No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

POLÜÜBID

by - esmaspäev, märts 17, 2014




Polüübid kujutavad endast ümaraid või sagaralisi vohandeid, mis võivad esineda väga mitmesuguste elundite limaskestal. Sagedamini esinevad nad maos, pärasooles, kõris jm.
· Mao- ja soolepolüüpide korral aitab hariliku maarjalepa tõmmis. Valage 1 tl ürdile klaasitäis keeva vett, laske tõmbuda ja jooge 2-3 korda päevas pool klaasi.
· Et polüübid ei muutuks pahaloomuliseks, tehke iga päev lodjapuumarjadega ravikuuri. Neid süüakse ükshaaval, ühtlaste portsjonitena, et allaneelatav mahl satuks makku osade kaupa nagu tilgutades. Protseduuri võib alustada niipea kui marjad on valminud, ning seda tuleb teha regulaarselt 4-6 nädala jooksul. Talvel kasutatakse kuivatatud marju. 1 spl marjadele valatakse klaasitäis keeva vett, lastakse tund aega tõmbuda ning võetakse 3 korda päevas enne sööki pool klaasi.
· Polüüpide vastu aitab ka vereurmarohi. Selle juurtest pressitud mahlal on kõrvetavad ja põletikuvastased omadused. Et vereurmarohi on mürgine, kasutatakse seda väikestes annustes.
· Segage 200 g vereurmarohumahla 200 g viinaga, laske 7 päeva jahedas pimedas kohas tõmbuda ning võtke mitu korda päevas 2 tundi enne sööki teelusikatäis. Peale mahla võite kasutada ka ürti ennast, kuid see pole nii efektiivne.
· Laske 1 tl vereurmarohul klaasis keevas vees tõmbuda ja jooge 2-3 korda päevas ¼ klaasi. See retsept on kasulik ninapolüüpide korral. Mädase angiini puhul loputatakse sellega kurku.

Vaata teisi haigusi - 60-haigust-ja-nende-ravi-maarohtudega       

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate