No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Armastuse puu (test)

by - kolmapäev, jaanuar 22, 2014


Antud test näitab Teie isikuomadusi suhete loomisel vastassugupoolega

1. vaadake hoolega teile pakutud piltide variante
2. valige endale neist kõige meeldivam


kui te valisite puu nr1.


Sellise puu valivad loomult tugevad, julged ja sihikindlad inimesed, kuid sügaval hinges romantilised ja õrnad.olete enesekindel, kannatlik ja arukas, mõningase kohanemisraskusega kuid suudate kiiresti kohaneda.suhetes vastassugupoolega võib esineda petmist ja keerutamist.suhtes olete julge ja tihti võtate initsiatiivi enda kätte, peresuhetes on inimesed - usaldusväärsed ja loovad, teile võib kindel olla.
Hall argipäev pole teile omane, kui siis vaid vahel ja natukene.Teile sobivad säravad, isikupärased inimesed, kes omavad suurt arenguperspektiivi, ametialaselt on nad poliitikud, oraatorid, juhatajad ja režisöörid

nr.2
Inimesele kes valib selle puu on omane kangekaelsus, arvestatavus, mõistlikus. Eirab võõraid arvamusi, umbusaldab isegi tunnustatud autoriteete. Suure tõenäosusega omab elusihti mida ka sihikindlalt järgib.Samuti on võimalik, et olete vastutustundetu , aktiivne ja liigselt erutuv, seega alles õpite ja peate arendama endas kohusetunnet.
Ka suhetes püüate kõike planeerida, kuigi teid võib pidada stabiilseks ja kindlaks isiksuseks pole emotsioonipursked  teile võõrad.
Teile sobiks sõbralik ja tugev partner kes suudaks korrigeerida teie plaane, kes aitaks ja toetaks teid teie tegemistes.selleks sobivad stabiilse iseloomuga inimesed, näit. raamatupidajad, insenerid, ehitajad.

nr3.

Õrna ja pehme iseloomuga inimene kes armastab esteetikat ja romantikat.Olete suuresti konsentreerunud oma isikule, te võite teisi ära kuulata, kuid teie arvamus on siiski määrava tähtsusega.Vaidlustes üritate vältida teravaid olukordi ja püüdlete kompromissidele.
Suhetes otsite tugevat partnerit, kes suudaks teid kaitsta ja kellele saaksite toetuda.Olete tulvil armastust ja energiat, mis suudab kustutada igasuguse negatiivse emotsiooni, toote endaga kaasa rahu.
Teile sobivad partnerid võiksid olla poksiad, sõjaväelased, inimesed kes töötavad jõustruktuurides,teist võib saada suurepärane tugi oma armsamale.

nr.4

Inimene kes püüdleb korra ja täiuslikuse poole.teil on oma reeglistik millest te ka elus lähtute.olete rahuarmastav kuid oskate enda eest seista ja annate vastulöögi igas olukorras ja igaühele.
Olete taktitundeline, teid huvitab kõik uus ja ebaharilik, kuid samas ei unusta te ka vana ja läbiproovitut.
Inimsuhetes hindate pikaajalisi suhteid ja selle tulemusena on teil palju häid suhteid erinevate inimestega.Suhetes eelistate liidripositsiooni, kuid kui see ei õnnestu, siis rahuldute ka võrdväärse partnerlusega.
Teile sobivad väga erinevad partnerid, sest olete suuteline igaühest voolima enda jaoks sobiva variandi.Juhul kui kohtate tugeva ja karismaatilise isiksusega, tuleb sellest suurepärane duett.

nr.5

Olete ekspressiivne ja emotsionaalne inimene. Kergesti ärrituv kuid samas ka kiiresti rahunev. Suhetes soovite eelkõige suurt tähelepanu, tekitades enda ümber salapärase õhustiku.
Suhetes ei ole kõik alati nii roosiline, tihtilugu esineb riide ja arusamatusi, kuid vahel just tänu neile, olete hiljem suutelised lahendama oma lahkarvamused.
Teile sobivad partnerid on inimesed, kes omavad peent psühholoogilist mõtlemist, sõbralikud inimesed kes suudavad lahendada konfliktsituatsioone,selleks võiksid olla juristid, advokaadid, kohtunikud, diplomaadid, lendurid.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate