No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kasvata kodus endale oma RAHAPUU.

by - reede, veebruar 27, 2015


RAHAPUU. 
Kõigi meeldivate asjade ostmiseks ei jätku raha mitte kellelgi.
Teate, mida siis peab tegema? Tuleb soetada või ise kasvatada Rahapuu. Piisab esialgu ka pisemast nägusast istikust, sellisest, mis mahub parajasti näiteks aknalaule. Rahapuule meeldib täisvalgus, see paneb tema ümbruse särama ja hiilgama ja see silmailu soodustab puu kiiret kasvamist.
Paljudel soovivad kasvatada kodus "Rahapuud". Kuid ei tea, et kuidas seda taime õigesti istutada ja õieti tema eest hoolitseda. See puu võib tõesti aidata parandada materiaalset olukorda sinu kodus.

Vaatame nüüd kuidas on vaja istutada ja kasvatada "rahapuud"...
1. "Rahapuu" lehekese või oksakese pead ostma või võtma inimestelt, kes elavad külluses.
2. Pane see leheke või oksake vette, kuni talle kasvavad juured.
3. Pott "Rahapuu" jaoks peab olema rohelist või musta värvi.
4. Poti põhja lao kivikestest drenaaz ja selle peale lao 10 hõbeda värvi münti, mis võivad olla suvalises valuutas. Nt. vene 5 või 10 kopikalised, "kull" ülespoole.
5. Puista muld ja istuta istik.
Istuta kasvaval kuul ja kasta kolmapäeviti, samal ajal öeldes: Sind kastan, soovin head.. sul on vaja kasvada, kuid minul on vaja rikkuses õitseda... Saagu nii!"
Rahapuu vajab hellust ja tähelepanu, teda ei tohi unustada. Temaga peab suhtlema nagu iga teise taimega, mida me armastame ja millega soovime oma kodu kaunimaks muuta ning ennast rõõmustada.
Aja temaga juttu ja täna teda.                                      

Rahapuu vajab hellust ja tähelepanu, teda ei tohi unustada. Temaga peab suhtlema nagu iga teise taimega, mida me armastame ja millega soovime oma kodu kaunimaks muuta ja ennast rõõmustada.

Pildil - Pachira Aquatica taim
©koduhaldjas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate