koori banaan ja pane biskviidile. Keerata biskviit ettevaatlikult rulli. Kes soovib võib peale puistata (tuhk)suhkrut.
 Pane paariks tunniks külmikusse seisma.


Pilt- liveinternet.ru


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate