No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mida su auto värv sinu kohta ütleb.

by - reede, juuli 05, 2013




Üldise arvamuse järgi meeldib punaste autode omanikele tähelepanu ja nad saavad rohkem parkimistrahve. Millise mulje jätavad aga teistele need, kes sõidavad valge, halli või sinise autoga?
Portaalis iVillage selgitati lahti, millised on need inimesed, kes on oma auto teadlikult värvi järgi valinud.

Must: mõjukas, klassikaline, elegantne

Must on ülim võimu värv. Seega on musta auto juht inimene, kellega ei ole lihtne manipuleerida. Talle meeldib elegants ja ta hindab klassikalist ilu. Enamasti valib ta ka kõike muud oma elus samal alusel. Musta auto omanik riietub tavaliselt ise ka musta.

Valge: puhas, rikkumata, otsejooneline

Valge auto omanikule on raske meele järele olla, sest ta on väga nõudlik. Talle meeldib, kui kõik on puhas, klaar ja vahetu. Valge värvi peal ei saa midagi peita. Inimene, kes valib omale lumivalge auto, hoiab seda tõenäoliselt ka eriliselt puhtana.

Pärlmutter: glamuurne, erutav, haritud

Seda ei tasu valgega segamini ajada, sest pärlmutter lisab glamuuri. See on šikk ja eriline, mis näitab ka selle auto omaniku kalduvust armastada kvaliteeti, seiklusi ja draamat.

Hõbe: futuristlik, prestiižne, elegantne

Hõbedasel on lahe ja futuristlik varjund, kuid see tundub ka veidi kallihinnalisem kui mõni teine värv. Kõik metalne (nagu hõbe ja kuldne) jätavad kalli mulje. Seega ei ole hõbedase auto omaniku näol tegemist inimesega, kes lepiks halliga. Hõbedane läige jätab maineka mulje, see inimene hindab silmatorkavat elegantsi.

Punane: sensuaalne, dünaamiline, seltsiv

Punast on kahesugust: eredat ja sinaka alatooniga. Mõlemad näitavad samasid iseloomujooni, aga erkpunase valinud on julgemad. Punasega käib kahtlemata kaasas sensuaalsus, liikumise kvaliteet ja energia. Selle auto omanikule meeldib, kui teda vaadatakse ning ta püüab ise endale tähelepanu juhtida. Ta on väga seltsiv ja ei häbene midagi. Sinakas-punase autoga sõitja on veidi tagasihoidlikum. Kuigi ta soovib samuti silma paista, ei taha ta, et see oleks nii ilmselge. Tema mõistmiseks peab pisut rohkem vaeva nägema ja süvenema.

Hall: neutraalne, kaine, praktiline

Mida näed, seda saadki. Halli auto omanik on otsekohene, väga praktiline ja pragmaatiline. Ta on inimene, kes koostab nimekirju ja tahab palju arutada.

Helesinine: rahulik, ustav, siiras
Tumesinine: enesekindel, usaldusväärne, autoriteetne

Sinise auto omanikku võid usaldada, olenemata värvi varjundist. Väikeseid erinevusi tumeda ja heleda vahel siiski esineb. Heledam ja keskmine sinine näitavad, et selle autoga sõitjale meeldib metalli jahedus. Ta on ka ise rahuliku käitumisviisiga ja ta võib olla isegi kõigutamatu. Loomult on ta truu ja oma sõbrale jääb ta sõbraks elu lõpuni. Tumesinise auto omanik on aga väga enesekindel ja talle meeldib jätta usaldusväärse ning autoriteetse inimese muljet.

Oranž: kunstipärane, individuaalne, keerukas

Oranž auto karjub unikaalsuse järele. Sellise auto eelistaja on tavaliselt väga loominguline, originaalne ja kunstipärane. Ta on ka keerulise iseloomuga ja omapäraselt lummav inimene.

Pruunvõimujanuline, unikaalne
Beež: naturaalne, maalähedane

Need autod vihjavad erinevatele tähendustele. Varem viitasid pruun ja beež maalähedasele inimesele, kes ei talunud rumalusi, kuid viimase 15 aastaga on olukord muutunud. Nüüd seostatakse neid värve kohviubade ja rikkaliku šokolaadiga, mistõttu on pruuni tõlgendamine raskendatud. Võib juhtuda, et pruuni auto omanik on maalähedane, aga samas võib ta olla ka samasuguse elegantsi ja võimu ihaleja nagu musta auto omanik, aga tahab olla veidi erilisem. Neutraalne tume värv on pisut glamuursem ning see tuleb just seosest kohvi ja šokolaadiga. Beež on naturaalne ja lihtsam, tal puudub tumepruuni tugevus ja ta on loomulikuma olemusega.

Tumeroheline: tasakaalukas, usaldusvääne, traditsiooniline
Heleroheline: mahe, selge, arusaadav

Rohelise auto omanik elab tavaliselt tasakaalukat elu. Mida tumedam roheline, seda usaldusväärsem ja traditsioonilisem. Kollakama rohelise valija on loodusega rohkem ühenduses, ta on lihtne inimene, keda on kerge mõista. Tema ei teeskle.

Kollane: rõõmus, humoorikas

Arvesta, et kollase auto omanik on hingelt noor. Tal on päikseline eluvaade ja ta teab, et teda märgatakse. Enamasti on kollase värvi eelistajal väga hea huumorimeel.

Kuldne: soe, intelligentne, glamuurne

Kulda peetakse väga hinnaliseks, kuid see kiirgab ka soojust. Veel näitab see intelligentsust, mugavusearmastust ja soovi silma paista.

Allikas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate