No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuu faaside mõjud inimesele.

by - reede, jaanuar 17, 2014



Oled sa tabanud end Kuud imetlemast mõttelt, kas ja kuidas Kuu sind mõjutab ?
Kui jälgid Kuu seisu ja pöörad tähelepanu sellele, kuidas konkreetsel ajal end tunned, võid saada hämmingu osaliseks. Nähtavasti võid märgata, et täiskuu ja kasvava Kuu ajal oled energiast rohkem tulvil, kahaneva Kuu ajal tunned rohkem vajadust puhkamise järele.

Noorkuu - uus algus
Hea aeg millegi soovimiseks, eesmärkide püstitamiseks ning alustamisteks (uuteks algusteks). Rituaali näide: Põletades valget küünalt (võid selle endale meelepärast värvi küünlaga asendada), näe, kuidas küünlaleek laieneb. Sellest moodustub võimas kaitse su ümber. Mõtle selle üle, mida sa tõeliselt soovid, oma elult ootad. Sõnasta oma eesmärk. Mõtle, mida saad teha oma eesmärgi teostamise heaks ? Hinga sügavalt sisse ja välja, sulge oma silmad. Püüa mõtted oma peast eemale ajada. Kui mõtted kipuvad siiski tulema, võid nad väljapoole kaitsemullist tõsta. Näe enda silme ees ilusat värvilist küünlaleeki. Näe, kuidas hingad sisse ilusaid säravaid küünlaleegi värve (võid valida endale ka meelepäraseima), nt kuldse ja/või lilla. Tunneta, kuidas ilus särav valgus sind muudkui puhastab ja lõõgastab. Lihtsalt hinga valgust, ja näe teda end läbimas. Kui tunned end täiesti puhtana, võid selgelt nii kuulda kui ka tunda vastuseid. Sa tead, kuidas on õigeim toimida …

Kasvav kuu
Nähtavasti tunned, et sinu jõuvarud on kasvamas. Hea aeg tarkuse, vaimuannete kasvatamiseks, külluse ligitõmbamiseks, eneseusu suurendamiseks. Mida suuremaks kasvab kuu, seda võimsamaks kasvavad ka energiad.

Täiskuu
Eriti võimas aeg valge maagia praktiseerimiseks. See on aeg, mis on kõikidest hetkedest võimsaim. Soodne nii armastuse heaks, julguse suurendamiseks, emakese maa tervendamiseks, õigluseks, sisse õnnistamiseks (kodu, varjude raamatu..), raskuste ületamiseks... 

Kahanev Kuu
See on aeg lõpetamisteks, tagasi tõmbumiseks, asjade üle järele mõtlemiseks (nt millest soovid vabaneda oma elus, ka negatiivsetest harjumustest vabanemiseks).

Sinine Kuu
Tavaliselt on igas kuus üks täiskuu. Sinise Kuu ajal aga on ühe ja sama kalendrikuu jooksul kaks täiskuud. Selline sündmus esineb tavapäraselt iga 2,5 aasta tagant. (Aastal 2012 on 02.08 ja 31.08 täiskuu. ) Ühes ja samas kuus teist täiskuud nimetataksegi Siniseks Kuuks. (Aastal 2012 on 31.08.2012 Sinine Kuu.)
Mõistagi on ka Sinine Kuu hea aeg valge maagia praktiseerimiseks. Näiteks võid soovida sel ajal tegeleda kaitsenõidustega, eesmärkide seadmistega, rahu, armastuse ja headuse heaks nõidumistega. See on ühtlasi suurepärane aeg tegelemaks selliste heade maagiliste asjadega, millega sa varem pole tegelenud.  

Kui soovid teada, kuidas sind Kuu mõjutab ...
Tee võimalusel iga päev märkmeid, kuidas end tunned, milliseid mõtteid mõtled jne. Vastavalt soovile võid neid kas hiljem või kohe kõrvutada Kuu seisuga (kui soovid minna detailsemaks, pööra tähelepanu sellele, millises sodiaagimärgis Kuu parasjagu asub). Kui oled mõnda aega märkmeid teinud, võid avastada korduvaid mustreid - võid ka leida midagi, mis on iseloomulik just sulle. (Ka täiskuu võib olla sinu jaoks aeg, mil tunned end kõige kergemini ärrituvana. Olles teadlik sellest, kuidas Kuu sind konkreetsel ajahetkel mõjutab, võid suuta nii negatiivset ära hoida või leevendada kui ka positiivset võimendada.)

Lisateadmiseks
Sulle on soodne aeg, mil Kuu on sinu kuumärgis või päiksemärgis (tähtkujus). Neil päevadel võid tunda endas rohkem energiat, suuta rohkemat korda saata. Nt enda osas olen täheldanud, et loominguliselt on edukas aeg, mil Kuu on mu kuumärgis. Sel ajal oled tundlikum, ühtlasi tõenäoliselt ka kergemini solvuv. Tugevama tundlikkuse abil võid suuta kergemini asju vaimus läbi katsuda, tegemaks elus õigeid valikuid. Ajal, mil Kuu on päiksemärgis, olen täheldanud, et neil päevadel on olnud meeldivaid üllatusi varuks. Tugeva rõõmsa meeleolu tõttu olen tundnud, et neil päevadel on justkui kõik hea võimalik. Kuu päiksemärgis olev päev on sulle soodus aeg ka tähtsateks kohtumisteks. (Samas sinu päiksemärgi vastand tähtkujus oleval päeval võid tunda end sootuks vastupidiselt.)


Fakte kuust

Noorkuu tõuseb alati päikesetõusu ajal.
Ja esimeses kvartalis keskpäeval.
Täiskuu ajal alati tõuseb päikeseloojangul.
Ja viimases kvartalis keskööl.

Kuu tõus toimub umbes 50 minutit hiljem iga päev kui päev enne.Noorkuud ei saa näha, sest valgustatud külg on suunatud Maast eemale. See tekib siis, kui Kuu liinide vahele jäävad Maa ja Päike.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate