No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tark naine teeb oma armastusega, mehest tõelise KUNINGA.

by - neljapäev, aprill 02, 2015


Kui naine tahab, et ta kõrval oleks Kuningas, peab ta ise olema või muutuma Kuningannaks. Selleks aga, et muutuda Kuningannaks, peab naine muutuma väärikaks, ta peab kindlalt teadma, kes ta on ja mida ta tahab. Ja siit algabki transformatsioon. Niiet võtkem kätte paberileht ja pastapliiats ning asugem kirja panema, MIDA MA TAHAN?
Alles endale kindlalt teadvustades, mida ma tahan, saame me enda soovi kindlameelselt välja öelda, ilma kõhklusteta, siiralt sellesse uskudes. Ja alles siis saab Elu hakata meile pakkuma ja meieni tooma kõike seda, mida me tegelikult tahame.
Kuninganna teab, mida ta tahab! Ja kuna me tõmbame enda ellu endasarnaseid inimesi, siis tuleb ka väärikas mees või muutub olemasolev mees Kuningaks. Niiet kõik algab ikkagi meist endist... ja meie enda soovide teadvustamist ning armastusest enda vastu, iseenda aktsepteerimisest!
Niiet asugem tööle, kallid naised! Tehkem kõike armastuse, hoolimise ja hellusega... ikka sissepoole vaadates!
Kõige tähtsam, mida te saate teha mehe jaoks, on tema eest millegi tegemise lõpetamine.
Seni, kuni naine täidab suhtes aktiivset rolli, on väga tegus ja vastutab finantsiliselt, ei hakka seda tegema mees või siis teeb vaevu-vaevu. Ja kui mees ei taha võtta teid endale naiseks, palun lõpetage tema teenimine. Sellise mehega ei tohiks olla seksuaalsuhtes, talle ära anda suure osa enda energiast, talle ei tohiks kõike andestada: vastutustundetust, laiskust, käegalöömist.
Kui aga naine kannatab kõike seda, näitab see naise madalat enesehinnangut ja seda, et naine ei armasta, ega austa ennast.
Kui te soovite teha mehest mehe, lõpetage tema abistamine, nunnutamine, tema tagasilöökide pärast liigne muretsemine. Normaalne, täiskasvanud mees suudab ise enda probleeme lahendada ning aidata veel ka naist tema probleemide lahendamisel!
Palun unustage fraas "Aidata meest!", ärge alandage teda. Me võime teda aegajalt toetada, kuid meie toetus seisneb järgmises: usus temasse (vaikselt, seda näeb kohe meie silmadest, me peame nägema mehes parimaid omadusi), heas või rahulikus meeleolus (et mees ei raiskaks veel lisaenergiat kodus tülide peale, vaid tahaks tulla koju, kus valitseb rahu), meeldiv kodune õhkkond (puhtus ja maistev toit).
Kui te tahate, et mees oleks mehelik ja tugev, lõpetage tema õpetamine, kuidas ta peaks elama, lõpetage tema toetamine majanduslikult tema tegevustes, lõpetage tema haletsemine. Isegi, kui teil on raske aeg, ärge ise tormake tööle, vaid laske tal raskustes kasvada. Mees kasvab läbi raskuste, areneb, muutub mehelikuks ja tugevaks ning hakkab tänu sellele ise ennast austama. Kui ongi rahaliselt raske, olge ikka heas tujus, isegi, kui mõnda aega on laua peal vaid kartul või tatar. Hea tujuga näitate te mehele, et ta on teile kallis kõikides asjaoludes. See vaid tugevdab tema usku kindlasse kodusse.
Tegelege iseendaga, sellega, kuidas hoida tuju paremana, hoolitsege enda välimuse eest, õppige rõõmustama kõige üle, siis olukord muutub ja te märkate, kuidas mees muutub Meheks.
Ja kui mees ei võta vastutust teie eest - ju siis pole see teie mees! Te peate töötama enda enesehinnagu kallal, siis tuleb ka vääriline mees. Te ei tohiks leppida kõigega, peaasi, et keegi oleks kõrval, selliselt lõhute te veel rohkem enda enesehinnagut.

Kallid naised, ennekõike peame me ise õppima olema naine, hindama ennast, tegelema iseenda ja enda mõtetega. Alles siis, kui te ennast ise väärtustate, hakkavad mehed teie kõrval näitama välja parimaid omadusi. Palun, ärge "lõhkuge" mehi enda haletsuse ja abiga, sest ta saab ise kõigega hakkama! Lihtsalt hakake temasse uskuma ja andke talle võimalus - olla teie kangalane!

Kasutatud materjale - Naiselikkuse maailm

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate