No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milline kevad sulle tuleb?

by - esmaspäev, märts 17, 2014



Vali piltide valikust endale kõigerohkem meeldivam pilt ja vaata millist kevadet see sulle lubab.


1.Teile saabub kevad täis lootust ja rõõmu.Teie elu on kerge, jõuate kõike ja kõik ettevõtmised täituvad.Teid ümbritseb rahu ja heaolu. Ees ootab väga edukas periood.


2. Eelolev kevad äratab teis noorusliku maksimalismi: ja või ei, valge või must. Pooltoone te praegu ei tunnista. Te vajate kõiges selgust ja kindlapiirilisust. Aga teie sõpru ootab ees proovilepanek- jäävad ainult tõelised.


3. Terve eelseisva kevade olete täis optimismi ja tervet suhtumist.Kõik ettevõtmised õnnestuvad. Tähtsaim teile on säilitada usk oma ettevõtmistesse. Üldiselt on usu ja õigluse küsimused teile esmatähtsad.


4.Eeloleval kevadel juhtub teie elus tõeline ime. Terve kevad on täis imelisi ja meeldivaid üllatusi. Kuid midagi tähtsat muudab teie elu paremuse poole ja teeb peale teie õnnelikuks ka teie lähedased.


5. Millegipärast ootate kevadest mingeid intriige. Võimalik, et leiate põhjuse isegi kaevelda. Aga tegelikult pole selles kevades midagi negatiivset. Vastupidi. Ärge kartke.


6. Kui te olete unistanud majanduslikust heaolust siis sellel kevadel see ka saabub.On see siis tunderikkus või teadmised- kõik on teile. Peamiseks loosungiks teile sel kevadel on jõukus ja küllus. Elu on teile suuremeelne ja täis uusi võimalusi.


7. See kevad on teile muinasjutuline. Te unustate oma pettumuste hirmud, solvumised ja probleemid. Suve võtate vastu uue inimesena kes on valmis igasugusteks vägitegudeks. Kevad puhastab teid ja aitab mõista mis on tähtis aga mis teisejärguline.


8. Püüdke sel kevadel viibida rohkem värskes õhus. Ärge kartke vihma. See lisab teile just rõõmsameelsust ja elujõudu. Eemaldab depressiooni. Üldiselt ootab teid ees ilus ja hubane kevad mis vabastab teid stressist.


9. Teid ootavad ees mingid fantastilised sündmused. Hiljem meenutate neid kui tavalisi aga hetkel ei oska te isegi arvata, mis juhtub. Ja liimulikult on need sündmused head.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate