No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Isiksuse test

by - reede, märts 13, 2015



Isiksuse test

See piltidest koosnev isiksuse test aitab teil määratleda oma isiksuse tüüpi. Valige 1 kuuest pildist, just see milline teile meeldib. Iga pilt iseloomustab erinevat isiksust.
  1. Lahke ja moraalne.
Te püüdlete saada parimaks. Teil on kõrged ambitsioonid ning standardid. Inimestele võib tunduda, et teiega on raske, kuid raskem on teil iseendaga.  Te töötate ennastsalgavalt, kuid te pole egoist. Te töötate kuna tahate maailma paremaks muuta. Te armastate seni kuni teile haiget ei tehta.  Kuid peale sedagi te ei lakka armastamast. Väga vähesed inimesed suudavad hinnata seda kõike mida te teete.  

  1. Huvitav ja õiglane.
Te olete vastutustundlik inimene, kes armastab hoolitseda teiste eest. Te usute ausasse töösse ja võtate kergelt endale kohustusi. Teil on hea iseloom. Te äratate teistes usaldust, olete särav, kiire ja teravmeelne. Teil on alati mingi huvitav lugu mida teistele rääkida.

  1. Tark ja mõtlik. 
Te olete võrratu mõtleja. Teie mõtted ja ideed – on kõige tähtsamad.  Teile meeldib oma teooriad ning vaated üksinduses läbi mõelda. Te olete introvert. Te sobite nendega kellele meeldib mõelda ja õppida. Te ei ole kunagi pealiskaudne. Te raiskate palju aega moraali üle juureldes. Te püüate teha alati seda mis on õige, kuigi ka siis kui  enamus inimesi ei ole teiega nõus. 

  1. Terane ja filosoofiline.
Olete unikaalne, ainus omalaadne hing. Teie kõrval pole kedagi kes oleks teiega pisutki sarnane. Te olete ettenägelik ja pisut iseäralik.  Teid ei mõisteta alati õieti ning see haavab teid. Te vajate oma isiklikku ruumi enda ümber. Teie loomingut on vaja arendada see vajab ümbritsevate austust. Te olete inimene, kes näeb selgelt elu tumedaid ja helgeid pooli. Te olete väga emotsionaalne

  1. Enesekindel ja domineeriv.  
  Te olete sõltumatu. Teie printsiibiks on „ teen ise“. Olete ainult iseendale kindel. Tete kuidas olla tugev nii iseenda kui ka inimeste jaoks keda te armastate. Te teate mida tahate ja te ei karda sellele vastu astuda. Ainus mida te inimestelt ootate on, et nad oleksid siirad teie suhtes . Te olete tõe jaoks valmis.  

  1.  Heasüdamlik ja tundlik. 
Te loote kergelt teiste inimestega suhteid. Teil on palju sõpru ning teile meeldib nende elu paremaks muuta. Teil on soe ja hele aura. Teie juuresolekul tunnevad inimesed end rahulikena. Te mõtlete iga päev kuidas saada paremaks. Te tahate olla huvitav, ettenägelik ja unikaalne. Teile on oluline armastus seda rohkem kui kellelegi teisele maailmas. Te olete valmis armastama neid kes teid vastu ei armasta. 

No vot... jagage milline inimene te olete. (◕‿◕)

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate