No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kas teadsid, et foto võib mõjutada saatust!

by - kolmapäev, märts 29, 2017



 Fotograafia leiutati 19 sajandi algusel. Inimesed said kohe aru, et sellest hetkest alates on fotograafia meie elu muutnud.
Kuidas võib foto mõjutada inimese saatust:
On palju saladusi ja isegi keelde mis on seotud fotodega. Bioenergeetika spetsialistid uurivad aktiivselt fotode energeetikat. Tänapäeval kui fotografeerimine on igaühele kättesaadav on sellised teadmised vägagi aktuaalsed. Ning isegi lihtne foto on võimeline mõjutama teie elu, seepärast ei tohi sellesse lihtsameelselt suhtuda.

Foto – see on parim energia edastaja ja parim koguja. 

20 sajandi 80. aastatel viisid teadlased läbi ühe eksperimendi. Ühes Euroopas asuvas talus pildistati ühel ja samal päeval sündinud esmapilgul täitsa tervet küülikut. Kuigi ühel neist olid tegelikult tervisega probleeme. Neid fotosid näidati tänaval 1000 inimestele. Katsealused pidid näitama haiget küülikut, kuigi mõlemad loomakesed nägid ühesugused välja. Peaaegu 800 inimest näitasid õiget fotot millel oli haige loomake.
See viitab sellele, et foto võib salvestada endasse nähtamatu energeetilise tausta, mida kiirgab elus objekt: inimene, loom isegi taim. Seda fotode omadust kasutavad ekstrassensid kauge vahemaa tagant inimese energeetika puhastamisel. Foto järgi on võimalik öelda, kas inimese sisemise maailmaga on kõik korras, teha kindlaks kas tal on needus või kuri silm peal, või milline on üldiselt ta elu. Ühesõnaga foto see on – ustav sõber kui ka sageli vaenlane, kuna fotole pannakse needusi. Mingi märkimisväärne koht võib muuta foto kohe peale tegemist neetuks.

Fotode mõju saatusele. 

Tänapäeval, kus teie fotot võib vaadata suur hulk inimesi on ohtlik kõikidele vaatamiseks panna kõige pühamat: oma kallimat, lapsi, sugulasi. Energia vahetus võib toimuda vastassuunaliselt – mitte ainult ei mõjuta teid foto vaid ka teie võite mõjutada neid kes on fotol. Näiteks kui te panete suhtluskeskkonda üles foto, kus te olete õnnelikult koos oma kallimaga, siis teid võidakse lihtsalt ära needa. Inimesed kes teid vaatavad võivad teie suhtes tunda vihkamist, seepärast asetate te end suurde ohtu.

Ärge hoidke kodus vanu fotosid lagunenud majadest ja ehitistest. Ekstrasensside arvates on sellised fotod väga ohtlikud teie kodu energeetikale ja kõikide teiega koos elavate üldisele tervisele. Samuti ei tohi säilitada fotosid inimestest keda te ei salli ja kes teid ei salli. Teie saatust ja elu võivad muuta fotod surnutest – neid ei tasuks üldse teha. Kui te leiate foto, kus te magate siis kindlasti peidke see võimalikult sügavale ja elektroonilisi versioone  ärge ka kellelegi näidake, kõige parem oleks need eemaldada. Põhjus on lihtne – magavas olekus on inimene kõige kaitsetum.
Iga foto millel te olete kujutatud, peaks olema varjatud nende eest kes võiks teile halba soovida. Muidugi on siin palju tegureid, mis võivad mõjutada teie energeetilist kaitset – selle suurenemisele või siis vähenemisele, kuid parem on mitte riskida. Aga see ei ole põhjus kohe joosta eemaldama kõiki fotosid sotsiaalvõrgustikest.  Erilist „huvi“ teie vaenlastele pakuvad fotod, kus te olete õnnelik. Pange üles fotosid kus olete neutraalse meeleoluga – näiteks tööst või siis mingitest üritustest.

Pidage meeles, et absoluutselt kõike saab meie elus kasutada vaenlase rünnakute kaitseks. Las olla teie kaitsvaks talismaniks ja amuletiks terve mõistus ja ettevaatlikkus.

Pilt -Centerblog

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate