No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Ilusad lillekastid Maison à Vendrelt

by - esmaspäev, juuni 19, 2017



Ükspäev kui ma oma koduväravast sisse astusin järjekordne lillekast kaenlas, kukkus elukaaslane õhku ahmima, et palju neid kaste siis majapidamises vaja läheb, ja kuhu need kõik panna. Kuna olen suur lillede armastaja ja meeldib kui nii terrassil kui ka toas on taimed ja lilled, siis neid erinevaid potte ja kaste ikka kulub. Osad neist olen ise valmis klopsinud ja teised ostnud.
Ja see viimane lillekast sai hangitud päris selleks spetsialiseerunud firmast Maison à Vendre, kes teeb päris omapäraseid just aeda, rõdule või terrassile sobivaid lahendusi. Neid on päris erinevates suurustes ja pastellsetes värvitoonides. Külgedel sepistatud käepidemed, mis kergendab transportimist, eriti kui kodus on tujukas naine- selline, kellele ei sobi kunagi see koht kuhu mees lillekasti asetas :)


Üks tore asi on neil veel toodangus ja need on kännupakud, mis on pealt kenasti lakitud ja värvitud ilmastikukindla värviga ning nendel istudes kannatab ka väljas grillõhtuid pidada. Meistrimees lubas, et värvi võib ka iga soovija ise valida, mis just tema kodu ja interjööriga paremini sobib. Aga noh parema ülevaate saab vast igaüks ise, kes nende FB külastab.


 Vähe sellest, neil on tootesarjas ka imehästi lõhnavad lõhnaküünlad, mis mulle kui suurele romantikule jälle hästi peale lähevad. Hetkel on neil suur allahindlus küünaldele käsil, vaata siia- Maison à Vendre, niiet kes saab, haaraku aga kamaluga, sest need on ikka mitu korda parema ja meeldivama lõhnaga kui poes pakutavad. Mul siin kodus isegi ilma põletamata annab tuppa imelist piibelehelõhna, ja lõhn täpselt selline nagu oleks kimp lilli tuppa toodud.
Ahjaa, veel üks asi, need kes tahavad endale ühte stiilset lillekasti oma õue kaunistama, siis praegu on viimane aeg mängida loosimismängu, mis käib Kodu ja Suvila lehel ja FB-
loosimine kestab vaid 22 juunini! 
Kiirusta ja ehk fortuuna naeratab just SULLE!


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate