No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kes sa oled Druidide lillehoroskoobi järgi?

by - kolmapäev, oktoober 28, 2015



Druiidid olid looduse maagid, kes õppisid taimede saladusi ja nende eripära. Nad elasid metsades, et olla lähemal oma uurimustööle. Druiidid on loodusega lähedalt seotud maagid, kes kummardavad taimetarkust ja otsivad neis tõde. Oma maagias kasutavad nad ruune ja neil on väga palju rituaale mis kõik on loodusega väga seotud.
Druiidid omistasid suurt tähtsust metsale ja puudele, mille keskel nad elasid. Seega on täiesti loogiline, et nad seostasid inimese iseloomu puudega, väites, et nii inimestel kui puudel on oma kindlad iseloomujooned, väärtused ja puudused.
Sünnikuupäev määrab, kas oled salapärane orhidee, sõbralik sirel või hoopis häbelik karikakar. 
See horoskoop jaotab kõik inimesed lilledeks ning räägib sinu iseloomust, tõmmates paralleele lille ja inimese vahel. 

Milline lill sa oled horoskoobi järgi?

Kollane emajuur( Gentiana lutea) 1-10 jaanuar
Ohakas 11-20 jaanuar
Õlelill 21-31 jaanuar
Puuvõõrik (Viscum)1-10 veebruar
Belladonna 11-20 veebruar
Mimoos 21-28/29 veebruar
Moon 1-10 märts
Liilia 11-20 märts
Sõrmkübar(Foxglove) 21-31 märts
Mangoolia 1-10 aprill
Hortensia 11-20 aprill
Daalia 21-30 aprill
Maikelluke 1-10 mai 
Portulak(portulaca) 11-20 mai 
Kesalill 21-31 mai 
Kelluke 1-10 juuni 
Margareta 11-20 juuni 
Tulp 21 juuni - 1 juuli 
Vesiroos 2-12 juuli 
Kannike 13-23 juuli 
Kibuvits 24 juuli - 2 august 
Päevalill 3-12 august 
Roos 13-23 august 
Kukekannus(Delphinium)24 august- 2 september 
Nelk 3-11 september 
Aster 12-22 september 
Kanarbik 23 september - 3 oktoober 
Kameelia 4-13 oktoober 
Sirel 14-23 oktoober 
Freesia 24 oktoober - 2 november 
Orhidee 3-12 november 
Pojeng 13-22 november 
Gladiool 23 november- 2 detsember 
Võilill(Taraxacum) 3- 12 detsember 
Lootos 13-22 detsember 
Edelweiss( Jänesekäpp) 23-31 detsember
portulak­
portulak­

Leidsite, vaadake, mis teie kohta kirjutatakse.

1-10 jaanuar kollane emajuur
Selle lillel on väga sügavad juured. Seega selle märgi all sündinud inimesed on salapärased ja raskelt lasevad enda lähedale võõraid. Nad on lojaalsed sõbrad, abikaasad ja juhid. Nad saavad kergesti hakkama erinevate raskustega.

11-20 jaanuar Ohakas
Vastupidiselt oma nimele on selle märgi all sündinud lahked ja vastutulelikud. Suurepärased sõbrad ja  lahkelt võtavad vastuoma koju külalisi. Väga töökad, kes suudavad karjääri teha, kuid tihti nad pole piisavalt enesekindlad. Ja selle enesekindluse pärast on tarvis ennast pingutada.

21-31 jaanuar Õlelill
 Selle märgi all sündinud ei kujuta oma elu ette ilma inimesteta enda ümber. Neil on hea meel aidata teisi ja nad teevad seda omakasupüüdmatult. Nad peaksid olema ettevaatlikud kadedate inimestega, sest negatiivsus ei mõju hästi nende heatahtlikusele.

1-10 veebruar Puuvõõrik
Huvitavad, nägusad, võluvad ja nad ei jää seltskonnas märkamatuks. Nad jäävad alati vastassugupoole tähelepanu alla, neil oleks kindlasti tarvis tegeleda erinevate spordialadega.

11-20 veebruar Belladonna 
Nende hing on alati otsimas vabadust. Neil on mässumeelne ja mõnikord ohjeldamatu karakter. Meestele väga meeldivad sellised daamid. Mehed selle märgi all sündinud on väga töökad ja materiaalselt kindlustatud. Nad on ka galantsed ja viisakad.

 21-28/29 veebruar Mimoos
Andekad, tundlikud, õrna iseloomuga, kes vajavad toetust  ja innustust oma töös. Neile on tähtis tervis ja ei meeldi raisata asjatult oma jõudu. Nad ei karda oma ideedest teistele rääkida.

1-10 märts Moon
On armsad ja võluvad. Neid lihtsalt ei armastata, aga jumaldatakse lähedaste ja tuttavate poolt. Pole imekspandav, et nad on naabrite poolt hinnatud ja austatud inimesed. Kuid sellegipoolest langevad nad aegajalt depressiooni.

11-20 märts Liilia
 Liiliad on väga salapärased ning hästi elegantsed. Nad on ahvatlevad ja kavala pilguga. Neid on aga raske ahvatleda ja võrgutada. Mehed liiliad on vabadust armastavad unistajad.

21-31 märts Sõrmkübar
 Nad tunduvad esimesest silmapilgust haprad ja tugevad. Neil on raudne karakter ja tahtejõud, enesekindlad jaaktiivsed. Nad suudavad leida väljapääsu igast olukorrast. Kuid tihti on nad oma pingutuste pärast stressis.

1-10 aprill Mangoolia
Piisavalt ambitsioonikas ja julge , nad tahavad alati ja kõikjal olla esimesed ja parimad. Nad alati püüdlevad millegi poole nii töös, kui ühiskonnas. Naised oskavad ennast näidata paremas valguses- mehed on härrasmehelikud ja enesekindlad.

11-20 aprill Hortensia
Helded ja lahked, kellele meeldivad rahvarohked üritused. Neile meeldib teha ilusaid ja üllaid tegusid ning inspireerida teisi. Ainsaks probleemiks neile jääb aga alati ajapuudus.

21-30 aprill Daalia
Selle märgi all sündinud panustavad liialt palju oma töösse ja eraellu. Nad kipuvad ülehindama oma võimeid. Nad peaksid veidi lõdvaks laskma ja vabanema püüdlusest täiuslikkusele.

1-10 mai Maikelluke
Helded, avatud ja siirad (mida võivad mõningad halvasti ära kasutada). Naised selle märgi all, vajavad tugevaid mehi enda kõrvale. Meestele oleks soovitav mitte võtta aga liialt vastutust endi õlule.

 11-20 mai Purslane
Inimesed kes on suht raske iseloomuga- kahtlevad ja umbusklikud. Nad võivad kahelda isegi oma kõige lähedamastes inimestes. Nad peaksid õppima rohkem usaldama.

21-31 mai Kesalill
  Selle märgi inimesed on lihtsad ja meeldivad. Neil on palju sõpru ja austajaid. Nad armastavad rõõmsameelseid ja lärmakaid ettevõtmisi.

1-10 juuni Kellukas
  On väga seotud kodu, pere ja lähedaste sõpradega. Kõik muutused on neile stressiks. Kui nad peaksid minema komandeeringusse, siis nad ei istuks mingil juhul lennukisse, vaid eelistaksid rongiga reisida.

 11-20 juuni Margareta
 Väga tähelepanelikud inimesed, nad on alati kursis kõigi sündmustega, kuigi loomult on nad iseloomult vaiksed ja häbelikud. Nad teavad, kuidas saavutada oma eesmärke. Nad armastavad rahu ja vaikust.

21 juuni - 1 juuli Tulp
Selle märgi mehed on tõelised Don Juanid, kes oskavad hinnata naiste ilu. Naised ei vasta tihti meelitustele ja armuavaldustele- nad ei kiirusta. Nad on energilised ja armastavad vabadust.

2-12 juuli Vesiroos
Selle märgi all sündinud tunnevad ennast igas olukorras mugavalt ja komfortselt. Kui nende teel on erinevaid raskusi, siis saavad nad neist alati jagu.

13-23 juuli Kannike
Nad ei jää kunagi märkamatuks, kuigi nad ise eelistaksid efektselt ilmuda salapäraselt välja, et siis "lavale astuda". Nad on ustavad abikaasad, samuti on neil palju sõpru ja tuttavaid.

24juuli - 2 august Kibuvits
 On tundlik ja heasüdamlik. Ta oskab ennast suurepäraselt kaitsta ja tema sõbrad on sellest hästi informeeritud. Usaldusväärne sõber. Alati austab oma teist osapoolt.

 3- 12 august Päevalill
 Selle märgi all sündinud on sihikindlad inimesed, keda ei pane miski oma eesmärkidest taganema. Ta on edukas ja jääb alati kindlaks oma põhimõtetele

13-23 august Roos
 Need ilusad inimesed sattuvad tihti intriigidesse ja nad saavad tunda kadedust. Neil on vaja suuri jõupingutusi, et eemale hoida negatiivsust.

 24 august- 2 september Kukekannus
  Kipuvad olema teiste suhtes liialt nõudlikud. Nende eluviis on suht karm. Nad peaksid õppima vastu seisma pahatahtlikele inimestele.

 3-11 september Nelk
  Selle märgi all sündinutele on kõige tähtsam- tõde. Neil on tugev iseloom, ning nad on kangekaelsed. Töönarkomanid, kes ei karda raskusi.

12-22 september Aster
 Inimestel meelolu tõuseb alati, kui Astriga koos olla, sest nende seltsis on lõbus. Nad on sõbralikud ja väga head juhid. Tööl hinnatakse neid samuti kõrgelt.

23 september- 3 oktoober Kanarbik
 Sellistel individualistlikel inimestel on tugevaks iseloomujooneks originaalsus, elegantsus ja oskus väljuda keerulistest olukordadest väärikalt. Nad on kuldsete kätega lojaalsed sõbrad ja koostööpartnerid.

 4-13 oktoober Kameelia
 Need on elegantsed, armsad ja kunsti-inimesed, kes oskavad hoida meeleolu üleval. Nad ei ole kaugeltki nõrgad ja suudavad eluraskustele julgelt vastu minna.

 14-23 oktoober Sirel
  Sihikindlad inimesed, kes alati on valmis ulatama abikätt. Ambitsioonikad ja hingelt alati noored.

24 oktoober - 2 november Freesia
 Nad on kartmatud ja püsivad, kuid nad on ka jonnakad. Tööd neile meeldib teha ja nad armastavad igat ettevõtmist lõpuni viia. Neil on palju austajaid, aga oma tõelise valikuga nad väga ei kiirusta.

 3- 12 november Orhidee
 Salapärased ja huvitavad inimesed. Nad on liialt kahtlejad ja vaidlevad tihti ja see võib vahest viia tülide ja riidudeni. Nad võivad saavutada palju, sest ei karda täpsustada kõike detailideni. Et saavutada oma eesmärke, on tarvis emotsioone vaos hoida.

13-22 november Pojeng
Selle märgi all sündinud on hea tervisega ja peavad raskustele hästi vastu. Neile pole ükski ettevõtmine raske ega ülejõu käiv.

23 november- 2 detsember Gladiool
 Need muidu unistajad, on valmis hullumeelseteks tegudeks. Nad on romantikud kes oskavad hinnata ilu. Loodus pole neile andnud erilisi oskuseid, aga nad teevad alati hästi oma tööd ning on kohusetundlikud.

3- 12 detsember Võilill
Nende jaoks on oluline tähelepanu. Selleks on nad valmis ekstravagantsusteks. Võivad aga vahest ka üle piiri minna.

 13-22 detsember Lootos
 Need on erakordsed isiksused. Nende teod ja mõtlemisoskus paneb teisi neid imetlema. Tänu oma oskustele andestatakse neile nende nii mõnedki puudujäägid.

 23-31 detsember Edelweiss

Nad on väga usaldusvääsed inimesed, kes on igas olukorras valmis aitama sõpru. Reeglina nad on vaiksed, kuid võivad aegajalt kaotada eneseüle kontrolli. Kui nad on vihased, siis pole neid tarvis rohkem häirida.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate