No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vee joomine tõstab keha efektiivsust.

by - pühapäev, juuni 01, 2014


Inimorganismi elutalitlus on mõeldamatu ilma veeta. Vett joome iga päev ja see on meile asendamatu toitaine. Ilma veeta võib inimene elada sõltuvalt tingimustest vaid 4...7 päeva. Inimene ise on samuti küllaltki vee rikas, sest 70 kilose kehakaaluga isik sisaldab 42...45 liitrit vett. Meie veevajadus ei ole püsiv, vaid oleneb kliimast, east, tööst, tervislikust seisundist ja teistest näitajatest.

* Joo kohe peale ärkamist 1 klaas vett. See lülitab sisse siseorganite töö. Parimaks märguandeks sooltele ongi see, et alustad päeva klaasi veega, mis annab neile märku, et uued ained on tulemas ning aeg on vanad eest väljutada. Kangekaelsemad sooled vajavad hommikul sooja vett ning sidrunit, et end tööle saada.
* Joo 1 klaas vett enne igat söögikorda, see soodustab seedimist.  Veel on hea enne juua, sest see täidab mao ja väldib seda, et sööd korraga liialt palju.
* 1 klaasi vee joomine enne vanni minemist alandab vererõhku.
* 1 klaas vett enne magama minemist aitab insuldi ja südame ataki ära hoida.
* Piisav joomine ennetab vereringehäireid ja luude hõrenemist.
* Vesi aitab kaasa rasvade ainevahetusele, soodustab rakkude uuenemist ja ergutab keha üleliigsest rasvast vabanema.
* Kaalu langetades tekib kehas toksilisi aineid, mis peavad organismist väljuma neerude ja põie kaudu. Seetõttu on piisav vedeliku joomine just dieedi ajal ülioluline.

Vesi, kui ravivahend. 

 Eakad inimesed või need, kes ei suuda alguses juua 4 klaasi vett, võivad alustada väiksemast kogusest, suurendades seda järk-järgult 4 klaasini päevas.Veeravil ei ole kõrvaltoimeid, kuid võib esineda tihedamat urineerimist. Kui kaua veeravi kestab?
Ravipäevade arv, et vähendada järgmiste haiguste sümptomeid:
*kõrge vererõhk – 30 päeva;
*maohaigused – 10 päeva;
*diabeet – 30 päeva;
*kõhukinnisus – 10 päeva;
*vähk – 180 päeva;
*tuberkuloos – 90 päeva;
*artriiti põdevatel inimestel tuleb järgida eespool kirjeldatud ravimeetodit 3 päeva esimesel nädalal ja teisest nädalast alates iga päev.

Joo kohe peale ärkamist klaas vett
Joo kohe peale ärkamist klaas vett
Joo kohe peale ärkamist klaas vett

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate