No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuumaagia ja ennustused

by - esmaspäev, oktoober 19, 2015


Kuu on maagia tegemiseks kõige olulisem taevakeha. Juhime oma võimu läbi Kuumaagia. Me teeme oma loitse vastavuses tema tsükliga kuu inspireerib ja valgustab meid. On kuujumalad kuid Kuu ise on alati esindatud kui naine. On ju kuugi tsükliline, nagu naised. Kuu on astronoomilistest kehadest meile kõige lähedasem ja seega on tal sügav mõju meile. Kõrgeim energia tekib Täiskuu ajal ja seetõttu see on kõige võimsam aeg maagilises töös.Uus Kuu on järgmine kõige võimsam aeg maagias. Loodan, et leiate teavet sellest leheküljest, abiks oma kuutöös, et leiate armastuse või õige tee elus.

Noor kuu
Noore kuu maagiat saab kasutada kolme ööpäeva jooksul alates uue kuu tekkest. Sobib hästi igasugusteks algusteks.

Kasvav kuu
Armastuse, rikkuse, tervise ja kõige igatsetu aeg.

Täiskuu
Peamised toimingud, mis vajavad lisajõudu.

Kahanev kuu
Kasutatakse kaotamismaagiat, vabastades ennast sõltuvustest, haigusest või negatiivsusest.

Must kuu
Must kuu on aeg vabastada ennast halbadest harjumustest, siduv loits, uurimaks oma tumedamaid tagamaid ja mõista meie viha ning kirgi. Samuti toob õiglust.


Must kuu (kuu loomine)

See on aeg, mil kuud pole taevas näha või on näha ainult maa varjuga kaetud kontuure. Must kuu on sama väekas abiline nagu täiskuugi – vanasti usuti, et selle kuutsükli loomus on sünge ja avalduvad kontrollimatud jõud.

See faas on seotud plaanimise ja halbadest harjumustest loobumisega. Must kuu on nimelt omamoodi sillaks surma ja taassünni vahel ning sellisena on ta võimas abiline sidemete läbilõikamisel vabanemaks suhetest, mis sulle enam midagi ei paku, vana eluperioodi mahajätmisel ja liikumisel ühest suhtest teise. Kuna inimesed on nüüd tavalisest vaiksemad ja mõtlikumad, kipuvad võrgutamiskatsed aga enamasti liiva jooksma.

Kuu loomine on parim aeg sügavaks mõtisklemiseks ja enesesse vaatamiseks, andes hea võimaluse hinnata oma suhteid kõrvalseisja pilguga. Vae oma suhteid teistega – mis on neis head, mis vajaks muutmist ja kuidas. Leia ka aega lähedase inimesega kahekesi olemiseks, et teha seda, mis mõlemale meeldib ja liikuda koos teadmatuse pimedusest selgelt teadvustatud sihtideni.
Vanasti must kuu, täna uus kuu. Päike ja kuu on paar päevä samas tähtkujus, seekord siis 29 ja 30 kaljukitses. Maa alustab sissehingamise. Eriliselt soodus aeg teha oma elus vajalike muudatusi, lõpetada mingi halb harjumus(suitsetamine näiteks). Vanad teadjad on sellel ajal paastunud et tõved ja haigused kallale ei tuleks. Abi saavad ka juba haiged kui nad paastuvad kasvõi ühe päeva. Kosmiliselt soodne aeg organismi puhastamiseks. 

Kuumaagia läbi sodiaagi

* Kuu Jääras: Loitsud seotud ametiasutustega, tahtejõu ja taassünniga.
* Kuu Sõnnis: Loitsud seotud armastuse, kinnisvara ja rahaga.
* Kuu Kaksikutes: Loitsud seotud kommunikatsiooni, avalike suhete ja reisidega
* Kuu Vähis: Loitsud seotud kodumaise elu ja austusega Kuu jumalused.
* Kuu Lõvis: Loitsud seotud võimuga teiste üle, julgust, lapse sündi.
* Kuu Neitsis: Loitsud seotud tööhõive küsimustega, tervise ja intellektuaalsed küsimused.
* Kuu Kaaludes: Loitsud seotud kohtuasjade,samuti partnerluse ja kunsti valdkonnas.
* Kuu Skorpionis: Loitsud seotud saladuste, võimu ja psüühilise arenguga.
* Kuu Amburis: Loitsud seotud väljaannete spordi ja tõega.
* Kuu Kaljukitses: Loitsud seotud karjääri, poliitiliste küsimuste ja ambitsioonidega.
* Kuu Veevalajas: Loitsud, mis hõlmavad teadust, vabadust, isiklikku väljendust, probleemide lahendamine, sõprus.
* Kuu Kalades: Loitsud mis hõlmavad muusikat, telepaatiat ja selgeltnägemist.


Kuu maagiline aed

Mis võiks olla veel-võluvam-kui kasvatada oma Kuu Aed. Austades-Hõbejumalannat kogu tema hiilguses koos aromaatse ja helendava õhtuse aiaga.Suurepärane pakkumine, mis toob samuti teile kasu. Paljud öösel õitsvad lilled on valged nad on ka tugeva aroomiga, mitte kirkavärvilised, et meelitada ligi kahjurputukaid. Kuuaed magamistoa akna all toob aga tuulega teie lahtisest aknast sisse meeldiva aroomi. Istuta mõned mööda ringjoont jäljendamaks Kuud, Nad ei ole kirkavärvilised ja neid valgustab vaid kuu, mis annab kokku maagilise pildi. On võimalik säilitada ja kuivatada lilli, kasutades amulettides, talismanides või oma küünla riietamiseks, lisades värskeid lilli oma spetsiaalsesse õlisse, saate oma erilise õli.

NB! ühtegi taime ei tohi enne murda kui on temalt selleks luba küsitud ning ka loa eest tänatud!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate