©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Omletirull.

by - neljapäev, juuni 05, 2014


Omlett on lihtsalt maitsev ja väga lihtne teha. Aga kui sa tahad midagi erilist, siis omletirull on selleks üks võimalus. See on ideaalne nädalavahetuse hommikusöök, või ka võib seda pakkuda külalistele.Võite üllatada oma lähedasi sellise vahva einega , näiteks hommikusöök voodisse.
 Seda nimetatakse Omletirulliks ja kogusest jätkub 6 inimesele:

• 8 muna;
• 1 tass piima;
• 1/3 tassi jahu;
• 1 keskmise suurusega tomat (tükeldatud);
• 4 viilu sinki (hakitud);
• 1/4 tassi punast sibulat (tükeldatud);
• 1 ja pool tassi Mozzarella juustu;
 PS! loomulikult võid panna ka vastavalt enda äranägemise järgi erinevaid koostisosi  :-)


 Vahusta piim muna jahu ühtlaseks vahuks, parim kui muna ja jahu ning lisa vaikselt piim juurde, nii saa ühtlasema tekstuuriga taigna.
 
Vala segu pärgamentpaberiga vooderdatud plaadile, lisa juurde köögivili ja sink. Kõpseta 220 C temperatuuril ca 15 min või niikaua kuni äärest on valmis st. kuldpruun.


Võta välja ja puidta peale veel riivjuustu, lase ahjus veel 2min. küpseda, kuni juust on sulanud.
Keera rulli kohe ahjust võttes, võid paberiga aidata rullimist. Asetage taldrikule ja lõika viiludeks. Serveeri kohe, kuna sulatatud juust maitseb sulanud peast kõige paremini. 



Allikas
Teine variant.Lõhe ja oliividega.

Retsepti leiad siit
Kolmas variant
 Vorstiroosidega rullkook.
 Vorstiroosi tegemisõpetus.


You May Also Like

0 kommentaari

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate