No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sünnimärk kui saatuse infoallikas.

by - kolmapäev, juuni 12, 2013


 Teadjamehed, oraaklid ja idamaa targad on tuhandeid aastaid kasutanud sünnimärke infoallikana, et inimese elu ja saatuse kohta rohkem teada saada. Tänapäeval usuvad ka bioenergeetikud, et sünnimärgid kannavad endas saatuslikku infot ja karmaenergiat. Geneetikud suhtuvad sünnimärkidesse kui tühistesse kaasasündinud või kahjustatud nahadefektidesse. Kas ja mida uskuda, jääb igaühe enda valida.


Sünnimärgid kui saatusekuulutajad
Paljud usuvad, et erilise kujuga sünnimärgil on mingi tähendus. See uskumus on jõudnud meieni keskajast, mil sünnimärke peeti saatana pitseriteks. Uskumuse kohaselt märgistas saatan kõiki, kes olid temaga lepingu sõlminud ja maise varanduse eest oma hinge kuradile müünud. Kui keskajal pöörati sünnimärkidele suurt tähelepanu, sest inimestel oli neid harva, siis tänapäeval on sünnimärgid väga tavalised nähtused ja nendega on vaid kaks muret – et nad ei rikuks silmailu ning poleks pahaloomulised.
Keskajal usuti, et kui aadlisoost lapsel oli sünnimärk peas, siis saab temast suur teiste rõhuja ja valitseja. Sünnimärgiga lihtrahva esindajale aga kuulutas see rasket teenripõlve. Veel usuti, et sünnimärgi asukohal on oluline tähendus. Kui sünnimärk asub kulmude vahel, tähendab see abiellumist jumalakartliku ja vaga partneriga, kel lõua otsas, see vahetab tihti elukohta. Kui sünnimärk asub kõhu peal, siis on oodata palju lapsi, kel sünnimärk südame kohal, see saab rikkaks, kui aga sünnimärk on rinna peal, siis on oht jääda puruvaeseks või sandistuda. Arvati ka seda, et kui laps sünnib sünnimärgiga, siis varastas ta ema rasedana midagi.
Tänapäeval siiski nii resoluutseid seisukohti sünnimärkide järgi paika ei panda, kuigi Jaapanis ja Idamaade kultuuris on sünnimärkidel ennustamise juures oluline roll. Eks nende tekkimise ajal ja asukohal ning mõnikord ka kadumisel peab olema mingi tähendus.
See võib tunduda uskumatu ja isegi naljakas, aga sünnimärgid mõjutavad ka meie igapäevast elu. Näiteks on psühholoogid täheldanud, et inimestele ei meeldi need, kel on sünnimärk lõua otsas. Nähes inimest, kellel on sünnimärk kõrva peal, teeb teiste tuju heaks ja võib isegi naerma ajada, samal ajal kui nina peal olev sünnimärk paneb kaasa tundma või heldima. Samuti on kinnitust leidnud fakt, et kui inimesel on näos üle 40 väikese enam-vähem ühesuuruse sünnimärgi, siis on ta elu keskmisest õnnetum ja raskem. Alles paar aastakümmet tagasi usuti ka Eestis, et nn tulemärgiga sündiva lapse ema on tekkinud sellest, et rase naine on ehmatanud tulekahju või äikest nähes. Usuti ka seda, et rasedana nähtud vigased olendid või metsloomad võivad jätta sündivale lapsele oma jälje näiteks punase pea või mõne muu eripärase välise defekti näol. Ehkki see tundub uskumatu, siis ei välista isegi teadlased selliseid võimalusi, sest on hulgaliselt fakte, kus peale suurt vapustust on tekkinud naise nahale märgid, mis meenutavad ehmatuse ajal nähtut. Usutakse, et see kõik toimub inimese bioenergeetilise informatsiooni tasandil. Kui see on nii, siis vastab tõele ka see, et kahel teineteist puhtalt ja siiralt armastaval vanemal sünnib ilus, terve ja tark laps. Tulevase lapse saatus saab alguse eostamise hetkel, see mõjutab emaihus arenevat last ja paneb paika ka näiteks sünnimärkide asukohad.
Sünnimärkide järgi ennustajad teavad rääkida, et kõhul ja reitel olevad ühesuurused sünnimärgid viitavad lõtvadele elukommetele – mida rohkem neid on, seda kergemeelsem on inimene. Kui aga naisel on näos sünnimärgid, siis võib see viidata tema silmakirjalikkusele või omadusele varjata osavalt oma nõrkusi. Kuigi meil arvatakse, et täppiderohke keha on saanud liigselt päikest, siis usuvad ennustajad, et just halvast karmast annab märku väikeste täpikeste suur hulk rinnal või seljal. Seljal olevad rohked sünnimärgid viitavad eelmiste elude karmavõlale või et see on tugevasti mõjutanud inimese praegust elu, füüsilist tervist ja ta võib olla väga haige. Rinnale kuhjunud sünnimärgid toovad inimesele kaasa kannatusi ja muret, sealhulgas õnnetut armastust. Kõige selle juures soovitatakse siiski meeles pidada, et inimese võimuses on oma karmat muuta ja väidetavalt võivad suur osa sünnimärkidest, mis on elu jooksul tekkinud, ka ise ära kaduda.
Lääne meditsiini esindajad usuvad, et sünnimärkide tekkimist ja ilmumise asukohta pole võimalik ette teada, kuid nad tunnistavad, et erilised  sünnimärgid võivad käia sugupuud pidi kaasas põlvest põlve ning need tekivad mingil kindlal kehaosal. Vaatamata sellele, kui isegi ei usuta sünnimärgi seotusse saatusega, ei peaks sünnimärkidesse kergekäeliselt suhtuma, sest palju on tulnud ette ka juhuseid, kus vanematel on analoogilised sünnimärgid terve elu muutumatult olnud, kuid lapsel kujuneb sarnasest täpikesest pahaloomuline kasvaja. On täheldatud ka seda, et sünnimärke on rohkem neil, kes on sündinud suvel ja päevavalguses ning arvatakse, et päevasel ajal sünnivad ilusamad lapsed ning öisel ajal sündivad inimesed võivad oma elus kergemini mustade jõudude ja pahede küüsi langeda.
Sünnimärgid ja karma
Mõiste karma on meieni jõudnud Vana-India filosoofiast, kus see tähendas kättemaksu või tegu. Karma on müstiline jõud, mis kujundab taaskehastunud hingede saatust ja tulevikku. Sünnimärkide tekke karmaenergeetilisi põhjuseid on uurinud paljud teadlased läbi mitmete sajandite. Meie maailmas toimub energeetiliste seoste tõttu pidev informatsiooni materialiseerumine. Sünnimärgid kannavad inimese karma informatsiooni, kuid sünnimärkide hulk ei pruugi kuidagi karma seisundit mõjutada. Et kõikidel inimestel sünnimärke pole, siis tõlgendatakse sünnimärke kui teatud info edastamise viisi. Bioenergiatega tegelevad spetsialistid on veendunud, et sünnimärgid mõjutavad inimese saatust – eriti need, mis tekivad ja kaovad elu jooksul. Usutakse, et kui inimene kujutuslikult pooleks jagada, siis kõik paremale poole jäävad sünnimärgid on mõistuse mõju all ning räägivad inimese võimetest või võimalustest teadlikult korda saata tegusid. Vasakul asetsevad sünnimärgid räägivad inimesed tunnetest. Kui mõned sünnimärgid asetsevad sümmeetriliselt keha mõlemal pool, näiteks nii vasakul kui paremal õlal, siis on see väga hea enne ja viitab tasakaalule inimeses.
Oluline roll on sünnimärkidel, mis asuvad inimese keha tšakratel ehk keha kujutletaval sümmeetriateljel, sest need sünnimärgid on mõjutatud kõige rohkem kosmilisest energiast. Sünnimärke ei tasuks siiski võtta aluseks inimese kohta põhjapanevate seisukohtade kujundamisel. Mõnel on sünnimärke väga palju ja tähendusrikkaks võivad osutuda vaid mõned erilise kujuga või suuremad märgid. Samal ajal teisel inimesel on vaid üks sünnimärk ja see räägib tema kohta palju. Kummutama peaks ka müüdi, et sünnimärgid on nn õnnemärgid – mida rohkem neid on, seda õnnelikum on inimene. Pigem siiski usutakse, et sünnimärgid on seotud karmaga ja mida rohkem neid on, seda keerulisem võib olla elu. Kinnitust võib leida ka seisukoht, et sünnimärke on rohkem nendel lastel, kelle ema on enne seda last teinud aborti või muul viisil vastu seisnud loomulikule rasestumisele. Sellise tähelepanekuga on esinenud mitmed kaasaaja teadlased ning tihti märgitakse, et kui peres on suure vanusevahega lapsed, siis noorematel, eelkõige just „pesamunal“ on rohkesti sünnimärke, kuna noorim laps on enda kanda võtnud sündimata laste karmad ning tema elu on seetõttu palju keerulisem ja raskem kui vanemal lapsel.


Mida sünnimärk tähendab
Kõige rohkem kasutatakse sünnimärke inimesele ennustamiseks ja tema elu tõlgendamiseks Hiina ja Jaapani kultuurides ning üldiselt ei tõota sünnimärgid neis kultuurides midagi head. Seetõttu on Jaapanis ja Hiinas väga tavapärane sünnimärkide eemaldamine. Euroopas ei pöörata sünnimärkidele sellist tähelepanu, kuigi enamus inimesi, kes on võtnud ette mõne sünnimärgi eemaldamise operatsiooni, võivad kinnitada oma muutust parema ja õnnelikuma elu poole. Kas see tuleneb sünnimärgiga kaduvast kompleksist, sellega kaasnevast kaunimast välimusest või tõesti mingist karmamuutusest, seda Lääne meditsiinis ei analüüsita.
Sünnimärkide tõlgedamise puhul ei mängi olulist rolli inimese sugu, küll aga võib mängida rolli eluetapp vanuse näol.
Sünnimärgi asukoht ja tähendus
Laubal
Sünnimärk ninajuure lähedal või kulmu kohal räägib suurest tarkusest ja ettenägelikkusest.
Ninajuure kohal
Budismis on sellel asukohal väga oluline tähendus – see võib tähendada nii hukatust kui ülimat õnne, kuna sellest sünnimärgist pisut kõrgemal asub nn kolmas silm, mis aitab näha inimeste ja asjade energeetilist ehitust. Sellise märgiga inimene jõuab väga kaugele vaimsel tasandil ning ta on eelmises elus väga jõudsalt oma karmat parandanud.
Lauba ülaosas
Kui laubal teisi märke pole ja see üks asub juuste piiril, siis see viitab imelisele organiseerimisvõimele ja inimesel on eeldus saada suureks juhiks.
Põskedel ja silmade all
Üks kaunis sünnimärk naise põsel omab maagilist mõju paljudele meestele, mis võib muuta naise elu keerulisemaks, aga õigeid valikuid tehes ka väga õnnelikuks. Sellel on ka hea tähendus, mis räägib naise hellusest ja headusest. Kui see on vasakul põsel kõrva lähedal, siis viitab see eneseohverdustele. Seevastu mehel silma all või ülahuule lähedal olev sünnimärk muudab mehe pisut naiselikumaks ja teda võidakse tihti geiks pidada.
Põsel
Sünnimärk mehe paremal põsel viitab elavale ja südikale iseloomule, vasakul põsel viitab andekusele kunstis ja muusikas. Sünnimärk naise vasakul põsel viitab kaasasündinud sarmikusele.
Silmalaul
Sünnimärk silmalaul mõjub ebameeldivalt ja segavalt, seda eemaldatakse tihti ja see on õige otsus, sest midagi head see ei lisa. Märk paremal laul viitab pingetalumatusele ja elujõupuudusele. Vasaku silmalau märk viitab sellele, et tunded on mõistusest üle.
Ülahuulel
Naisel, kel on sünnimärk ülahuule paremal pool, viitab tema salakavalusele ja julmusele ja see märk on paljudes karmakombinatsioonides domineeriv faktor. See on ühteaegu kütkestav, aga väga ohtlik naine. Tihti räägib ülahuulel asuv sünnimärk sellest, et naised valivad endale tahtejõuetu ja nõrga mehe, et tema üle domineerida.
Nina peal
See sünnimärk viitab seltsivusele ja heale huumorimeelele, naiste puhul võib tähendada ka pisut kergemeelsust. Sellise märgi kandja peale ei suuda keegi kaua viha pidada. Tihti aga pole need inimesed kuigi põhjalikud ja hoolsad töö ning õpingute osas.
Nina kõrval
Need inimesed teavad, kuidas erinevates olukordades käituda. Nad annavad head nõu ja hoiavad hästi saladusi. See on enne heaks advokaadiks saamisele.
Lõual
Mehe puhul näitab see võimukust ja sihikindlust, nad liiguvad eesmärgi poole vahendeid valimata. Poliitikas on väga ohtlikud.
Naiste puhul viitab see märk kangekaelsusele – mida suurem märk, seda põikpäisem.
Meelekohal
Vasaku silma juures meelekohal asuv märk viitab sentimentaalsusesele, mis väliselt ei pruugi välja paista. Tihti võib sellise märgi omanikku vaevata peavalu ning ta võib kogeda elus rohkelt deja vu-efekte ja ta unenäod lähevad täide. Paremal meelekohal olev märk on karmamärk ja võib ka põlvest põlve kanduda. Sel inimesel on määrtud inituitsioon ja oskab teha õigeid otsuseid. Tihti on ennustajatel selline sünnimärk.
Põsesarnal
See on kindlameelsuse tunnus.
Juuste all
Pealael juuste all on sünnimärk suurtel mõtlejatel ja inimestel, kes suudavad kõigest ilmalikust lahti öelda. Kui märk on kuklas, on tegu kinnise iseloomuga.
Kõrva peal
See on kiidukuke tunnus, selline inimene hindab oma väärtust üle, kuid sisemuses pole sugugi enesekindel. Kõrva sees asuv märk võib viidata närvisüsteemi või ainevahetuse haigustele.
Huultel
Sellist märki ei pruugi tihti märgatagi või aetakse segi suitsetajale omase pigmendilaiguga. Nii sünnimärk  kui pigmendilaik räägivad sel juhul tahtejõuetusest ja võimetusest tegude eest vastutada. Eriti jõuetuks teeb see märk mehed.
Keelel
Keelel ja limaskestal on sagedamini märke naistel. Tihti viitab see terviseprobleemidele, mis saavad alguse just haigusekartusest. Just keelel oleva sünnimärgiga inimesed kipivad ise haigusi diagnoosima ja oma oletustes ka arste veenma.
Kaelal
Mehel kaelal räägib see märk paljudest nõrkustest, tujukusest ja iseloomu tasakaalutusest – lapsepõlves on nad suurimad piripillid ning suurena mõjutab tujusid ka ilm ja õhurõhu muutused. Naiste puhul tähendab see heitlikku meelt – see naine muudab oma maitse-eelistusi ja tõekspidamisi.
Õlal
Sünnimärk õlal kannab väga palju infot endas ja on sõltuvuses karma energiast. Märk õlal viitab mineviku painetele ja isegi vanematelt kaasa tulnud probleemidele – lapsed kipuvad kordama vanemate vigu. Õla sünnimärk viitab siiski tugevale isiksusele, napisõnalisusele ja kannatlikkusele.
Rinnal
Eriti just vasakul (aga ka paremal) rinnal olev märk räägib naise puhul armastusest ja austusest.
Rinnakorvil
Sünnimärk rindadel või nende all võib tähendada suurt emaarmastust – see naine on loodud lapsi kasvatama. Vasakul rinnakorvil olev märk näitab, et naine suudab end täielikult perele pühendada. Kui märk on vasakul rinnal, siis otsib see naine õiget aega emakssaamiseks ja kui laps sünnib, siis kasvatab teda parimal moel olles teistele eeskujuks. Rinnanibude märgid hoiatavad haiguste eest. Märk vasakul viitab südamehaigustele, märk paremal nibul hoiatab õnnetusega kaasneva invaliidsuse eest.
Rindade all
Kui naisel on märk peidus rinna all, on tegu salakavala inimesega, eriti armuasjades. Märk parema rinna all võib ka viidata suurele ettevõtlikusele ja ärilisele nahaalsusele.
Allpool roideid
Talje piirkonnas märk viitab sellele, et see naine ei oska end kontrollida. Tihti on nad hüsteerikud. Sünnimärk paremal pool on karmaga seotud ja viitab ka esivanematel esinenud ning sugupuud läbivale hüsteeriale, mis kandub alati karmaga edasi.
Mehe vöökohal ja kõhul
Kõhumärgid viitavad sellele, et inimene võib muutuda oma ihade ohvriks. Märk vasakul kõhupoolel viitab sellele, et inimene võib vahetada tihti sekspartnereid.
Märk vöökohal on ara mehe tunnus – kardavad kõike loodusõnnetustest autoavariideni. Neil meestel on raske üksi muredega toime tulla. Need inimesed peaks avama oma keha õhule, valgusele ja veele.
Suguelunditel
Päraku ümbruses viitab märk sellele, et inimene on kirgede vang ning see inimene võib olla teiste suhtes julm. Märk mehe suguelunditel tähendab armuküllust, neil pole potentsihäireid ja on kerge suhelda naistega. Kui naised on sünnimärk väikese või suurel häbememokal, siis võib see teha talle palju muret, sest need naised ei suuda elada ilma mehe tähelepanuta ja pideva helluseta. Intiimsetel hetkedel võtab see naine tihti juhtimise enda kätte ja õpetab ka meest. On täheldatud, et suguelunditel paiknevate märkidega inimestel sünnivad väga ilusad lapsed.
Seljal
Märk õla lähedal seljal viitab nõudlikkusele teiste vastu. Sageli tegeleb see inimene spordiga ja nõuab seda ka lähedastelt. Kui selja ülaosas on palju väikeseid märke, siis on see inimene lapsena ja noorena palju haige olnud.
Kätel
Märk randmetel näitab, et tegu on väga õrnahingelise inimesega. Märk naise paremal randmel ütleb, et ta mängib osavalt abitut. Kui märk on naise käsivarre välisküljel, siis loob ta oma mehele kõik mugavused. Ka mehe puhul on tegu hea auraga, kui märk on paremal käel – inimesed alluvad sellise mehe tahtele. Kui mehel on käsivarrel nähataval kohal kaks sünnimärki, siis kannab ta oma naist terve elu kätel. Kui kaks märki on paremal käel, siis see on ustavuse tunnus.
Küünarnukil
Küünarnuki siseküljel asuv märk näitab kergesti haavatust ja rohkete äparduste võimalust elus. Küünarnukkidel ja põlveliigestel asuvad märgid tõmbavad ligi negatiivset energiat – teiste raevu, solvanguid ja kurje mõtteid.
Sõrmedel
Kui märk on parema käe neljandal sõrmel (sõrmuse sõrmel), siis on karta palju pettumusi – see märk tasuks alati ka vallalisel sõrmuse all peidus hoida.
Peopesas ja tallal
Peopeas on märke väga harva, aga neil on väga suur mõju saatusele ja nende asukoha seletused kuuluvad juba hiromantika valdkonda. Nii tallal kui peopesas võivad sünnimärgid tekkida ja kaduda ning neil on alati saatuslik tähendus.  Märk kannal viitab vitaalsusele.
Reitel
See inimene vaevleb pidevalt eelarvamuste küüsis, selle märgiga inimene peaks hoidma eemale alkoholist, sest märk võib viidata pärilikule alkoholiprobleemile.
Põlvedel
Märk põlvel viitab kärsitusele, märk vasakul põlvel võib panna tütarlapse esimese ettejuhtuva mehega abielluma, neid inimesi torgib miski tagant ja nad jäävad paljust sellest ilma, mille nautimiseks on vaja aega. Põlvedel asuv märk viitab karma mõjule, eelmises elus pidi ta palju kartma ja hirmude all elama.
Säärtel
Kui märk on säärtel, siis on inimene hakkamist täis. Sellise mehe käes laabub kõik hästi, ta on hea sportlane. Nad on head armastajad ja hoiavad püsisuhteid ning peret. Märk naise jalal rõhutab jalgade ilu – need naised on truud, aga nad pole armastuses pealetükkivad. Selle märgiga naised on tugevad kõikides kaunites kunstides.
Varvastel
See märk viitab labiilsele närvisüsteemile ja umbusklikkusele. Eriti esimestel liigestel asuvad märgid viitavad ajuvereringehäiretele.


Allikas - buduaar.ee

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate