No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

See kuidas sa käe rusikasse surud, näitab sinu iseloomu

by - teisipäev, märts 22, 2016


Iseloomu üks näide on meie kehahoiak, mis meid reedab. Nagu žestid, liigutused ja miimika, näitab ka rusikasse surutud käsi meie iseloomu. Kõik, mida vajad, on käsi lihtsalt rusikasse suruda.

A. 
Oled tõeline altruist. 
Sa kipud alati teisi abistama, isegi kui see sulle ebameeldivusi kaasa toob. Sind köidavad uued teadmised ja kogemused elus. Sa oled väga energiline ja natuke kärsitu. Selliseid inimesi kutsutakse meeleldi seiklema ja pidudele, kuid tihti nad ei mõista, et sellised käigud teevad sind närviliseks ja tegelikult vajad sa hoopis turvalist kaitset enda ümber. Sa vajad palju teiste inimeste toetust, tunnustust ja hoolimist, tihti aga kasutatakse sinu headust ära. Sa ikkagi jätkad abistamist ja kaitsed abivajajaid, sest sa lihtsalt ei ole ükskõikne teiste suhtes.

B.
Oled tõeliselt loominguline inimene. 
Sa kohtad elus palju erinevaid inimesi ja oskad alati jätta endast meeldiva mulje. Su sõbrad armastavad sind su aususe, lihtsuse ja taibukuse pärast. Sa oled enesekindel ja su enesehinnang on kõrge. Su head iseloomuomadused teevad sust suurepärase sõbra ja tööpartneri. Kuid sinu kartus eksida, paneb sind ennast tagasi hoidma võtmast erinevaid riske. Sa püüad riske mitte võtta, et teised haiget ei saaks. Tihti vajad sa teiste nõu ja heaks kiitu. Peamine on sul jääda enesekindlaks isegi siis, kui keegi ei tee sulle komplimente su edukatest ettevõtmistest. Võib ka juhtuda, et sind ümbritsevad inimesed, kes on lihtsalt kadedad su edu üle.

C.
 Oled meeldiv ja šarmante inimene.
Sa oled vaimukas ja humoorikas, aga mõnevõrra häbelik ja sellepärast ei ole sul võimalik täielikult end välja näidata, milline sa tegelikult oled. Paljud arvavad, et sa oled vaikne, ning oled omaette, siis ei soovita sellepärast sinuga suhelda. Sa oled mõtlik ja pedantne ja mõnikord nõuad liiga palju iseendalt ja see ajab sind endid ärevile. Oled ettenägelik ja oskad jääda alati rahulikuks, sind ümbritsevad inimesed tunnevad end sinu seltsis mugavalt.Mõnikord tunned end kurvana ja arvad, et ei oska luua häid suhteid tööl, või eraelus. Tegelikult ära muretse. Sa peaksid olema vaid sõbralikum ja avatum, siis need, kellega sa pole eriti suhelnud oskavad sind paremini mõista. Sul on hea visioon ja tee kõik selleks, et mitte häirida oma sisemist harmooniat.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate