No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Selgeltnägija VANGA parimad nõuanded, et raha ja õnn leiaks tee teieni

by - kolmapäev, aprill 19, 2017



VANGA – on legendaarne Bulgaaria prohvet.  Oma ande abiga on ta aidanud paljudel inimestel raskustest ja haigustest ülesaamisel. Selle naise nõuandeid kuulasid mitte ainult lihtsad inimesed vaid ka tuntud poliitika tegelased. Vanga ennustused läkisid alati ju täide.
Tal oli eriline suhe rahaga. Pöörake tähelepanu selle suure prohveti mitmetele soovitustele ja nõuannetele.

Samuti oli Vangal eriline suhe rahaga. Jagan teiega selle suure prohveti mitmeid soovitusi ja nõuandeid raha ja materiaalse heaolu saavutamiseks.

-Kui te soovite, et ükski halb inimene või kurjus ei astuks üle teie ukseläve aga õnn muutuks sagedaseks külaliseks – selleks riputage oma välisukse kohale leedripuu okstest rist.

-Kui te soovite heaolu ja õnne kõiges, siis hommikul ärgates voodist pange kõigepealt maha parem jalg ja siis vasak. Ja ärge kunagi otsige teist sussi kui esimene on juba jalas, otsige ikka kõigepealt mõlemad üles ja alles siis pange jalga.

-Kui te soovite, et teie majja tuleks õnn, siis hoidke kodus nagu talismane teiste riikide münte, kuid ainult hõbedast värvi.

-Et teie elus algaks uus õnnelik periood, oodake selleks noorkuud ja siis asetage oma kodus mööbel ümber. Õnn saabub peagi teie koju.

-Ärge kunagi jätke lauale poolikult söödud leivatükke, kui te ei taha, et õnn teid maha jätaks. Leivatükke, isegi kuvanuid ja halvaks läinud ei tohi minema visata, muidu lahkub majast heaolu. Parem söötke need lindudele või loomadele.

-Kui õnn on teie juurest lahkunud, siis puistake soola kõikidele oma majas leiduvatele aknalaudadele. Las sool olla seal seni kuni õnn tagasi tuleb. Peale seda tuleb ettevaatlikult kogu sool ära pühkida ilma, et sool käsi puudutaks ja panna see mingisugusesse kotikesse ning viia see majast võimalikult kaugele ja maa sisse kaevata.

-Kui te räägite kellelegi oma õnnest, siis koputage kolm korda mingi puust asja vastu ja sülitage kolm korda üle oma vasaku õla, et mitte ära sõnuda.

-Kui te komistate parema jalaga, siis see ennustab hädasid. Et neid vältida tuleks kolm korda kohapeal parema jalaga vastu maad lüüa ja öelda „ mine maa sisse, õnnetus, minu juurest minema“.

-Kui te komistate vasaku jalaga, siis see ennustab õnne ja edu.

-Kui te soovite, et teil oleks terve aasta raha, siis rääkige suurtest rahasummadest uusaasta ööl.

-Kui teie juurest on lahkunud rahaline õnn, siis pange oma kodus vaiba alla pisut sammalt või vetikaid, raha hakkab tulema.

-Raha lugeda ja võtta või anda laenuks, võib ainult hommikust kuni keskpäevani. Kui teha seda õhtul, siis raha teil olema ei hakka.

-Kui te kingite kellelegi rahakoti, siis kindlasti pange sinna sisse münt või paberraha – ainult siis toob teie kingitus õnne sellele, kellele te selle kingite ja tema rahakotis saab raha olema. Ja samuti teil kasvab heaolu. Samuti ei kingita tühje kotte, kohvreid, vaase ja teisi anumaid ning nõusid. Kui olete kellegi käest võtnud kasutada koti, poti, panni, ärge kunagi tühjalt neid tagastage, pange midagi tänutäheks sisse, et nad lubasid teil seda asja kasutada. Siis saab ka teil olema.

-Peale päikeseloojangut ei tohi anda raha käest kätte, muidu võib vaesuda. Tuleb raha panna lauale või isegi parem visata maha, et see kellele te annate võtaks selle üles.

-Et raha tuleks, oodake, kuni taevas on noorkuu, minge õue ja näidake kuule raha võttes neid välja kas rahakotist või taskust.

-Kui majas kerkib tainas ja küpsetatakse pirukaid ei tohi mitte mingil juhul riielda ja isegi mitte mõelda halvasti. Muidu pirukad ei kerki ja lähevad halvaks aga majja tulevad pahandused.

-Kui soovite välja saada vaesusest, siis kandke oma rahakotis rohelisest kvartsist kivi.

-Raha saab meelitada, kui te kannate oma rahakotis pidevalt türkiissinist eset või paberit. Kuid see tuleb vahetevahel välja võtta, et käes soojendada.

-Rikkust meelitab ligi silmkvartsidega ehitud sõrmus – tiigrisilma või kassisilma kvartsiga kuld või hõbeda raami sees.

-Rikkust võib meelitada, kui pidevalt kanda ükskõik missuguseid ehteid, mis on topaasist või karneoolhelmeid mis on ümbritsetud väärismetallidega.

-Ärge kunagi pange lauale võtmeid või mütsi, ning samuti ärge istuge laual – see toob vaesust.

-Kui teie kodus on purunenud peegel ja selleks et vältida ebameeldivusi peske selle tükke veega ja seejärel matke maha. Kui toas kus ripub peegel on keegi kaua haige olnud või on seal tülitsetud, või on juhtunud mingi ebameeldivus, tuleb peegel üle pühkida püha veega.

-Ärge kunagi jätke nuga leiva sisse, kui te ei taha vaesust, nälga ja puudust tunda.

-Ärge kunagi andke vaestele raha, mida on teile poest peale leiva või soola ostmist tagasi antud – või muidu riskite ise vaesusesse sattumisega. Samuti ärge andke ära viimaseid münte mis on teie rahakotti jäänud, muidu võite samasse olukorda sattuda.

-Kui te olete uue rahakoti ostnud, siis pange sinna mingiks ajaks kallis kuldne ehe. Hakkavad tulema suured rahad ja tuleb rikkus.

-Kui te soovite, et teil oleks alati raha ja te ei soovi igaks juhuks korjata, siis ärge kunagi keerake raha toruks ja ärge pange kunagi maha kotti, kus sees on rahakott rahaga.

-Pange rahakotti ning samuti sinna, kus te hoiate raha piparmündi leht ja kaneeli pulk. Raha hakkab teie juurde tulema.


 Vanga ennustused läkisid alati täide.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate