No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

2015 Hiina horoskoop

by - pühapäev, detsember 21, 2014




2015 aasta on hiina astroloogias lamba (kitse) aasta. Loomuomane element on puit ja õnnevärv roheline. Lamba aasta kestab 19.veebruarist 2015 kuni 7. veebruarini 2016. Hiina loomasodiaagis on  lammas kaheksas element ja on seetõttu väga õnnelik tähemärk.
See aasta tuleb väga õnnelik neile, kes on sündinud lamba aastal. Samuti tuleb piisavalt hea teistele sodiaagimärkidele. Meie 2015 aasta Hiina horoskoop on koostatud kõikidele sodiaagimärkidele ja hõlmab erinevaid aspekte elust nagu armastus, karjääri, tervis, reisimist ja muu sellist.

ROTT
Lamba aasta saab olema väga väljakutsete rohke periood rottidele.Sa panustad liigselt suhetesse ja ootad sama teiselt poolelt, mida tavaliselt ei juhtu. Samaga vastamist ei toimu, ning see võib kaasa tuua emotsionaalseid väljaütlemisi, muretsemist ja ängistust sinu ellu. Sa pead vähendama oma ootusi lähedaste suhtes antud perioodil.See 2015 aasta on stressirohke periood. Seega on vaja võtta paus raskest elust ja lõõgastuda.Tegelege oma lemmik hobiga või minge seikluslikule reisile. Aga sellel perioodil pole pikad maareisid soovitatvad. Peate praegu jääma oma pere lähedale.
KARJÄÄR
Lamba aastal kohtavad rotid raskeid väljakutseid karjääri alal. Kuigi esialgul on mõningad tagasilöögid, siis on tõenäoline, et alustad oma ettevõtmisega aasta jooksul. See periood nõuab kõva töö tegemist ja läbinisti pühendumust. Võtke võimalustel sarvist, kui nad selle aasta jooksul teie karjääri teele satuvad.

RAHA
Lamba aastal soovitatakse rottidel olla väga ettevaatlikud raha asjades. Säästa mustadeks päevadeks. Suured muutused karjääri alal peaks kindlustama, et oled piisavalt rahaga varustatud kulutamiseks ja säästmiseks. Siiski aasta lõpus puutud kokku mõningate rahaliste raskustega.
ARMASTUS
 Lamba aastal peaksid rotid kogema rohkem intensiivsust armastuses ja oma suhetes. See võib mõjutada teie suhteid teatud määral. Kui asjad on korras, on heaolu ja kui ajad muutuvad halvemaks, muutub suhe hapramaks. Hoolitsege, ette liigute rasketest aegadest läbi, üksteist mõistes ja pühendudes. Ära pööra liigset tähelepanu armusuhetele ja lase neil oma rada areneda.
TERVIS
Lamba aastal peaks rotid olema väga pühendunud oma tervislikele eesmärkidele. Ei tohi vältida füüsilist liikumist ja dieedi pidamist. Stress ja pinge võivad võtta suure osa sinu tervisest. Ennetamine on parem kui ravi.
     Parimad kuud aastal 2015:  Jaanuar, veebruar, mai, juuli ja detsember
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015:  järgi oma südame häält
     Sinu õnne numbrid 2015: 5, 12, 17, 24, 31, 42
PÜHVEL
Sel lamba aastal peaksid pühvlid kogema muutusi oma sõprussuhetes. Uued sõbrad tulevad teie ellu, samal ajal kui mõned vanad võivad  eemalduda üksteisest. Perekond on teile sel aastal koormaks, kuid hoolitsege, et pakute oma õlga toeks ja tugevuseks. On rohkesti võimalusi kõrgharidusele või teadustöö huvilistele. Sulle saab osaks  suur informatsiooni tulv, mis peaks olema igati  kasulik teile. Aastal on varuks rohkelt reise  ja tuues samas raha selle tarbeks.
KARJÄÄR
Aasta peaks tooma kaasa mõningaid muudatusi karjääri alal kõigile pühvlitele. Uued võimalused on kaartidelt näha. Sul seisavad ees pingelised projektid ja ettevõtmised, mis õõnestavad su sisemist energiat ja vastupidavust. Mine ja võta need julgelt vastu ning sa väljud võitjana sellest aastast.

RAHA
Sel lamba aastal on su rahaline seis rahuldav läbi aasta. Natuke õnne ja soosingut on kaartidel näha. Tänu sellele olete ekstravagantne kulutaja. Aga jälgige, et säästaksite midagi. Erilisi suuri rahalisi ohtusid varuks ei ole sel aastal.

ARMASTUS
Lamba aastal tunnevad kõik pühvlid intensiivseid arenguid armusuhetes. Koged sügavamat armastust kui kunagi varem. Oled rohkem kirglik, tundlikum ja emotsionaalsem oma partneriga. Pühendu oma suhtele ja kindlasti armastus toimib sinu heaks.
TERVIS
Käesoleval lamba aastal ei tohiks pühvlid kogeda suuri tervise muresid kuigi juhuslikke pisiprobleeme ei saa välistada. Siiski  pereliikmete teatud terviseprobleemid võivad sind kaasata, tuues kaasa tahtmatuid meditsiinilisi seiklusi.
  Parimad kuud aastal 2015: Aprillis augustis, septembris, oktoobris, novembris ja detsembris
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015:  teabe kogumine ja pane see enda kasuks tööle
     Sinu õnne numbrid 2015:  3,16,24,30,39,44
                                                          DRAAKON
Lamba aastal peaksid draakonid tegelema sõprussuhete loomisega. Jälgi sõpru valides, et nad oleksid valmis teiega olema nii heas kui halvas.  Võta aega, et teha asju, mida elus naudid.  Käesolev aasta on hea aasta tegelemaks hobidega. See annab meelerahu. Kuluta piisavalt aega ja raha iseenda tarbeks. See võib olla seikluslik reis või lihtsalt diivanil lesides raamatu lugemine. Leides viise lõõgastumiseks  ja elujõu taastamiseks on võti käesoleval aastal ellu jääda.

KARJÄÄR
Käesoleval lamba aastal mängib sinu tundlikkus peamist rolli karjääri alal. Ära tunne end alahinnatuna kui sinu rasket tööd ei väärtustata. Ära kaota oma pingevaba  olekut, vaid keskendu eesolevale ülesandele. Aasta lõpus peaks sind väärikas tasu ootama ametikõrgenduse või suurenenud motivatsiooni paketi näol.
RAHA
Käesoleval aastal draakonid kogevad  suuremat kõikumist rahaasjades. Leidub  alternatiivseid rahalisi sissetulekuid ja väljamineku allikaid teatud perioodil. Kuluta ja säästa targalt ja ole valmis igasugusteks ootamatuteks  kuludeks ja rahalisteks raskusteks.
ARMASTUS
Lamba aasta saab olema väga emotsionaalne draakonitele. Suhted, eriti armualal annavad elule uue tähenduse.  Kui juba olete suhtes, siis aasta tugevdab seda sidet. Kui vallaline, siis ideaalne periood leida  oma prints valgel hobusel.
TERVIS
Emotsionaalse natuurina puutute see aasta kokku stressi ja pingetega. Pühendage piisavalt aega, et end hellitada materialistlikult ja hingeliselt. Teie füüsiline ja mentaalne tervis vajab suuremat hoolt käesoleva aasta jooksul.

     Parimad kuud aastal 2015:  Veebruaris, mais, augustis ja novembris.
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: Lõpeta pooleliolevad asjad
     Sinu õnne numbrid 2015: 1, 12, 22, 27, 41, 44
JÄNES
Lamba aastal tuleks jälgida, et jääksid ühendusse oma sõprade ja perega aastaringselt. Jälgi, et satuksid õigete inimeste otsa oma elus. Pead õppima selekteerima oma suhteid nii siin kui  seal.  Su kodu tundub sulle siis palju kindlama  pelgupaigana.  See on kohanemise aeg, kus anduda mõnele huvile või hobile, mis hoiab sind tegevuses raskematel eluhetkedel. Ei ole hea aeg pikematele reisidele minemiseks. Selle asemel on soovitatav püsida pere läheduses, lahendada erimeelsusi ja hoolitseda nende vajaduste eest.

KARJÄÄR
Jänestele ennustab lamba aasta väljakutseid karjääri alal.  Su enesekindlus pannakse proovile katastroofi hetkedel. Ole ettevaatlik kõigis oma karjääri liikumistes. Enneta probleeme  ja ära murdu surve all. Ära rahuldu asjadega, mis on käega katsutavad, vaid rüga kättesaamatute sihtmärkide poole oma karjääris.

RAHA
Sel aastal võivad rahaasjad käest minna. Kaartidelt on näha soovimatuid kulutusi ja madalaid sissetulekuid. Väldi emotsiooni ajel tehtavaid otsuseid ja valmista ette targalt kavandatud plaan, mis sind hoiab pinnal sel aastal.
ARMASTUS
Lamba aastal on sulle varuks väljakutseid armastuse alal.Tugevad sidemed muutuvad tugevamaks ning nõrgad kaovad kergelt ilma suuremate valude ja piinadeta. Sinu emotsioonid saavad olema peamiseks takistuseks armastuses. See on aeg, et tegeleda erilise hoolitsusega armastuse- ja abielusidemetega.


TERVIS
Lamba aastal jänesed peaksid vähendama  depressiooni, muretsemist ja hirmutunnet, et need ei võtaks ära osa nende üldisest tervisest. Leia inimesed, kellele end tühjaks rääkida. Kavanda omale tervise plaan ja pea sellest kinni, mis iganes juhtub. Su füüsiline ja vaimne tervis vajavad suuremat tähelepanu  ja pühendumist sel aastal.

     Parimad kuud aastal 2015:  Aprillis, juulis, septembris, oktoobris, ja detsembris
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: Ole enesekindel ja kõik asjad laabuvad
     Sinu õnne numbrid 2015: 19,22,28,35,42,47
SIGA
Lamba aastal näevad sea tähemärgi all sündinud  uusi inimesi ja sõpru oma ellu tulemas.  Lühidalt oled rahva lemmik. Oled rambivalguses enamiku ajast. Teatud juhtudel puutud kokku kõrgemate positsioonidega oma ühiskonnas. Sind kaasatakse  sotsiaal- ja heategevuslikesse tegemistesse. Hea aeg oma unistuste realiseerimiseks. Oma hobiga tegelemine peaks andma vaheldust tööpingetele. See aasta on hea reisimiseks. Planeeri pikk puhkus, kus oled eemal kodunt, omapäi eemal karjääri pingetest  ja kodustest muredest.
KARJÄÄR
Aeg, kus sinu rasket tööd ja pühendumist töö juures hinnatakse õigeaegselt. Uued võimalused avanevad justkui eikuskilt. Jälgi oma südame ja mõistuse häält. Kui oled valmis muutustega kaasa minema, siis see on aeg elukoha muutuseks või kolimiseks või töökoha muutuseks. Üldiselt hea aeg aastaringselt  tööpõllul.

RAHA
Käesoleval aastal on su rahaasjad üldiselt head. Kõik investeeringud, miseelnevatel aastatel on tehtud, hakkavad nüüd head kasu tooma. Mõningad ootamatud sissetuleku allikad ilmnevad ka. Aga ole tähelepanelik petutehingute suhtes oma finantstehingute juures. Kasuta raha hoolikamalt kui ei eales varem, sest siis oled sellega varustatud.
ARMASTUS
Käesoleval aastal muutud praktilisemaks, mis puudutab armusuhteid. Tunnetad erinevust unistuse ja tõelisuse vahel. On raskeid aegu kuid sinu pühendumus peaks sind aitama sellest puutumata läbi tulla.  Aasta lõpuks leiad uue mina tänu oma järjekindlusele.  Võitle iseenda jõududega, kui tegemist on valikutega. 
TERVIS
Lamba aasta lubab head tervist. Kuid pead jätkama samas vaimus, näiteks  treeningud, et hoida oma füüsilist külge. Hoolikas dieet ja loobumine halbadest  harjumustest, nagu suitsetamine ja joomine, peaks aitama püsida vormis terve aasta. 
Parimad kuud aastal 2015:  juulis, septembris, oktoobris, novembris, ja detsembris
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: naudi elu igat aspekti
     Sinu õnne numbrid 2015: 1, 13, 21, 28, 33, 40
KUKK
Lamba aastal peaks kuked nautima heaolu suhetes. Oled võimeline välja selgitama "mustad lambad" oma sõpruskonnas ja nad välja praakima. Haavumised ja tunded valitsevad kukke sel aastal  antud valdkonnas.  Kui asjad lähevad halvasti  ja sinu tuju samuti, siis hakka tegelema mõne loomingulise hobiga. See on suurepärane väljund oma emotsioonid välja lasta. Üldiselt reisimine ei ole soovitatav sel aastal, aga see ei välista lühikesi väljasõite nüüd ja praegu perekonna ja sõpradega.

KARJÄÄR
Lamba aasta peaks tooma suuri muudatusi karjääris või äritegemistes. Ole valmis mõningateks suuremateks tagasilöökideks nagu topelt raskused finantsküsimustes. Asjad võiva kontrolli alt väljuda ilma eelneva hoiatuseta. Järjekindlus tasub end ära. Võta väljakutsed julgelt vastu ja saavuta  otsustajate soosing  oma töökohal. Aasta lõpus peaks tööasjad stabiliseeruma.
RAHA
Kuked peaksid olema topelt ettevaatlikud oma rahaasjades, mis puudutab käesolevat lamba aastat. Puutud kokku suurte rahaliste probleemidega sel perioodil. Planeeri sääste ja kulutusi, et vältida rahaliste raskuste suurenemist. Munga sarnase elu elamine teeb imesid antud ajaperioodil!

ARMASTUS
Lamba aastal ei ole su armuelu väga hea. Tuleb ette probleeme ja katsumusi sellel pinnal. Klammerdu oma partneri külge, tuleb mis tuleb. Aga hoolitse, et jätaksid talle ka oma isiklikku ruumi. Need, kes juba suhtes, peaksid kaaluma poolt ja vastuargumente enne kui seovad end jäädavalt. Need kes vallalised olge ettevaatlikud otsides oma ideaalset teist poolt.
TERVIS
Käesoleval lamba aastal on väljakutseid ka tervise teemadel. Suured meditsiinilised kulutused on kirjas kaartidel sulle või su pereliikmetele. Juuri välja stress ja pinged oma elust ning keskendu füüsilisele ja vaimsele uuenemisele dieedi ja meditatsiooni läbi, et asjad kulgeksid sujuvalt tervise rindel.

     Parimad kuud aastal 2015:  aprillis, juulis, augustis, oktoobris ja detsembris
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: tervislik suhtumine ja mõistuse kasutamine.
     Sinu õnne numbrid 2015: 2, 16, 21, 28, 44, 47
TIIGER
Lamba aastal on tiigrile varuks häid lubadusi. Rahaasjad on korras ja suhted saavad uue tähenduse antud ajal. Uued inimesed tulevad su ellu. Kui plaanid last saada, siis on õige aeg saada. Uue maja saamine või kolimine on kaartidel nagu ka muutused karjääris. Kokkuvõttes on aasta hea tiigritele. Võid hakata tegelema sotsiaal- või heategevustööga, et anda midagi ühiskonnale tagasi. Aasta annab võimaluse ka reisimiseks, uued riigid ja puhkekohad, mida avastada.
KARJÄÄR
Lamba aastal peaks tiigritel tekkima selge pilt sellest, kuidas saavutada oma karjääri eesmärke. See on hea aeg lisa panustamiseks , et aidata karjääril edeneda. Head numbrid on samuti kaartidel. Need peaks äris aitama hoida kasumit, et asjad edeneks.



RAHA
Lamba aastal  tuleb rohkelt raiskamist japillamist tiigritel. Teete mõned kallid ostuotsused nagu maja ostmine või luksusauto ostmine. Aga jälgige, et te ei teeks impulsiivseid ja hetke emotsiooni ajel oste nüüd. Pidage meeles kitsaid aegu ees.


ARMASTUS
Lamba aastal peaksid tiigrid  tundma end suurepäraselt armuasjades. Kui olete suhtes, siis on aeg uuendada oma suhet uute kohustustega. Need kes ootavad abiellumist, peaks sel perioodil abielluma. Kui vallaline, siis on aastal teie jaoks varuks võimalus leida oma ideaalne kaaslane.

TERVIS
Lamba aastal on su üldine tervis suurepärane. Kuid jälgi, et teeksid ikka korrapäraselt trenni  ja jälgiksid toitumist. See aitab olla täie tervise juures aastaringselt. Ole valmis juhuslikeks külmetushoogudeks ja palavikuks.

     Parimad kuud aastal 2015:  Veebruaris, märtsis, juunis ja novembris
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: Ole tõsine ja asjalik
     Sinu õnne numbrid 2015: 4,17,23,30,33,41
LAMMAS
Olles lamba aasta, siis see aasta on väga heaendeline lammastele. Sul peaks tulema rõõmu täis aasta. Oled valmis kohtuma  ja looma uusi sidemeid elus. Aga ära hülga olemasolevaid suhteid uute pärast. Tõenäoliselt seod end mõne sotsiaalse või hingelise  teemaga. See aitab parandada väljavaateid elule.  Saavutad suurema enesekindluse ja eneseusu. Julge unistada ja lase oma unistustel võtta vorm sel aastal. On rohkelt reisimisvõimalusi ja seega samas ka rohkelt kasu.
KARJÄÄR
Lamba aastal oled valmis saavutama suuri verstaposte karjääris. Need, kes tegelevad äris, peaks nautima õitsengut. Sinu raske töö ja pühendumus peaks sulle  kasu tooma  aastaringselt.
RAHA
Sellel aastal on heaolu raha-asjades. Tekib ahvatlus end hellitada. Lase käia aga ole teadlik tagajärgedest ja oma hetke rahalisest seisust. Õnn ja soosing on kaartidel kirjas. Ära liigselt sellele looda, vaid tee rohkelt tööd, et saavutada oma rahalised eesmärgid.

ARMASTUS
Sel aastal peaks lambad kogema rohkelt enesekindlust ja joovastust armuelus ja abielus. On rohkem positiivseid jooni selles valdkonnas. Ära püüa domineerida oma partneri üle, sest siis võid rikkuda suhte. Kui vallaline, siis suuretõenäosusega kohtad oma eluarmastust. Jätka samas vaimus, aasta on täis armastust.

TERVIS
Lamba aastal on tervis üldiselt hea ja tuju. Oled laetud rohke energia ja vastupidavusega aasta läbi. Kuigi ole tähelepanelik, mis puudutab joomist ja pidutsemist, sest see võib võtta osa su heast tervisest ja heaolust.

     Parimad kuud aastal 2015:  Juulis, augustis, septembris, oktoobris, novembris ja detsembris
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: Ela praktilist igapäevaelu.
     Sinu õnne numbrid 2015: 4, 17, 20, 24, 36, 38
AHV
Käesoleval aastal on mõningaid pöördelisi aegu  sõpruse pinnal ahvidele. Sulle meeldib domineerida olukordi ja see ei toimi sinu heaks käesoleval aastal. Pead muutma oma hoiakut nii, et see hoiaks su suhteid toimivana ja töös.  Olles rahutu hing, peaks antud aasta pakkuma võimaluse end parandada.  Sa võid taasavastada oma unarusse jäänud hobi või õppida äri tegema.  Suurepärane aeg nägemaks, kuidas sinu ambitsioonid võtavad kuju.  Võib ette tulla pikemale puhkusereisile minemist, et õppida tundma maailma enda ümber.
KARJÄÄR

Lamba aastal  on ahvid suutelised saavutama oma eesmärgid karjääri alal. See on asjakohane  aeg, et lõpetada kõik poolikud ülesanded tööpõllul. Sinu püüdlus olla oma erialal tipus peaks samuti realiseeruma eeldades, et annad endast parima. Kui oled huvitatud muutusest, siis võta käsile ja otsusta oma huvide põhjal.

RAHA
Käesoleval aastal sinu rahutu ja närviline loomus tuleb kasuks, et olla ettevaatlik finats tehingutes.  Siiski ära loobu elu lihtsatest mõnudest. Sa elad ainult üks kord ja seega pole paha kui hellitad end aeg-ajalt.  Aga jälgi, et su rahaasjad oleks korras.

ARMASTUS
Lamba aastal su rahutu loomus põhjustab keerukust armuelus. Kui sa tahad, et su suhted jääks püsima, siis pead hindama oma partneri häid omadusi. Lõpeta oma kaaslase isiklikku ellu sekkumine ja tema tüütamine. Neil on ka vaja isikliku ruumi. Need kes suhtes või abielus, peaks töötama selle nimel, et suhe jääks toimima. Vallalised  peaks leidma sel aastal oma ideaalselt sobiva kaaslase.

TERVIS
Selleks aastaks on näha mõningasi füüsilisi ja vaimseid tervisehädasid. See on sinu rahutu ja närvilise loomuse tõttu. Nõrgemad puutuvad kokku mõne närvisüsteemi häirega. Seega on soovitatav jääda rahulikuks ja võtta elu omal sammul. Jooga, mediteerimine ja teised aeroobsed harjutused peaks hoidma su keha nii füüsiliselt kui vaimselt korras.

     Parimad kuud aastal 2015:  Jaanuar, veebruar, märts ja novembris
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: olla  nii hea, kui olla võite 
     Sinu õnne numbrid 2015:  1, 8, 15, 27, 31, 45

HOBUNE
See lamba aasta on katsumusi täis aasta hobustele,  mis puudutab perekondlikke suhteid.  Pead jälgima, mida sa räägid, sest sel võib olla tõsine tagajärg  inimsuhetes. Suured muudatused on kaartidelt näha selleks aastaks. Sul on võimalusi akadeemilisteks õpinguteks ja uurimustöödeks kui on huvi. Tegele mõne kunstilise teemaga kui teise sissetuleku allikana, et elada üle elu rasked ajad.  Püüa elada kokkuhoidlikku elu sel aastal. On piisavalt ruumi reisimiseks, mis võib uuendada sinu sisemist hingelisust ja anda elujõudu.

KARJÄÄR
Lamba aastal hobused kohtavad teatuid probleeme ja takistusi karjääris. Eelmine periood ei ole olnud hea tööalaselt. Aga nüüd on head ajad tulemas.  Muutused on kõigest nurga taga. Vali targalt ja tee õigeid otsuseid, sest see puudutab sinu tuleviku tegemisi.

RAHA
Sel aastal on soovitatav hoida eemale riskantsetest tehingutest ja luua parem säästukava.  See on sellepärast, et ootamatused elus võivad sekkuda sinu raha asjadesse. Väldi kalleid oste sel aastal ja püüa hakkama saada esmavajalikke asjadega.
ARMASTUS
Sinu armuelu on enamuses murede vaba sel aastal. Kui juba suhtes või abielus, on see aeg keskenduda oma kaaslasele ja hoida madalat profiili. Kui vallaline, siis käesolev aasta pakub võimalusi jääda paikseks  aga ära kaota lootust kui midagi positiivset ei toimu.

TERVIS
Lamba aasta saab olema murede rohke hobustele, kuna neid kimbutavad füüsilised ja vaimsed terviseprobleemid. Hoolitse omatervise eest hästi. Tegele mediteerimise ja teiste alternatiivravi võimalustega, et püsida hea tervise juures.

     Parimad kuud aastal 2015:  Veebruaris, mais, juunis ja detsembris
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: Erinevad tuleviku väljavaated
     Sinu õnne numbrid 2015: 8, 19, 26, 30, 37, 41
MADU
Lamba aastal, need kes on sündinud mao tähemärgi all kogevad raskusi suhetes ja keerukusi nendega hakkama saamises. Seega hoia oma perekonna ja sõprade lähedale, sest nemad hoiavad sind maa peal. Raskuste korral saavad nemad pakkuda sulle lohutust ja tuge. Kuigi sõbrad on abiks elus selle aasta jooksul, on soovitatav tegutseda üksinda oma ambitsioonide ja muude tegevustega. Lühikesed puhkuse reisid perekonnaga peaks olema igati kosutavad sulle ajal, kui tunned energiast puudust.



KARJÄÄR
Lamba aasta jooksul koged katsumusi karjääri alal. Seisad silmitsi vastuseisu ja kriitikaga juhtidelt oma töökohas. Kannatlikkus ja pühendumus aitavad sul mööda saata see aasta ilma suuremate kahjudeta. Kontrolli oma tundlikku loomust ja emotsioone, sest see tasub end ära aasta lõpus.
RAHA
Lamba aastal peavad maod  tegema suuri riskantseid otsuseid raha asjades,  näiteks riskantsed tehingud  ja hasartmängud. Vaata, et näppe ei põleta. Kaalu poolt ja vastuargumente enne kui sisened antud valdkonda. Ära tee hetke emotsioonil otsuseid, sest need võivad sind viia  probleemidesse. Üldiselt püsivad sinu rahaasjad heas seisus kogu aasta vältel.

ARMASTUS
Lamba aastal peavad maod olema ettevaatlikud oma romantilistes tegemistes. Igasugune agressiivsus sinu poolt saab tagasiside, mis tähendab suhte lõppemist. See on periood kus teie suhet proovitakse ja katsetatakse kõige halva suhtes. See ei ole hea ajahetk, et siduda end püsivate suhetega nagu abielu. Püsi oma praeguse partneriga ja lase aastal mööduda paremate tarbeks.
TERVIS
Lamba aastal maod võivad kogeda mõningaid tervise probleeme. Pead loobuma stressist ja pingetest, et olla terve. Tegele spordiga ja jälgi kaalu, et hoida oma üldist tervist rahuldavana.

     Parimad kuud aastal 2015:  Aprillis, juulis, augustis, septembris ja detsembris
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: anna oma elule värvi
     Sinu õnne numbrid 2015: 3, 6, 17, 25, 32, 40
KOER
Käesoleval lamba aastal, need , kes on sündinud hiina tähemärgi koer all, on õnnelikud suhetes. Sõbrad ja perekond on õnnistus, et seda mitte varjata. Aga sa koged aeg-ajalt ebakindluse tunnet. Pea vastu, räägi suu puhtaks ja aruta asju omavahel. Hoides asju ainult enda teada, ainult muudab olukorra halvemaks. Võta aega, et tegeleda oma unustustesse vajunud hobi ja ideega. Nendega tegelemine on pikas perspektiivis kasulik. Kohtud uute inimestega ja tekib kontakte väljapaistvate inimestega. Võta ega seikluseks või puhkusereisiks, et rahustada väsinud närve.

KARJÄÄR
Tiimitöö peaks lamba aastal ära tasuma karjääri alal. Uued  projektid peaks saama alguse nüüd ja peaksid tooma kasu kuskil aastalõpus. Tööalaselt tekib rohkem võimalusi oma talendi näitamiseks ülemustele. Need, kellel on oma äri, peaks nägema hüppelist kasvu.
RAHA
Lamba aastal on rahaasjad keskmised ja vägagi  rahuldavad. Aga ära oota ettenägematut tulu. Saab olema suhetes mõningast pahameelt  finantstehingute tõttu. Seetõttu ole ettevaatlik kui teed finantstehinguid sõpradega.  Ei ole hea aega riskantseteks tehinguteks.

ARMASTUS
Lamba aastal tiimitöö mängib rolli armastuses. Toeta oma kaaslast kui on probleemid. Ole osavõtlik oma kaaslase romantilistes tegemistes. See on periood kui teie suhe ja seotus  muutub tugevamaks päev päevalt. Vaata oma armusuhet hoopis uuest vaatenurgast. Mitte abielus olevad  peaksid olema rahul olemasolevate suhetega ja igat laadi tõsised sidumised tuleks lükata tulevikku paremaid aegu ootama.
TERVIS

See on üks positiivne  aasta, tervise poolest. Aga kui on stress, siis võib sellel olla negatiivne mõju tervisele.
     Parimad kuud aastal 2015: jaanuar, veebruar, mais ja juulis
     Mille poole sa peaksid püüdlema 2015: harmoonia ja tasakaalu kõigi suhetes
     Sinu õnne numbrid 2015: 11, 13, 29, 31, 36, 44


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate