No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaata milliseid kehaosasid valitseb sinu päikesemärk.

by - laupäev, mai 09, 2015


JÄÄR
Jäära päikesemärk valitseb pead, nägu, aju ja silmi, seega on peamassaž taevalik kogemus! Jäär armastab peapuudutusi või silitusi, samas on ka rohkem vastuvõtlik peavaludele ja ka muhud tekivad kiiremini. Öeldakse, et Jäär satub kergesti õnnetustesse. Samuti on Jäärade kehaosadeks neerud ja neerupealsed.

SÕNN
Selle tähtkuju kehaosadeks on kõri, kael, kilpnääre, häälepaelad ja kõnesüsteem ning kõrvad. Sõnnidel on sageli pikk ja jäme kael. Samuti on neil tihti kaunis hääl – sageli on kuulsad lauljad justnimelt Sõnnid.

KAKSIKUD
See tähtkuju valitseb käsi, kopse, õlgasid, sõrmi ja närvisüsteemi. Need on kehaosad, mida on kaks ja see sümboliseeribki Kaksikute lahknevat loomust. Kakikute süsteemid on ka hingamine ja närvisüsteem, seega võivad nad olla vahel närvilised ja kipuvad nihelema.

VÄHK
See on hoolitsuse ja emaduse tähtkuju. Vähkide kehaosadeks on rinnad, samuti kõht ja emakas. Vähkidel võib olla märkimisväärne büst.

LÕVI
Lõvi valitseb keha keskpaika ja südamikku. Nendeks kehaosadeks on süda, rind, selgroog ja alaselg. Pole üllatav, et nad teevad kõike südamega, samas on neil ka selgroogu ja vaprust.

NEITSI
See tähtkuju valitseb magu, kõhtu, seedesüsteemi, soolestikku ja põrna. Samuti valitsevad nad närvisüsteemi. Neitsidel on instinktiivne tunnetus enda heaolu suhtes – seda kutsutakse sageli sisetundeks või kõhutundeks. Neil tundub olevat tähemärkidest kõige suurem teadmine enda tervis kohta. Neitsid võtavad asjad ja mõtted pisikesteks tükkideks lahti, et neid täiustada ja sorteerida.

KAALUD
See tähtkuju valitseb neerusid, mis tegelevad keha ja alaselja tasakaalustamisega. Samuti on Kaalude kehaosadeks nimmepiirkond, tuharad ja endokriinsüsteem. Jah, Kaalud valitsevad ka tagumikku! Samuti on Kaalude valitsemise all nahk – neil on sageli eriti hea nahk.

SKORPION

See tähtkuju valitseb sigimissüsteemi, seksuaalseid organeid, soolestikku, põit, erituselundeid ja pärasoolt – kõike, mis on seotud seksi ja jääkide väljutamisega. Skorpionitel võib olla tugevam sugutung kui teistel, samuti on see nii inimestel, kelle sünnikaardil Skorpioni mõjud silma torkavad. Skorpionitel on hea arusaam ka muutumisest ja kõigest negatiivsest, mis ilusa pealispinna all peidus. Seetõttu on Skorpionid ka head uurijad.

AMBUR
See päikesemärk valitseb istmikunärvi, ajuripatsit, maksa, puusi ja reisi. Sarnast olukorda võid näha, kui sinu planeetideks on Veenus, Kuu või oled lihtsalt õnnistatud Amburite jalgadega – ainult natukene tööd ja need näevad välja heas toonuses ja jumalikud!

KALJUKITS

See tähtkuju valitseb põlvi, liigeseid, skeletti, nahka ja hambaid. Kaljukitsedele võib meeldida vaeva näha toidusöömisega ja närimisega. Ka nende hammastes võib peituda omapära – näiteks võib kahe esihamba vahel olla suurem vahe. Kaljukitsed peaks olema teadlikud sellest, et neil on suur skeleti (eriti põlvede) vigastuste oht nende skeletile, eriti põlvedele. Põlves olevad luud on neil sageli hapramad, nagu ka teistel teatud Saturni asetusega tähtkujudel.

VEEVALAJA
See tähtkuju valitseb vereringet, sääremarju, sääri ja hüppeliigeseid, seega on Vee märgiga inimestel väga head jalad, eriti jalgade alumine osa.

KALAD
See tähtkuju valitseb lümfisüsteemi, jalalabasid, varbaid, rasvkudet ja rasva üldse. Kalad on sageli lihava välimusega, eriti nende nägu. Tähelepanu jalgadele – massaaž on neile hea! Neil võib olla suur jalanumber ja jalanõudega omapärane suhe. Nad on sageli kohmakad ja võivad komistada iseenda varvaste otsa. Kõik, mis on põrandal, võib tekitada õnnetusi.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate