No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mis on sinu karma ülesanne? Kui ei tea, saad selle välja arvutada!

by - laupäev, veebruar 18, 2017


Kuidas arvutada oma karma ülesannet sünniaja järgi.
Igaühel meist on elu ülesanne. Seda nimetatakse karma ülesandeks. Kõik me valime oma tee ise, kuid alati on kasulik teada, kuidas see teekond on kooskõlas meie karmaga.
Alati on võimalik karmat puhastada, kuid võimatu on karma ülesendeid kaotada, mille universum on teile määranud enne teie sündi. Kui te teate oma karma ülesandeid, siis võite oluliselt tõsta oma elu kvaliteeti.
Mis on karma ülesanne?
Karma ülesandeid võib asendada „karma reeglite” terminiga. Need on mõned tingimused, mille alustel ootab teid edu ühel või teisel elualal. Asi on selles, et me oleme kõik erinevad, kuid igaühel meist on mõned väikesed erinevused, erilised „sünnimärgid” energeetilises auras, mis annavad meile teatud eelise või siis nõrkuse.
Teades oma karma ülesannet, mis ütleb sulle, millega tuleb rohkem töötada, et saada paremaks, edukamaks ja õnnelikumaks. Teie ülesannete arvutamisel aitab teid teie sünniaasta, mis numeroloogia põhjal on teie peamiseks seoseks inimese ja universumi vahel.
Karma ülesande arvutamine.
See arvutus koosneb mitmest etapist. Esiteks on teil vaja välja arvutada teie isiklik karma number. Selleks võtke oma sünniaeg ja reastage need numbrid. Näiteks, kui te olete sündinud 18 veebruar 1990 aastal, siis liites 1+8 – saame 9. On üks tähtis hetk; kui te olete sündinud 19, 28, või 29 kuupäeval, siis teie karma ülesande number on võrdne vastavalt ühega (1+9), ühega (2+8) ja kahega (2+9), sest saades suurema numbri kui 9 tuleb need omakorda omavahel veelkord liita.
Niisiis te saite kõige tähtsama personaalse numbri. Nüüd tuleb välja selgitada mis see tähendab.

ÜKS
Kui teie sünnipäeva numbrite liitmisel saite ühe, siis teie karma ülesandeks on  kõrgete tulemuste saavutamine  spordis, äris ja karjääris.  Te peate oma elu elama iseendale, kuid mitte mingil juhul ei tohi te unustada avaldada tänu neile, kes teid aitavad. Universum ootab teilt usku enesesse, ihkab näha tuld teie südames ja otsustusvõimet silmis. Kui teie number on 1, siis on teil vaja meeles pidada seda, et ainus inimene, kes on võimeline teid aitama igasuguste probleemide lahendamisel – olete selleks teie ise. Otsige kaotuse põhjuseid iseeneses aga mitte teistes.
KAKS
Karmanumber 2 – on märk sellest, et teie elu peab olema esmajärjekorras täidetud armastusega. Mida rohkem on teil sõpru, seda parem. Õppige usaldama oma peret ja ärge näidake oma agressiivsust võõrastele inimestele. Te võite saada diplomaatia meistriks, kui te hoolikalt õpite tundma inimeste käitumise iseärasusi. Teie peamiseks karma ülesandeks selles elus on – inimeste aitamine.
KOLM
Universum annab teile kõikidest kõige raskema ülesande – leida elu mõte. Niipea kui te jõuate arusaamisele, mis teie jaoks on kõige olulisem, võtab kõik koheselt teie jaoks teise ilme. Proovige teha nii, et hingelised ja materiaalsed maailmad põimuvad omavahel ja vastastikku täiendaksid teineteist aga mitte ei segaks. Oodata selleks välist abi ei tasuks – püüdke ületada kõik raskused üksi. Probleemidest pääsemiseks võib otsida abi oma perekonnalt, mis saab teie õnne jaoks  tugipunktiks.
NELI
Energeetilises plaanis on materiaalsed väärtused teie jaoks kõige kaalukamad, kuid seda ei tohi võtta pisiasjana. Edu rahalises sfääris kui ka tööl aitab teil vaimselt väljendada. Teie karma ülesanne – on täppisteadused ja töötamine numbritega. Kui te lähete seda teed mööda , siis universum näitab teile teed  õitsenguni. Peamiseks ülesandeks inimestele, kes on sündinud nelja mõjusfääris  – on teadmiste omandamine.
VIIS
Numeroloogias väljendab number viid kuldset keskmist, ent karma olemuse küsimustes ei ole see alati nii. Pidage meeles, et teie hing peab olema korras. Hoiduge alati väljavaadete globaalsetest muutustest, sest teie tee peab olema seotud millegi ainsaga. Kui te otsustate, et terve teie elu on kulgenud valet teed pidi, siis on parem kui muudate vaikselt suunda, aga mitte ei pendelda küljelt küljele.
KUUS
Kui teie sünnikuupäeva number andis teile arvuks 6, siis teie karma ülesanne on maailma mõistmine. Ühe koha peal seismine on teile hukatuslik, seepärast ärge seiske paigal vaid liikuge alati edasi. Vahetage töökohta, hobisid, maailmavaateid, kuid ärge lubage kellelgi ega millelgi end muuta. Ärge kaotage kontrolli olukordade üle. Üheks teie tugevaks küljeks on intuitsioon, mis mitte ainult üks kord päästab teid probleemidest.
SEITSE
Teie elus on võimalikud olukorrad, mida võiks iseloomustada ütlemisega „kõik mis on seest tühjad kukuvad kolinaga”. Ärge karjuge enesele, kui teil pole millegagi vastase kaarti lüüa. Täitke ennast teadmistega. Õppige teiste rahvaste  kultuuri, harige ennast edasi ja ärge peatuge saavutatul – heaolu, teie võimed on suured. Ärge loopige sõnu ja säilitage rahu isegi kõige keerulisemas olukordades.
KAHEKSA
Olge ettevaatlik inimestega suheldes ja neid usaldates. Teie karma ülesandeks on – äärmine ettevaatlikkus kõiges. See ei tähenda seda, et peaksite end lukustama punkrisse ja sealt mitte kunagi väljuma. Tõeline armastus õpetab teid usaldama, seepärast lihtsalt oodake oma teist poolt ja ärge nukrutsege, kui miski ei õnnestu selles elu sfääris. Te peate ilmtingimata end võtma sellisena nagu olete.
ÜHEKSA
Kui teil on põhjust, et vihastada või elust rõõmu tunda siis ärge end tagasi hoidke. Las teid juhivad emotsioonid. Nad viivad teid eesmärgini. Võimalik, et kõige paremaks tegevuseks teie jaoks on kunst. Ärge kartke eksperimenteerida ja end igal alal katsetada. Numeroloogia räägib, et te olete selle jaoks sündinud.

Millest räägib veel sinu sünniaeg. Järgmiseks tasub teil tähelepanu pöörata päevale, kuule ja aastale korraga. Väga oluline tähendus on kasutatavatel numbrite hulgal. Aastast võtke vaid viimased kaks numbrit. Kui teie sünniaeg, näiteks on 17.02.91, siis näete, et numbreid on palju. Siin on 1, ja 2, ja 0,9,7. Sellisel juhul aitavad teid elus palju inimesi, kelle abi ei hinnata korralikult. Elada tasub teil rohkem tulevikus aga mitte olevikus või minevikus. Ärge kartke teha plaane.  
Kui ühed ja kahed korduvad sageli, nagu näiteks kuupäevas 12.01.91, siis on teil suurem võimalus saavutada edu mingil konkreetsel ajahetkel. Ärge takerduge mineviku vigadesse ja ärge planeerige tegevusi pikaks ajaks ette. Teil on suurepärane intuitsioon.
Läbipaistvad ja ebatavalised kuupäevad nagu 01.01.96 või siis 02.12.02 – on märk sellest, et teie karma ülesanne ei lange kokku konkreetse kirjeldusega. Teil on elus konkreetne varjatud eesmärk, mis tuleb iseseisvalt kindlaks teha.
Vähesed kes teavad, milleks ta on sündinud, kuid igaüks peaks teadma, see eesmärk on reaalselt olemas. Igaühel meist on võimed, soovid, pahed ja nõrkused, kuid need on niivõrd erinevad, et teevad igaühe unikaalseks. Hinnake oma elu ja ärgu karmaülesanded teid hirmutagu vaid aidaku teil muutuda tugevamaks.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate