No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Seitsme põlvkonna mõju järeltulijate saatusele.

by - reede, märts 24, 2017


 Igal inimesel on oma sugupuu, aga mitte kõik ei tea isegi oma neljanda põlvkonna esivanemaid. Siiski, sõltumata teadmisest esivanematega seoses, mõjutavad siiski otseselt nende elud järglaste saatust.  
Asjaolu, et teadlaste poolt on juba ammu tõestatud geneetilise mälu olemasolu, ja valede tegevuste ning halva enesetunde ühendus on üldse muutumatu tõde. Mingil ajahetkel saavad inimesed aru, et haiguse põhjuseks on 7 peamist emotsiooni, kuid arusaamine sellest, et mitte ainult meie teod ei mõjuta meie elukäiku tuleb siiski liiga hilja.

Kuidas esivanemate elu mõjutab järglaste elu.


Eksisteerib mitmeid teooriaid meie elude seotusest, juba enne Saatuse sündi. Parapsühholoogide ja eelmiste elude kehastustega töötavad spetsialistid väidavad, et me sünnime siia ilma juba teatud missioon elus, mis on valitud meie hinge kehastus füüsilises kehas.
Selle teooria kohaselt, valib laps ise sugupõlve, milles ta tahaks sündida, aga ka samuti oma tulevased vanemad: just ema ja isa seose läbi hakkab hing täitma nii individuaalset, kui ka sünnil antud karma ülesannet. Sugupuu mõju põlvede karma ülesanded laienevad seitsmele põlvele ja igal sündinul  on määratud "välja töötama" eelmiste põlvkondade karmavõla lahendamise.
Füüsilisel tasandil võib leida üsna palju näiteid: näiteks – mitu põlvkonda alkohoolikuid annab oma alkoholismi geeni edasi oma järglastele ja isegi alkoholi mitte tarbivatel vanematel võib sündida laps, kelle tervis on rikutud vanaisa või vanavanaisa haiguse tõttu. Kitsas plaanis täidab laps alkoholi tarbiva sugulase saatuse lahendamist, sulgedes tema karma ja samal ajal võimaldades oma vanematel samamoodi puhastada sünni karmat.
Praktikud, kes tegelevad päritud haiguste uurimisega, jälitavad juba palju aastaid niinimetatud “sünni õigust“: mida rohkem vanemad vastandavad end eelkäijatega, seda rohkem eitavad oma sugupõlvi, sel juhul on tõenäolisem, et nende lapsed kehastavad endis esivanemate patte või haigusi.

Kuidas aru saada, kas ma kannan endas oma esivanemate karma ülesannet?


Seitsme põlvkonna seotuse valdkond ja nende mõju järglaste saatusele uuritakse nii teaduslikul kui ka esoteerilise poole pealt. Enda kuulumist sugupõlvede saatuse ja karma ülesande kandjaks võib kindlaks teha mitme põhjuse olemasolul.

Teie esimene laps lasterikkas peres. Pere vanimal lapsel lasub enamasti juba varasest noorusest vastutus nooremate suhtes, tihti isegi liiga suur ja liiga laiaulatuslik väikese inimese jaoks. Kui te olete esimene laps peres, siis arvatavasti pidite  te liiga ruttu suureks saama. Selline saatus peenel tasandil tähendab lastetu eelkäija elu, kes saab läbi teie võimaluse tasuda soo jätkamise keeldumise.

Teil on puue, või põete pärilikku haigust. Selline raske saatus on kahtluseta töötlemis vahend, läbi teie isikliku negatiivse karma, nagu ka esivanemate saatus, kes eluajal rikkusid karma seadust.

Olete endal märganud mingeid vaimseid võimeid. See karma töötlus on rohkem positiivne kui negatiivne. Usutakse et eriline anne antakse sündimisel neile, kes on teadlikult valinud oma esivanemate sünni programmi muutmise. Näiteks, peres kus mitmete põlvkondade naised on jäänud üksi, sünnib tütar, kes on võimeline muutma asjade käiku. Sellele tüdrukule on antud jõud ja intuitsioon, mis on võimelised hoidma pahandusest, kuid seda peab ta kasutama negatiivse programmi sulgemisel: Peab oskama ära tunda inimest, kes saab ta kaaslaseks ja peab jätkama sugu, vabastades järgmise põlvkonna naised igavesest üksindusest.

Need seitsme eelneva põlvkonna kolm tunnust mis avaldavad mõju järglaste saatusele on kõige ilmsemad: tasub lisada et tihti kaks kolmest tunnusest on ühendatud ühes inimeses. Oma sünni karma kohta võib samuti uurida enda sünni aja järgi. Meie soovime teile õnnelikku saatust.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate