No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tahad hästi magada, kasuta halbade unenägude kinnipüüdjat - Unenukku!

by - neljapäev, november 10, 2016


Kõik teavad või on vähemasti kuulnud mis on Unenäopüüdja ehk Dreamcatcher. Kui mis on UNENUKK?

 Unenukk.
Nüüd sa küsid, mis see veel on!
 Sarnast ülesannet, mis Unenäopüüdja täidab ka unenukk.
Inimesed kas ei mäleta, või nad ei oska seostada millegi maagiaga sellist lihtsat asja -nagu seda on lihtne kaisunukk,-karu, või muu kaisuloom. Kaisuka üks funktsioone on ju valvata magaja unenägude üle. Kaisuka võib panna istuma voodi servale, samuti võib ta ka nuku kaissu võtta.
Muidugi, parima kaisukaru/kaisunuku saab koos taotlusega("Häid unenägusid" või "rahuliku ööd" jne. sisse pannes) ise valmistada. Kui teed unekaisuka lapsele, siis räägi ikka lapsele, et see nukk valvab tema und. 

Kuidas valmistada unenukku e. kaisukat


Vajad:
veidi käsitöö oskust :)
Lase fantaasial lennata
Riiet, nööpe silmadeks, mahulist vatiini/vatti millega sisu täita, veidi fantaasiat, et anda nukule nägu.
Samuti võid ka heegeldada nuku.
Ära unusta, et tehes pead "panema peame" taotluse, mida see nukk peaks tegema. (võib Taotluse teha ka loitsuna)

Traditsiooniline Unenäopüüdja ehk Dreamcatcher on indiaani rahvuslik amulett. Unenägusid peetakse vaimuväe allikaks, millest võib koguda tarkust ning mis aitavad ette näha tulevikku. Kui tahad hästi magada ja näha ilusaid unenägusid, siis riputa oma voodi kohale unenäopüüdja! Indiaanlaste legendi järgi kasutatakse unenäopüüdjat kõikide heade ja halbade unenägude tabamiseks. Legendi järgi jäävad halvad unenäod võrku kinni, kuni hommikused päikesekiired nad aurustavad. Head unenäod aga libisevad läbi võrgu, mööda sulgi magajani. Unenäopüüdjat nimetatakse ka unistuste püüdjaks, sest väidetavalt ta mitte ainult ei kaitse meid halbade unenägude ja luupainajate eest, vaid aitab meil oma unesid ka paremini mõista ja meeles pidada. Pea meeles, et kui unenäopüüdja enam ei toimi, aseta ta hommikuste päikesekiirte kätte, see laeb temasse taas head energiat. Kui unenäod muutuvad liiga aktiivseks või tunned vajadust teha neist pausi, aseta unenäopüüdja horisontaalsele pinnale, see muudab ta passiivseks, kuni oled valmis ta jälle üles riputama.
Kuidas teha unenäopüüdjat, vaata tegemist siit

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate