No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Noorkuu- aeg mil lähevad soovid täide!

by - pühapäev, veebruar 26, 2017


Kuu loomise aeg, on aeg mil kuud pole taevas näha, seda kutsutakse ka mustaks kuuks. Mustal kuul on pea sama suur vägi nagu täiskuul. Vanasti usuti, et selle kuutsükli loomus on maagiline ja avalduvad kontrollimatud jõud.

Kuu loomine on suurepärane aeg uueks alguseks. Uued plaanid, uued tegevused, uued ettevõtmised. Sellel perioodil on avanemas mitmed uued võimalused, millest tasuks kinni haarata.
Kuna see periood ei kesta pikalt, siis tuleks seda aega juba varakult planeerima hakata, et kuu loomise aega maksimaalselt oma huvides saaks ära kasutada. Oluline on kuu loomise ajal mitte niisama istuma jääda. Tuleb tegeleda kõige sellega, mis on oluline. Kuu loomise ajal tuleks usaldada oma sisetunnet, sest see võimaldaks kõige paremini tegeleda asjadega, mis tulevikku positiivselt mõjutaksid.
Tühistele asjadele tähelepanu pööramine kuu loomise ajal pole mõttekas, kuna see viib lihtsalt headest võimalustest ilmajäämiseni ja energiavarude mõttetu raiskamiseni.

Kuu loomise ajal võib teha ka maagilise rituaali.
See rituaal laseb sinu soovidel paremini täide minna.
Noorkuu loomise järgselt 8 tunni jooksul on ka suurepärane aeg selleks, et mõelda oma soovidele ja need kirja panna.
 Võta valge paber ning pane sinna kirja, millistest oma aja ära elanud asjadest, suhetest või teemadest sooviksid lahti lasta. Kujutle end seda tehes juba vabana ja murede juurest edasi liikununa. Kui kõik on kirja saanud, siis lausu mõttes: lasen kõigel, mida ma enam ei vaja, minna! Seejärel süüta paber kuumakindlal alusel põlema ning puhu tuhk allatuult või lase sel voolava veega minema kanduda.

Kui oled oma soovid kirja pannud, vaata seda nimekirja ja tunneta oma südames seda head tunnet, mida tunned siis, kui kõik need head asjad ongi sinu elus juba juhtunud. Ole tänulik, ka selle hea eest mis su elus juba on ja ava ennast kõige hea vastuvõtmiseks oma ellu.

48 tunni jooksul peale noorkuu loomise kellaaega ole üldse ettevaatlik sellega, mida mõtled, ütled… sellele võiksid pöörata tähelepanu alati ja kogu aeg… Ole ettevaatlik oma soovidega, sest need võivad täide minna. Mõtle ainult edasiviivaid mõtteid ja ütle ainult seda, mida tõesti tahad. Kõige negatiivse kustutamiseks on Sul positiivseks keeramisega 15 sekundit…


Maagilist kuu loomist!
Vaata kuu faase siit



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate