No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Toad puhtaks vanadest energiatest (video)

by - neljapäev, september 26, 2013



Kas suudate ette kujutada, et rõhuvat tunnet ja haigestumist teie kodus võivad tekitada seal varem läbielatu, teiste ja enda mõtted, tunded, pahandused ja surmad?
Seinad salvestavad ja maja täitub infost.
Uude kohta kolides, kus varem on teised toimetanud, tuleks lisaks tavalisele koristamisele
ka energoinformatsioon kustutada.

Meie maailm ei koosne üksinda ainult mateeriast-mida tänapäeva inimene ainult enda jaoks kõige tähtsamaks peab.Maailm milles me elame algab eelkõige alginfost ja sellega kaasnevatest energiatest. Need nähtamatud energiaid ei ole võimalik füüsiliselt katsuda aga mõõta saame neid omamoodi tunnetada oma keha ja hinge maailmaga. Keha on kogeja ja me kogeme kõigepealt nähtamatut ja siis alles saame ühte füüsilise tundega.Meid ümbritsevad energiad- nii nähtavad kui nähtamatud. Ei eksi laulusalm:„Ka sisalikutee kivil jätab jälje"..Kodu peab olema koht, kus sa end hästi tunned, vastasel korral LAGUNEB MEIE VAIMNE JA FÜÜSILINE MAAILM.Sama tähtis on ka see keskkond, kus me töötame,õpime või käime erinevatel koos viibimistel, puhkamas-lõõgastumas jne.

Kui meie endi või ka enne meid konkreetses kohas toimunud raskeid sündmusi koguneb liiga palju, siis hakkab see energiahulk meid väsitama ja omal viisil mõjutama.Kunagi toimunud sündmuste teadvus hakkab meile peale suruma sarnaseid mustreidja teguviise. Näiteks vägivaldsus, erinevate firmade pankrotistumine samades ruumides, haigused. Sellised kohaväljad võivad olla seotud kunagiste sündmustega(sõdadega, psüühilise ja füüsilise vägivallaga, enesetappudega).

Toad puhtaks, vanast energiast-
Kasuta valget küünalt, ei ole vahet teeküünal või majapidamis küünal. Süüta küünal ja ütlen küünlale puhasta minu kodu või diivan nt kõigist mulle mitte vajalikest energiatest. Diivanile teen ringi peale päripäeva, koduga samamoodi. Alustada tuleb kodu puhastamist välisukse vasakust alumisest nurgast.Liikuda päripäeva mööda seinaäärt edasi.Iga akna ja ukse ümber tehakse eraldi ring ikka päripäeva. Küünlaleeki jälgides, kui see väreleb või ajab musta suits,u siis hoida nii kaua samas kohas kuni leek rahuneb. Must suits,sädemed ja rahutu leek annavad teada vana energia olemas olust ja vajadusest puhastuseks.

Arvamused-
Peeglit ei tohi osta kasutatuna, tuleb kogu vana omaniku energia kaasa.
Peeglid ja peegeldavad pinnad
Peegliga tehakse täpselt sama moodi. Kuid puhastamise ajal sinna pole vaja vaadata peale puhastust teha kolm risti peegli sisse.

Arvamused-Kasutatud ja vana kuld(ehted) tõmbab halba ligi, kuna enamus kulda on verega määritud läbi sajandite.
Ei tohi osta kasutatud ehteid, sest toovad kaasa vana omaniku energia.
Ehete puhastamine
Näiteks, kui sul on vanavanema pärandatud kullast sõrmus.Hoia seda 2 nädalat soola seest(meresoola), see puhastab ehte eelmise inimese energiast.
Aegajalt tuleks ehteid ka puhastada, nt pane jooksva veel all ning hiljem päevaks puhkama- ehted tahavad ka puhkust.
Täiskuu ajal pane ehted aknalauale või sinna,kuhu kuu peale paistab,kuu  aitab ka puhastada.

Arvamused-
Lihtsalt niisama tätoveeringut teha ei tohi, kuna algselt oli tätoveeringud ainult Šamaanide pärusmaa ehk teisisõnu, iga tätoveering toob kaasa mingi muutuse elus, eriti tugevad pidid olema ruuni tattood.

Oma meetodit tubade puhastamisest tutvustab energoman Kalju
http://www.youtube.com/watch?v=uSkrJxj2o3M

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate