No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Numeroloogia ja Armastus

by - esmaspäev, märts 23, 2015

Miks me tunneme külgetõmmet üksteise suhtes? Miks ühed inimesed meeldivad kohe, teised aga ka pikema aja möödumisel enam mitte? Miks mõne inimese vastu tuntakse füüsilist külgetõmmet? Miks mõni inimene võlub nii tohutult? Miks mõni inimene lihtsalt meeldib, kuigi teda lähemalt üldse ei tuntagi?
Neile küsimustele saame vastuse numeroloogia abil. Numeroloogiliselt on olemas hulk arve, mis räägivad lihtsalt ja selgelt, millest inimene koosneb. Neid arve nimetatakse põhiarvudeks. 50% neist saadakse sünniaja järgi ja teised 50% ristnimest. Igal tehtel on oma nimi ja liigitades saadakse põhiarvud järgmise skeemi järgi:

1. Elutee number 40%
2. Oma mina number 30%
3. Tahte number 20%
4. Sündimise päeva number 10%

See on kokku 100%

Seekord vaatleme lähemalt elutee numbrit, mis on põhiarvudest tähtsaim. Tema mõju tervikust on 40% ning ta ütleb, mis on inimese elueesmärk. Üksnes elutee numbri järgi võib inimesi grupeerida erisugustesse numbritesse, nagu horoskoobis jaotatakse inimesed tähtkujudesse. Niisiis, kui oled horoskoobis Kaljukits, oled numeroloogias näiteks number 8. Üldiselt on horoskoobis vajalik ka tõusev märk. Numeroloogias saadakse tõusev märk otse eluteest.

Elutee numbri saame kõigi sünniaja numbrite liitmisel, seejärel võtame saadud arvu ristsumma, tulemuseks peab olema ühekohaline arv. Näiteks kui inimene on sündinud 5. detsembril 1976, saame tulemuseks: 5+1+2+1+9+7+6= 31=3+1= 4
See isik on nn. 4-inimene. Selguse mõttes märgitakse elutee number piltlikult kahekordse ringi sisse, nagu ülal näidatud.

Elutee on märkimisväärne selle poolest, et selle järgi võib otsustada, kas kahe inimese elu läheb enam-vähem ühes suunas või on suund täiesti vastupidine. On ju selge: kui kaks inimest peavad oma elus õppima täiesti erinevaid asju, kujuneb nende kooselu raskeks ja rohkem või vähem okkaliseks.

Kui kaks eluteed ühinevad, tekib uus, kolmas elutee. Sellel teel on tihti eeldus liikuda omas suunas, mis ei ole alati tingimata meelepärane. Suhted jooksevad karile kummagi poole teineteisest eemaldudes. Kui mõlemad osapooled kasvavad kokku, tuleb kooselugi üsna meeldiv.

Täna keskendumegi nende mõjude uurimisele, mida tekitab kahe elutee liitumine. Igal suhtel on omad ohud ja selle võivad muuta täiuslikuks ainult asjaosalised ise. Igasugune suhete kombinatsioon sünnitab omamoodi palju probleeme, mis esinevad igal inimesel isemoodi. Mõne suhte probleemid ilmnevad kohe, teise puhul alles hiljem ja kolmanda puhul võib-olla mitte kunagi. Need võivad olla tõsised või kerged, sõltudes osapoolte käitumisest ja teistest põhiarvudest. Kui probleem on teadvustatud, on selle vastu lihtsam võidelda. Kui sa märkad oma suhte juures kirjeldatud ohte, mis aja jooksul võivad muutuda saatuslikeks, võid hakata neid süstemaatiliselt vältima. Sel viisil saad oma suhetesse lisada elu ja elujõudu. Õige käitumine võib päästa suhte. Mõnigi meist on nii kinni oma mõtetes ja tegudes, et teise inimese arvestamine on jäänud kõrvaliseks. Just nii mõranevad abielud, jahtuvad suhted ning lohutust hakatakse otsima mujalt, väljastpoolt. Igal inimesel on õnneks õigus valida oma tegemisi. Miks käituda siis narrina, kui võiks niisama hästi olla peremees oma suhte üle?
Pea siiski meeles, et kokkusobivus ja eluteede kokkusobivus on tihti eri asjad. See, et sul on praegu just selline suhe, tuleneb asjaolust, et nii on ette nähtud. Sa peaksid õppima oma probleemidega ümber käima ja neid lahendama, nende eest põgenemisega satud ikka ja jälle samasugusesse suhtesse, kuni lõpuks õpid oma suhtega seotud probleeme lahendama. See arv võib anda sulle uusi mõtteid praeguse suhte parandamiseks.

Kui tahad uurida oma suhet, arvuta enda ja oma partneri elutee, et teaksid, mis number oled ise ja mis number on sinu partner. Näiteks:

MEES 18.9.1943= 1+8+9+1+9+4+3=35=8; NAINE 28.5.1952= 2+8+5+1+9+5+2=32=5

Nüüd otsi tabelist üles ruut «M8–N5». Märgi oma suhte kohta leiad sealt.

Eluteede kokkusobivuse kirjeldamiseks on kasutatud skaalat A-E, mis tähendab järgmist:

A – suurepärane

B – eriti hea

C – hea

D – rahuldav

E – nõrk


M1–N1
Mees arvab, et kui ta saabub koju, ootab naine teda juba uksel, et võtta mehel seljast üleriided, ulatada talle toasussid ning pakkuda süüa. Naine üritab meest juhtida, kuid sellest ei tule midagi välja. Selle suhte juures on ohuks nn. võimumäng, sest mõlemad on kangekaelsed, kärsitud ja auahned. Kompromissid on selles suhtes hädavajalikud. Intiimelu on neil kahel väga haarav. Mõlemad on kirglikud, vabad ja loomu poolest leidlikud.

M1–N2
Kui mees tajub selle naise tõelisi väärtusi, ei lase ta temal kunagi ära minna. Mehel on selle naise seltsis väga mugav. Naine on hea kuulaja ja see meeldib mehele. Suhe on seetõttu suurepärane, et mees ja naine täiendavad teineteist. Ohuks selles suhtes võib olla asjaolu, et mees on palju kodust ära. Naine on väga armukade. Intiimelus on naine parandamatu romantik. Mees omalt poolt on agressiivne ja vaba meelne.

M1–N3
Naine on veetlev ja võluv ning seda teab ka see mees. Mehel on kombeks olla veidi liiga domineeriv ja juhtida ka vaba aja veetmist, kuid üldiselt mehe ettepanekud naisele meeldivad. Nad tülitsevad harva. Naine on aeg-ajalt suur kulutaja, ent üldiselt ei tule sellest ebameeldivusi. Selles suhtes on mees oivaline armastaja. Niivõrd, kuivõrd on füüsiliselt võimalik, püüab paar alati vältida rutiini ning eksperimenteerimissoov on nende intiimelus kesksel kohal.

M1–N4
Selle paari isiklikud suhted ei paista alati eriti helged olevat, kuigi kooselu tundub sujuvat rahuldavalt. Nad vaidlevad sageli. Naine on pedantne ning rutiinsed tavad ja harjumused sisendavad talle turvatunnet. Talle ei meeldi spontaansed mehed, kes teevad asju hetkeuimas. See suhe ongi nagu aegpomm. Kõik teavad, et see plahvatab, aga keegi ei tea täpselt, millal. Intiimelu on neil inimestel igav ja sündmustevaene.

M1–N5
Kui see paar hakkab koos elama, tundub, nagu oleks kaks meisterkukke pandud ühte puuri võitlema. See suhe on tihti väga tormiline ega rahune iseenesest. Alles siis, kui mõlemad on otsustanud ohjad kätte võtta, võib olukord muutuda paremaks. Armastus on see, mis neid kahte võib siiski pikalt koos hoida. Intiimelus on naine oma mehele võrratu kaaslane. Mees on kirglik armastaja, seiklushimuline ja agressiivne. Naine tahab jagada kõiki mehe fantaasiaid.

M1–N6
See on nn. kaunitari ja koletise suhe. See suhe ei ole küll loomalik, vaid on pigem vaimne, kuid sellegipoolest võib mees olla ajutiselt üsna domineeriv ja valitsev. Naine on valinud oma rolli ja mängib seda otse käsikirja järgi. Need kaks tulevad omavahel üllatavalt hästi toime ning täiendavad teineteist. Suurima ohu loob sellele suhtele mehe võimukus ja alistamine. Kui need omadused lähevad liiale, võib suhe laguneda. Intiimelus on naine mehele vahel nagu ema. Naine sobib just selle ettekujutusega, mille mees naisest on loonud.

M1–N7
Selles suhtes on kahtlemata midagi, sest niisugust naist ei ole mees enne kohanud. Need kaks inimest tunnevad end teineteise seltsis hästi. Kuigi mees on valmis selles suhtes naisele pakkuma turvatunnet, teda toetama ja armastama, ei tohiks mees takistada naisel vahel üksi olla. Kui mees ei anna naisele piisavalt vabadust, võib suhe laguneda. Intiimelus on mees kirglik ja naisel on niivõrd arenenud kujutlusvõime, et ta võib teostada intuitiivseid fantaasiaid isegi kiiremini kui mees.

M1–N8
Suhe on tõeline titaanide kokkusaamine, kus vastamisi on kaks tugevat, paksunahalist ja määravat loomust. Meest ärritab üldiselt naise seisukoht « küll mina juba tean». Mees on põikpäine ja sihikindel ning teda on raske ümber veenda. Kuid see naine saab enamasti sellega hakkama. See suhe püsib tugevasti viha/armastus alusel. Kui nad ennast kontrollida ei suuda, võib see suhe laguneda. Intiimelus on nad kirglikud armastajad.

M1–N9
Sel suhtel on edu, kuigi mees ongi vahel domineeriv ja valitsev. Naine võtab mehe kamandamist huumoriga ega solvu sellest. Mehel on kaks suurt armastust – töö ja oma naine. Mingeid erilisi ohupõhjusi selles suhtes ei ole, kui vaid mehel seisaks meeles naise arvamust tihemini hinnata. Kuigi kõik 9-inimesed ei hooli seksist, on selles suhtes asjad ometi hästi. Mees on kuumavereline ja sensuaalne. Naist vaevavad küll kõiksugused globaalprobleemid, ent voodisse ta neid kaasa ei vii.

M2–N1
Tundub, nagu meeldiks selles suhtes mehele olla naise tuhvli all. Kui mees tuleb koju, antakse talle esimesena kätte tolmulapp ja tolmuimeja ning alles seejärel võib ta oma naisele kohvi keetma hakata. Naine peaks õppima mehele rohkem tähelepanu pöörama. Tänan ja palun oleksid esialgu täiesti piisavad. Mees ei anna naisele kunagi põhjust armukadetsemiseks, küll aga on ise üsna armukade. Mehe kahtlused võivad viia lahkuminekuni. Intiimse poole pealt on suhe mõlemale rõõmuallikas.

M2–N2
See paar on teineteisele nagu loodud. Nad on justkui teisikud ja tahavad teineteisele vaid meeldida. Kui nad ainult saaksid üle oma ujedusest, siis algaks neil tõeline õnneaeg. Nende kahe iseloomu tumedam külg võib olla kahtlevus ja silmakirjalikkus. Samuti võivad riiakus, armukadedus ja masendus põhjustada ajutisi mõõnaperioode. Intiimelu on neil kahel nagu muinasjutt. Mõlemad on parandamatud romantikud. Neile on tähtis olla kindel selles, et nad võivad koos olla elu lõpuni, muidu võivad nad langeda masendusse.

M2–N3
Mida need kaks teineteises näevad? Naine on mitmekülgne, andekas ja elurõõmus, mees aga pidevalt vaevatud olemisega. Seda suhet ei ole lihtne säilitada. Suhte esimene pool on küll rõõmurohke, et kui algab teine pool, muutuvad asjalood täiesti. Mehe armukadedus on siin kahtlemata purustavaks jõuks. Kui mees õpiks end kontrollima, oleks ehk mingit lootust. Intiimse poole pealt on nende suhe hea. On kahju, et suhe lubas alguses rohkem, kui jõudis kanda. See lõpeb tihti mehe solvumisega.

M2–N4
See suhe on tasakaalus. Konflikte on harva ja kui neid tekib, lahendatakse need kiiresti. Harmoonia on selle suhte võtmesõna. Ohtusid selles vahekorras eriti ei ole. Ka intiimse poole pealt on võtmesõnaks harmoonia. Mõlemad on küllalt romantilised ja tahavad teineteist õnnelikuks teha. Naisel tasub siiski meeles pidada, et kui mees esitab talle parajasti kaheksandat salmi omatehtud luuletusest, ei tohi teda kunagi katkestada märkusega, et katust peaks parandama või prügiämber on välja viimata.

M2–N5
Mees peaks oskama sellest suhtest rõõmu tunda nii kaua kui võimalik, sest tulevikuväljavaated ei ole eriti head. Probleem on selles, et mees ei suuda nii kiiresti muutuda kui naine. Siis, kui mees on viimaks oma naist tundma õppinud, on naine juba kaugel. Varsti tajub naine, et ta oli pidanud meest hoopis teistsuguseks, ning pakib asjad ja lahkub. Kui kõik muu olekski korras, siis tühi magamistuba räägib karmi tõtt nende suhtumisest seksisse. Mees kasutab sõnu ja hellust, aga naine tahab tegusid. Nende eluteed on liiga erinevad ning nende suhe puruneb üsna alguses.

M2–N6
Sobivad hästi kokku. Mõlemad on rahuarmastavad ja teavad täpselt, kuidas õnne hoida. Naine on selles suhtes positiivne pool, sest ta oskab oma mehes välja tuua tema parimad omadused. Naine teeb mehest usaldusväärse ja armastava abikaasa. Mees annab endast kõik, et naine õnnelik oleks. Mingeid erilisi ohte see suhe ei tekita, kui just mehe armukadedus ei paisu ebanormaalselt suureks. Nende kahe intiimelu annab mõlemale kauneid kogemusi. Ei ole olemas põhjust, miks see suhe ei peaks toimima.

M2–N7
Selle vahekorras on palju vaimset. Ilma ajutiste halbade aegadeta, mida põhjustab kindlasti mees, võiks suhe olla vägagi rahulik ja harmooniline. Mees on ääretult armukade. Kui ta ei süüdistaks naist kogu aeg, võiksid nende suhted olla päris head. Kui mees suudaks oma armukadedust tagasi hoida ja kui naine ei veedaks nii palju aeg üksinduses, võiks suhe saada mõlemale väärtuslikuks kogemuseks.

M2–N8
Selles suhtes kannatab mees alaväärsustunde all ning naise suhtumine rahasse ei paranda seda. Kui mees vaid oleks veidi vähem rutiinne ning kui naine märkaks tema tundeid, võiks vahekord olla hea. Armukadedus halvendab märgatavalt nende kahe suhteid. Intiimelu ei ole neil kahel tihti kaugeltki normaalne. Naine on äärmuslik inimene, sest teda kas huvitab seks või siis ei huvita üldse. Mees aga lausa jumaldab armastust. Juhtub harva, kui nende tunded langevad ühte ja nad sobivad nii emotsionaalselt kui füüsiliselt.

M2–N9
Usk, lootus ja ligimesearmastus moodustavad selle suhte nurgakivi. Naine toetab meest, ta on leebe kohtunik, tasakaalukas ja mõistev. Kui see naine nõustub mehega abielluma, ei ole mehel põhjust kahelda tema truuduses. Üldiselt ei saa selle suhte üle eriti kurta. Nende vahekord on nagu kaunis romaan. Kui tuli kustub, muutub naine veelgi veetlevamaks. Mees tahab alati meel dida oma naisele, kes on kirglik, südamlik ja truu.

M3–N1
Need kaks on tihti valmis riskima, selle vahekorra puhul ongi see üpris tavaline asi. Nad meeldivad teineteisele stimuleerivana, põnevana ja liikuvana. Nad mõlemad on elavad ja arukad ning sobivad teineteisega hästi. Suhte komistuskiviks võib saada tasakaalutus. Naist võib rõhuda mehe komme mitte midagi tõsiselt võtta. Intiimelus riskivad need kaks minna väga kaugele. Mees on rikka fantaasiaga ja kirglik ning seksuaalvahekord ei muutu tal kunagi rutiinseks.

M3–N2
See paar meenutab millegi poolest orkestri esimest ja teist viiulit. Mõlemad mängivad hästi ja tulemuseks on harmooniline tervik. Mees on esimene ja naine teine viiul. Mees oskab naist toetada just õigel momendil. Väga tähtsal kohal selle vahekorras on võtmine ja andmine. Intiimelus oskab mees olla hell, muutumata siiski liiga kirglikuks oma naise suhtes, sest see ei sobi 2-naisele. Naine tahab kogu aeg uusi tõendusi, et see armastus on surematu, sest ta on parandamatu romantik. Paar on eriti õnnelik, sest kumbi ei pane rõhku füüsilisele küljele.

M3–N3
Kõik, mis on seotud riskiga, veetleb 3-inimesi. Need kaks 3-inimest on muretud ja põikpäised olendid, kes loodavad rohkem oma õnne kui mõistuse peale. Seepärast on see vahekord omamoodi õnnemäng, mistõttu tulevikki tundub veidi hädaohtlik. Nende kahe ohtudeks on nende iseloomud. Nad tüdivad kiiresti ühest asjast. Tihti jahtub vahekord juba seetõttu, et mees ja naine on nii sarnased. Seksuaalselt on nad ühel lainepikkusel, kuid samasus muudab ka selle varsti jahedaks.

M3–N4
Et see suhe oleks edukas, on vaja kompromisse. Nende kahe probleemiks on, et nendes ei ole küllalt ühist, ja kui ongi, siis on nende erinevus siiski silmatorkav. Füüsiline külgetõmme on suur, aga sellest alati ei piisa. Lõplik tulemus sõltub sellest, kui palju nad teineteisest hoolivad ja kui palju on kumbki valmis tegema suhte heaks. Füüsilise külje üle ei ole neil kahel põhjust nuriseda. Kui naine on kogenud 3-mehe armastust, muutub ta elu palju huvitavamaks.

M3–N5
Selles vahekorras ei tohiks olla tüütavaid hetki. Kui naine kannataks masenduse all, võiks arst talle ravimina välja kirjutada just selle mehe. Kumbki ei tohiks piirata teist, sest niipea kui üks seda teeb, läheb teine minema. Selles vahekorras ongi tähtis see, mida naine tahab ja mida mees võib talle pakkuda. Intiimsest küljest vaadatuna jätkub kõik samamoodi, ainult veel intensiivsemalt. Mees on kuumavereline ja ega nainegi ole mingi neitsi, kui voodisse minnakse. Ta on vägagi seksuaalne.

M3–N6
Need kaks peaksid saama võimaluse teineteist leida, sest nad on omavahel täielikus harmoonias. Kui nad hakkavad koos elama, kannatavad nad välja kõik, mis elu ette toob. Naine võib olla mõnikord liiga määrav. Mees jälle peaks õppima olema veidi säästlikum, sest naine on üsna ökonoomne. Selle paari ainukesed pettumused võivad üles kerkida seksuaalelus. Naine on rohkem emalik kui seksuaalne ning ta ei oska olla nii kirglik, kui mees sooviks. Sellepärast võib mees kippuda teiste naiste seltsi.

M3–N7
Nende vahekord võib tunduda imelik, kuid just seetõttu see toimibki nii isikupärasel tasandil.
Mees on naise täielik vastand. Ta on jutukas, tõeline seltskonnainimene. Naine aga on vaikne, mõtisklev ja üksindust armastav. Miks valib mees just selle naise? Põhjuseks on erinevus. Naine on kõigile mõistatuseks ja mis kõige tähtsam – ta suudab mehe mõtlema panna. Seda mees vajabki. Voodis muutub naine aga hoopis teiseks inimeseks, kes meelsamini tahab tegutseda kui rääkida. Kumbki ei tohiks seksi üle kurta.

M3–N8
Kahjuks ei toimi see suhe eriti hästi personaalsel tasemel. Arvud on omavahel ebakõlas. Mees õpib oma elus eneseväljendust, samal ajal kui naine otsib materiaalset rahuldust ja tahab saavutada autoriteeti. Seetõttu on nende kahe tugeva iseloomu kooshoidmiseks vaja ranget ohjeldatust ja mõlemapoolseid erilisi võimeid. Suhe on täis oletusi ka seksuaalsest küljest lähtudes. Osa neist on mehe, osa naise põhjustatud. Mees on partneri suhtes truu, südamlik ja kaalutlev. Ta võib tunda rahuldust vaid siis, kui nainegi on innukas ja püüdlustes vastutustundlik.

M3–N9
Vahest eriti kokkusobiv paar. Kui need kaks inimest ühendavad oma jõu, ei ole neil vaja kaotust karta. Naist tõmbab mehe sarm, millele on raske vastu seista. Mees on huvitatud kõigest, mis on ka naisele tähtis. Mõlemad on rikka fantaasia ja kiire taibuga. Seksuaalelu on neile kahele nagu i-le punkti panemine. Mees on tore, armastav ja ta hoolib väga sellest, mida naine mõtleb. Naine on kirglik, romantiline ja alati valmis mehe ideid ellu viima.

M4–N1
Sel paaril võib seista ees pikk ja vaevaline teekond. Nad on niivõrd erinevatel lainepikkustel, et suhte õnnestumiseks oleks vaja erakorralist toetust. Kodu tähendab mehele palju, kuid naine ei saa sellest eriti aru. Seksuaalvahekorra ajal tundub naisel alati olevat kiire. Mees on tore ja toetav. Ta annaks ükskõik mida, kui saaks oma naise õnnelikuks teha. Ta ei ole siiski küllaldaselt kirglik. Naine nõuab meest, mitte hiirt oma vajaduste rahuldamiseks.

M4–N2
See paar tuleb omavahel suurepäraselt toime. Kooselu kujuneb harmooniliseks ja tasakaalukaks. Mees on ideaalne abielumees ja naine ideaalne abielunaine. Probleeme võib tekkida vaid naise armukadetsemise tõttu. Need kaks võivad kogeda rohket inimlikku rõõmu, kuigi nad ei ole eriti kirglikud. Ometi on nende viis armastada neile endile just see õige.

M4–N3
See suhe ei kujune kergeks. Mees on kindel, vankumatu ja realistlik, naine seevastu mitmekülgne, impulsiivne ja muutusi sooviv. Et suhe võiks edasi areneda, peaksid nad kõigepealt lahkama oma personaalseid erinevusi. Mees peaks ka rohkem arvestama naise ideid. Intiimse poole pealt rajaneb nende suhe armastusel. Nende seksuaalelu on mõlemale rõõmurikas, sest mees ei tea kunagi, mida naine järgmisena kavatseb teha.

M4–N4
See paar alustab oma kooselu nagu iga teinegi, ent ajaks, kui nende teed lahku lähevad, on nende vahekord jõudnud kasvada suureks nagu palee. 4 on vundamentide number. Nad igatsevad ka püsivaid ja muutumatuid asju. Nad saavutavad kõike oma elus vaid kõva tööga.
Need kaks peavad siiski hoiduma liiga materialistlikuks muutumast. See paar ei ole päriselt seksuaalne, kuid nende vahekord on kindel ning muutumatu ja sellest saavadki nad oma naudingu. Armukadedust nende vahekorras ei ole.

M4–N5
Seda paari võib kõige paremini võrrelda juustu ja kriidiga. Niisama palju ongi neis kahes ühist. Suhe rajaneb suures osas vastandite veetlusel, kuid vahekorra püsivuse seisukohalt peaksid nad teineteist abistama nõnda, et saavutaksid omavahel tasakaalu. Suurimaks ohuks selles suhtes võivadki olla isikuerinevused. Naine oskab kohelda kuumaverelisi mehi, sest ta on maine ja reibas. Mees peaks olema julge, k uigi on üldiselt vaga.

M4–N6
Selle paari numbrid on omavahel kooskõlas ja eeldused head suhteks olemas. Mõlemad on rahuarmastavad ja kergesti solvuvad. Mõlemad armastavad kodu. Rahu ja harmoonia peegeldub ka nende intiimelus. Mõlemad on romantilised ja hellad. See suhe pakub mõlemale õnne ja rahuldust.

M4–N7
See suhe tähendab õnne. Mees ja naine moodustavad koos tõhusa tiimi. Mees toob suhtesse turvalisust, naine tarkust ja tõde. Naise kalduvus salatsemisele võib mõnikord meest ärritada, kuid see läheb kiiresti mööda. Intiimelus on nad võimelised saavutama kõrgeimat ekstaasi, sest nad on väga harmoonilised. Naine on kirglikum, aga oskab tundeid vaos hoida. Peamine on, et nad on koos. See suhe kestab kaua.

M4–N8
See suhe pakub naudinguid. Selle paari tõeliseks jõuks on naine, kes tahab kõiges saavutada suurt edu. Mees on natuke realistlikum. Koos võivad nad mägesid liigutada, kui just naine meest liiga ei sunni. Selles suhtes on naine lõvi ja mees eesel. Paari intiimsuhted ei ole tavalised – naine on sageli kauge ja jahe, mees aga kergesti solvuv. Füüsiline pool ei ole probleemitu.

M4–N9
See paar on nagu kõndiv katastroof. Nende erinevus peitub selles, et mees mõtleb enne kui ütleb, naine aga enne tegutseb ja alles siis mõtleb. Kui nad teevad ära suhte sisseastumiseksami ja teineteist paremini tundma õpivad, võib neil isegi hästi minna. Intiimelus võivad nad koos kogeda õnne ja rahuldust juhul, kui nende armastus ja kiindumus on tugev.

M5–N1
Mõlemad on muutliku loomuga ja äkilised. Õnneks on nad mõlemad ka anduvad ja mitmekülgsed ning see võib osutuda selle suhte päästvaks jõuks. Oht on see, et mees kipub pingete all tihti alla andma, kuigi ta ei tohiks seda teha. Intiimelus kütkestab mõlemat uus ja ebatavaline. Füüsiline külg toimib neil laitmatult ja seksuaalelu on huvitav.

M5–N2
Sellises vahekorras olevad inimesed ei mõista alati teineteist, sest nende mõtted ja motiivid on erisugused. Naine on liiga tagasihoidlik ja mehe liigne sarm võib selles vahekorras probleeme tekitada. Naine ei suuda tihti nautida meest, sest tema käitumine solvab naist.

M5–N3
See rahutu mees ja tema mitmekülgne naine on elav ja tähelepanu äratav paar. Mõlemad on ühel ja samal lainepikkusel ning suudavad teineteise jooni paremini välja tuua. Ohuks nende vahekorras võib kujuned hädaldamine ja suhe võib laguneda. Seksuaalelu on neil õnnelik, sest mõlemad on kirglikud, sensuaalsed ja ettearvamatud.

M5–N4
Selles suhtes võlub vastandlikkus. Naine on realistlik ja praktiline, mees aga rikka fantaasiaga ja talle meeldib riskida. Põhiprobleemiks võivad kujuneda nende erinevad isiksused. Seksuaalelus etendab mees kirglikkust ja naine rutiinsust. Kui mees õpib oma kirge vaos hoida ja naine püüab olla rutiinivabam, siis pakub see suhe mõlemale päris uusi võimalusi.

M5–N5
See on ebakindel ühendus. Mõlemad on rahutud, muutliku iseloomuga ja mässulised. Niisugust suhte tekkimist peaks üldiselt vältima. Kuigi mõlemad õpivad oma elus ühesuguseid asju, ei tarvitse nad seda koos teha. Seksuaalselt võivad nad täiesti sobida, ehkki ka seal ähvardab alatine plahvatusoht.

M5–N6
Mees on väga temperamentne ja naine on selles suhtes tasakaalustav pool, kes oskab mehe ülevoolavat energiat õiges suunas arendada. Mingeid ülepääsmatuid ohte sellel paaril ei ole. Suurimad ohud on seotud seksiga. Naise armastus on pigem vaimne kui füüsiline, mehe oma aga vastupidine.

M5–N7
See suhe meenutab kiike, mis ei püsi kaua tasakaalus. Naine vajab palju aega mõtlemiseks ja vaikeluks, kuid mehe pärast võib selliseid hetki jääda harvaks. Kui need kaks suudavad on elukiige tasakaalus hoida, võib sellest kasvada väärtuslik suhe mõlemale. Armuelus on nad teineteisele väärilised partnerid ning nende seksuaalelu on kindlasti huvitav.

M5–N8
See suhe on hiilgav tiiminäide. Kui need kaks ei ole võimelised teineteisest heameelt tundma, vaid halvustavad teineteist, siis on midagi väga viltu. Suhe nõuab kontrolli, sest tal on kalduvus läbi põleda. Kui naisel on selleks vastav tuju, on seksuaalelus klapp hea, kuid sageli peidab ta end peavalu või selle taha, et lapsed ärkavad.

M5–N9
See suhe võib olla kas väga hea või väga halb. Tavaliselt on mõtlematu ja impulsiivne mees suhte halvenemise põhjustajaks. Naine on siiski arusaaja ja annab mehele kõik andeks. Ohuks võib kujuneda mõlema temperamentsus. Samuti võib naine olla vahel sallimatu ja umbusklik. Armuelus on mees seksuaalne, maine ja kärsitu, naine aga romantiline, kirglik ja impulsiivne.

M6–N1
See suhe ei ole küll alati tasakaalus, kuid siiski iseloomustab seda truudus ja armastus. Naine peab ainult andma mehele piisavalt vabadust tegelda loovate harrastustega. Ohuks võib saada naise kalduvus töömured koju tuua. Magamistoas on neil romantiline õhkkond, sageli sulevad nad ukse, süütavad küünlad ja hakkavad mängima printsi ja printsessi.

M6–N2
Mõlemad toovad vastastikku esile teineteise parimad jooned ning kooselu tuleb rahulik ja tasakaalukas. Mingeid erilise ohualasid sellel paaril ei ole. Nende armastus on tihti rohkem vaimne kui kehaline, eesmärgiks emotsionaalne rahuldus ja meelerahu.

M6–N3
Kui need kaks otsustavad koos elama hakata, sünnib see üldiselt püsiva armastuse, usalduse, truuduse ja aususe pinnal. Mees on väga seltskondlik ja naine elava loomuga. Niisugune paar püsib koos tavaliselt kogu elu. Magamistoas veedavad nad suurema osa ajast. Seksuaalelu iseloomustab mõlemapoolne kirglikkus ja fantaasiarikkus.

M6–N4
See paar on rahuarmastav. Suhe kulgeb tavaliselt õnnelikult ja ilma ohtudeta. Intiimelu ei ole väga sündmusterohke. Mees on sentimentaalne ja hoolitsev, naine hell ja kannatlik, ei lähe kunagi liiale ega kaota enesekontrolli.

M6–N5
Kui temperamentne naine ja rahulik mees hakkavad koos elama, toimub naises huvitav muutus. Mees avaldab talle rahustavat mõju. Mehele on tasuks see, et naine on seiklushimuline, elav ja väljakutsuv. Ohuks võib kujuneda naise sarkastilisus ja mõtlematus, kuid mehe käe alla muutub naine kukupaiks. Seksuaalelus ootavad neid raskused, kuna naine on küllastamatu.

M6–N6
Ilu, mugavus ja õnn on seotud selle suhtega. Probleeme ei ole, sest suhe rajaneb vastastikusel usaldusel ja austusel. Neid ühenda kunstimeel ja tasakaalukus. Ohutegurid puuduvad. Nende eraelus valitsevad südamlikkus ja arusaamine, nad on omavahel väga harmoonilised, neid seob pigem vaimne kui kehaline.

M6–N7
Sel paaril võib olla suhtlemisraskusi, sest neil puudub ühine taust ja nad ei mõista teineteise motiive. Ohuks võib kujuneda see, et mehel pole aega naise mõtete kuulamiseks. Naine on kirglikum kui mees, nii et ka nende seksuaalelu ei kulge raskusteta.

M6–N8
Sellel vahekorral on potentsiaali. Mõlemad tahavad teineteist õnnelikuks teha. Tülid võivad saada komistuskiviks juhul, kui naine ei taipa oma agressiivsust töö juurde jätta. Eraelus suudab mees tuua esile naise pehmemad jooned, mehe armastus avab temas kõik väravad.

M6–N9
See suhe on eriline: mees tahab aidata ja naine tahab maailma parandada. Erilisi ohte ei ole. Intiimelu poole pealt on suhe avar. See on vaimne ja mitte sugugi väga kehaline vahekord, kuid vastavas tujus suudavad nad oma magamistoa hõõguvtuliseks kütta.

M7–N1
Selle paari koosolemine on harmooniline ja mõlemad suudavad teineteise paremaid omadusi arendada. Naine on teoinimene, mees aga mõtleja. Siiski võivad nad koos hilja ööni maadelda eriliste filosoofiliste mõtetega. Intiimelu sujub neil üldiselt hästi. Tõelised seksuaaluurijad, kes saavutavad rahulduse nii vaimsel kui kehalisel tasandil.

M7–N2
See paar on äärmiselt hingeline ja rahuarmastav, nii et väike ebakõla teeks isegi head, muidu muutuvad nad liiga rahulolevaks ja enesekindlaks. Nende intiimelu pakub mõlemale rõõmu. Mees on alati juhtiv pool ja naine sünnipärane järgneja. Suhe tõotab mõlemale head.

M7–N3
Mõlemad vajavad kohta, kus aeg-ajalt oma mõtetega üksi olla, ja arendada oma loovaid andeid. Oht võib seisneda selles, et mees on pillaja ja uhke, naine aga liiga pinnapealne, kes käib pidude vahet. Füüsilise poole pealt raskusi ei ole.

M7–N4
Selles suhtes puudub lähedus, kuna naine on liiga realistlik ega suuda sisse elada oma mehe fantaasiatesse ja filosoofiatesse. Mehe vaimsed püüdlused tunduvad naise arvates olevat väga keerulised. Seda paari on voodis väga raske ette kujutada. Naise vajadused ei ole nii suured kui mehel, aga mees on alati valmis ootama.

M7–N5
See ühendus on lausa katastroof. Mees vajab aega mõtisklusteks, too naine on aga viimane, kes teda selles aitab. Naisele on oluline luksus, mehele mitte. Kui mees ei saa vahetevahel olla rahus, juhtub varsti midagi. Seksuaalelu pikemas plaanis toob kaasa pettumuse, meelepaha ja isegi lahkumineku.

M7–N6
Selles suhtes vajavad mõlemad vaid rahu ja seda nad ka saavad. Ühised kunstiharrastused võivad olla ühendavaks teguriks. Mõlemad on vaimsed ja erilisi ohte ei ole. Intiimelus on mees kirglik ja emotsionaalne, naine seevastu pigem vaimsete kui kehaliste huvidega.

M7–N7
See vahekord on nagu puhas kuld. Paar on väga harmooniline. Nad tegutsevad, mõtlevad ja tunnevad ühtemoodi. Vahel võivad mõlemad olla sarkastilised ja pessimistlikud, isegi negativistlikud. Seksuaalselt on see vahekord meelte, kehade ja hingede pidu; nad on teineteise seltsis õnnelikud.

M7–N8
See suhe on ilus näide vastanditest, kes mitte ainult ei veetle teineteist, vaid ka oskavad koos töötada. Vahel võib naine olla põikpäine ja langeda äärmustesse, mees peaks püüdma sellega kohaneda. Nende magamistuba on nagu miiniväli. Naine on väga tujukas ja armukade. Mees on küll kannatlik, aga taluvusel on omad piirid.

M7–N9
Need kaks on üldiselt kõiges ühesugusel arvamusel. Rahu ja mõistmine on selle suhte tunnusmärgid. On oht minetada reaalsustaju, aga kui nad suudavad vahetevahel maa peale tulla, siis peaks suhe püsima tugevana. Nende seksuaalhetked on avarad ja sensuaalsed, lõpptulemusena väljendab see suhe midagi väga erakordset.

M8–N1
See suhe tugineb otsustusvõimele, auahnusele ja julgusele. Mõlemad on karjäärihimulised ja töö tähendab neile palju. Kui mõlemad oskavad oma iseloomu valitseda, siis suhe õnnestub. Nende seksuaalelu võib olla erandlik, kuid see võib olla ka mehe süül täiesti olematu, mistõttu ta võib naisest ilma jääda.

M8–N2
Mõlemad selles suhtes osalejad on truud ja ausad. Mees soovib naist kes on esinduslik, naine vajab tugevat meest. Ohte võib tekitada mehe oskamatus oma tundeid näidata, naisele on aga tunnete avaldamine tähtis. Lembehetked sõltuvad väga mõlema hetkemeeleolust.

M8–N3
Seda suhet võiks võrrelda autoga, mille juht on purjus. Mees ja naine ei mõista teineteist eriti. Mehe armukadedus on samuti sellele suhtele ohuks. Seksuaalses mõttes ei ole see paar musternäidis, aga tuleb siiski üsna hästi toime. Probleemid intiimelus tulenevad enamasti sellest, et mees on kord nõudlik ja kirglik, siis aga järsku kauge ja jahe.

M8–N4
See on alles tõeline paar! Nende maailmavaade on ühesugune. Probleemid lahenevad neil suurema vaevata. Nende õnnelik suhe rajaneb usaldusel, tarkusel ja kaasaelamisel. Intiimelus on mehel vahel raskusi oma tunnete väljanäitamisega, kuid naine püüab teda õpetada. Armastus aga leiab nende kahe südamesse kindlasti tee, olgugi et vahel pikkamisi.

M8–N5
See suhe ei ole pikaajaline, kuna kumbki ei oska õigeaegselt pidurdada. Nad teevad alguses kõike suure hooga ja võtavad suuri riske, ent just see saabki neile saatuslikuks. Kui mõlemad pooled jaksavad olla küllalt kannatlikud ja mõõdukad, võib seda suhet saata edu. Voodis on nad lähedased, aga siin on ohuks mehe tujukus. Ka armukadedus tekitab selles suhtes probleeme.

M8–N6
See suhe on suurepärane, sest naine on alati valmis andma ja mees võtma. Kummalgi on oma kindel roll ja kumbki ei astu teisele jala peale. Ületamatuid ohte selles suhtes ei ole. Naise abiga saab mees üle oma armukadedusest, sest naine on emalik ja emotsionaalne. Intiimelus klapib neil kõik.

M8–N7
Selles suhtes on kaks valikut – kas maagia ja müstika või mõrv ja kaos. Kõik on asjaosaliste endi teha. Kui naine õpib kannatama armukadedat ja tülitsevat meest, võib see suhe kesta kaua. Ja selle naise kannatusvõime on kiiduväärt. Kõige paremini lahenevad nende tülid vesteldes, mis mehele väga ei meeldi, kuid naine saab teda õpetada. Mees on voodis kuumavereline armastaja, ent võtab sageli armukadedusprobleemid sinna kaasa. Õnneks on naine arusaaja ning tänu sellele võivad nad jõuda teineteisemõistmiseni.

M8–N8
See paar on üldiselt harmooniline duo. Pinge all võivad nad muutuda tujukaks ja võitlushimuliseks, aga kui nad töötavad ühise eesmärgi nimel, on tulemuseks edu. Seksuaalelu on neil üldiselt vähene või olematu, sest 8-inimesed on jahedad. Armastuse väljanäitamine on neile raske. Ka on nad mõlemad väga armukadedad. Mõlemad vajavad pidevat tõestust teineteise truuduse kohta.

M8–N9
See paar elab täiesti erinevatel lainepikkustel, kuid mingil kummalisel moel on neil siiski võimalik kooselus edu saavutada. Kui mees ei muutu liiga valitsevaks ja naine liiga hulljulgeks, saadab neid õnn. Mees tekitab sageli pingeid, ent naisele meeldivad pingeolukorrad. Intiimelus on nad kirglikud ja arvestavad teineteise soove. See suhe on alguses raske, kuid probleemid ei ole ületamatud.

M9–N1
Selles suhtes on naine teerajaja ning mees just sellepärast vahel sallimatu. Neid jooni peavad nad mõlemad taltsutama, et ei tuleks riidu. Mõlemal on võime leida kompromisse probleemide lahendamisel. Armastajana on mees romantiline ja eriti pealekäiv. Ta ei ole armukade. Naine on leidlik ja alati valmis midagi uut proovima. Seks on neile kahele ikka meeldiv ja üldiselt lähevadki nad varakult magama.

M9–N2
Sellele suhtele on omane teineteisemõistmine ja fantaasiarikkus. Koos saavutavad nad tasakaalu ja harmoonia. Need kaks inimest esindavad täiuslikku abielu. Intiimelus on mõlemad romantilised. Nad peaksid olema õnnelikud eeldusel, et naise armukadedus ja meelemuutused liiga sagedaseks ei muutu ja koosloodut ei hävita.

M9–N3
Sel paaril on palju ühist, kuid ohuks võib olla mehe liiga suur impulsiivsus. Mees haarab alati kinni valedest asjadest ning naine leiab ikka ja jälle vigu mehe jutust. Mees ei kannata, et naine on temast alati sammu võrra ees. Seksuaalne külg on neil aga laitmatu. Kui nad aru saaksid, mis nende suhtes täpselt valesti on, saadaks neid edu.

M9–N4
See suhe võib püsida kaua ja õnnelikuna, kuna mõlemal on teineteisele palju õpetada. Mehe halvaks omaduseks on liigne ärritumine. Intiimelus nad klapivad, sest mõlemale meeldib aeglane ja pikaldane stiil. Siiski võiks mees oma ajutist impulsiivsust talitseda, et ka naisel oleks voodis hea.

M9–N5
Need kaks on nagu magnetid – nad kas tõmbuvad või tõukuvad. Kui nende vahel tekib armastus, siis on kõik hästi. Kui nad aga oma suhet tasakaalustada ei suuda, siis see ei kesta. Paar kakleb tihti, sest mõlemal on üsna rahutu loomus. Nende parimad hetked mööduvad voodis – see on nende olulisim ühendav tegur.

M9–N6
See suhe on ehitatud ilust ja tõest. Mõlemad oskavad anda ja võtta. Üldiselt neil probleeme ei ole, ja kui neid tekib, siis lahenevad need kiiresti. Suurim oht selles suhtes on mehe impulsiivsus, millest ta ise hoiduma peaks. Nende seksuaalelu pole väga seiklusrikas, kuid igav neil ka ei ole. See paar on pigem vaimse kui kehalise suundumusega.

M9–N7
Vaimses mõtte on selle suhtes kõik korras. Ohuks võib olla mõlemapoolne liigne enesekindlus ja reaalsusetaju minetamine, millest mõlemad peaksid hoiduma. Intiimelus langevad nende soovid täielikult kokku ja neil on voodis koos vägagi huvitav.

M9–N8
See vahekord meenutab pigem lahinguvälja kui inimsuhet. Numeroloogiliselt ei saa see paar koos olla ja kokku jääda. Mehel on alati kiire, ta aitab teisi, aga mitte oma naist. Mehele meeldib, kui tema eest hoolitsetakse, ent naine ei oska seda teha. Intiimeluski pole väljavaated paremad - enamasti magavad nad eraldi tubades.

M9–N9
See suhe ei saa ebaõnnestuda, sest mõlemal on ühised kired ja vaated elule. Nende vahel valitseb täielik harmoonia ja tõenäoliselt püsivad nad terve elu koos. Intiimelus ei ole neil ei vaimseid ega kehalisi probleeme, sest nad on ühel lainepikkusel. See suhe on kõikidest kombinatsioonidest kõige lähedasem ja õnnelikum

Allikas: Juha Janerva, «Numeroloogia ja armastus», Sinisukk & Co 1993

ELUTEEDE SOBIVUS
 M1*M2*M3*M4*M5*M6*M7*M8*M9
N1*B*C*A/B*D*B/E*B/C*BD*AE*B/C
N2*B/C*A*C*B*D/E*A/B*B*C* B/C
N3*B*C/E*D*C/D*C*B/C*C*B/D* C/D
N4*C/D*B*C*A*C*C*B/C*A/B*C 
N5*C/E*D*B/D*C*E*B/C*D/E*CE*C/E
N6*C*B*B*B/C*A/A*B*C*C*A/B
N7*B/C*B/C*C*C*B/D*D/E*A*B/D *A/B
N8*A/E*C/E*B/D*A/B*B/C*B/C*B/C *A/E*E
N9*A/C*B/C*A*B/C*C*A/B*A*C*A

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate