No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Küüslauk ja sidrun- võimas ravim vähi vastu!

by - esmaspäev, juuni 16, 2014



Küüslauk ja sidrun- võimas ravim vähi vastu!

See kooslus puhastab keha, eriti veresooni, muutes need paindlikumaks. Kasutatakse kõrge kolesterooli, kõrgenenud triglütseriidide vastu ja südame infarkti, insuldi ja stenokardia ennetamiseks. Ravim tehtud sidrunist ja küüslaugust parandab nägemist ja on suurepärane vähi ennetamiseks ja raviks. Kaitseb ja noorendab organismi ja on suurpärane pikaealisuse jaoks.

Valmistamine:

* 300g küüslauku
* 1kg sidrunit
* 1.5 l vett

Haki sidrun ja küüslaugud korralikult või purusta blenderis, pane keevasse vette ja keeda madalal kuumusel 15 min. Jahuta vedelik korralikult maha ja säilita suletud klaasanumas ( purk)

Kuidas kasutada?

Joo vedelikku hommikuti enne sööki tühja kõhuga. Päevane kogus on 50 ml 25 päeva jooksul. Siis 10 päeva pausi ja kui vaja, korda protseduuri veel. Paus 10 päeva on sama vajalik kui päevanorm 50 ml.
Kui teed läbi kaks 25 päevast sessiooni 10 päevase pausiga, ära kasuta ravimit pikemat aega, kui just tervise halvenemist ei esine.
Need kellel ei ole tervise probleeme, võivad kasutada seda ravimit , et tugevdada oma üldist tervislikku seisundit, tervist ja pikaealisust. Selle eesmärgi puhul peaks raviperiood olema 2 korda aastas iga 6 kuu tagant 25 päevase perioodina.


Allikas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate